gunaydin canim.ya masum ben buraya pek gelemiyorum doye saldim gitti yeninis yerimde tele bakamiyorum cok yogun evdede kocadan dolayi aaoyorum elime teli. motivasyonum berbat durumda.regl oldum sonunda ama eski duzenim kalmadi.napicam ben
Betulum ilk mesajimi okumamissin ilk kez boyle birsey oluyor sorumluluk duygusu cok gelismis o yuzden sasirdim ve buraya yazdim..sinav haftasindan onceki hafta tum derslerini calisir sinavdan once sadece tekrar yapardi bu ilk yani..12 yasinda bir cocugun yapmasi gereken herseyi yapiyor ..yatağını toplatmiyorum cunku 8 bucukta servise biniyor..10 gece kalkiyor..kahvalti dis fircala giyin zaten zor yetisiyor o yuzden ozellikle toplatmiyorum.yazarken geldi simdi 90 geliyormuş rahatladim:)
daha önce yazmıştım sanırım balkabaklı baharatlı bi smoothie tarifi var ona başladım bu 4. günüm .
(yapan kişi 17 günde 5 kilo vermiş tabi diğer öğünlere de dikkat ederek.. not : fazla kilosu da yoktu pek)
3 gündür sabah kahvaltımda bu yaptığım karışımı içtim ama öğlene kadar acıktığım için bundan sonra sabah normal kahvaltımı yapıp öğle ya da akşam bu karışımı içeceğim.
karışım içinde süt, yoğurt, haşlanmış balkabağı , muz , azıcık bal ve bol baharat var. (muskat, yenibahar, zencefil, tarçın, karanfil)
şöyle bir görüntüsü var , tadı enfes
Eki Görüntüle 1930709
banum tebrik ederim seni maşallah süper aynen devam etGünaydın 5:45 ye kalktım
Lesile yaptım mm
Kayısıları yedim,suyunu içtim
Uzerinede büyük bardak su içtim sıcak su
Yumurta haslaniyor
Tartı kabızlığa rağmen azcik olalaaaa dediii
banum tebrik ederim seni maşallah süper aynen devam et
aslında bana da kilo verdirecek gibi gelmedi
En sevdiğim şeylerden konuşuyorsun
Bu kilomu verdiriyormuş. BAk kabaklı denememiştim, ama sank ben bunu içsem kilo alırım
Evren senin savaşçı Zeyna olmanı istiyor kuzum pes etmek yokay sormaaa evrenn bana cephe almış sürekli aksilik oluyor
pc açılmadı bende youtubeden açıp yaptım ama benim elimdeki 3 mil videosu süper
youtubede yok o mecbur başkasını yaptım
Oy geçmiş olsun kaptanım yat sen dinlen seni özleriz ilacın etkisiyle rahatlarsan gel olur muDişçiden geldim.
Zonk zonk dişim çok fena iltihap , diş etleride
Işlem yapamadı antibiyotik verdi
Duramıyorum ağrıdan
Yatıcam şimdi
Bugün hepiniz birbirinize emanetsiniz canlar
Ağzımı açıp bişeyde yiyemiyorum
Kahvemi bile içemedim düşünün yani
Oy geçmiş olsun kaptanım yat sen dinlen seni özleriz ilacın etkisiyle rahatlarsan gel olur mu
Güzel tespitSagol canim . kilo vermek konusunda sıfır takımı birakmama konusunda 10 uzerinden 10 uzaeben le :))
Geçmiş olsun ausum hastamı oldun ?
Içtim hemen canım
Inşallah biraz azalır .
Gelirim yavrum aklım burda hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?