Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gunaydin canim.ya masum ben buraya pek gelemiyorum doye saldim gitti yeninis yerimde tele bakamiyorum cok yogun evdede kocadan dolayi aaoyorum elime teli. motivasyonum berbat durumda.regl oldum sonunda ama eski duzenim kalmadi.napicam ben

cnm bende sana yazacaktım ofise gelip yazayım dedim.telden uzun yazamıyorum
ersesi ben 2013 temmuzda yeni evime taşındım 64 kio idim bana göre vermem gereken 6 kilo daha vardı
dedim burda yürüyş yolu yok ben nasıl spor yapıcam vs derken herkess aa iyiin ya diyordu bi ben begenmiyordum kendimi ,

eve taşınınc aişleirmiz çok ters gitti , yeme yemeyi getirdi ve ocakta ben 71 olmuştum , sonra sı hep yo-yo diyeti oldu
67 ye in 76 ya çık , ama tabi vucudum çok deforme oldu bu kilo alıp vermelerde, yeidkçe yiyordummmm takiii buraya gelene kadar , ebnim kadar berbat yiyen yoktur burada, ha birde benim gece yemelerim vardı bildigin gece ... bi uyanıyorm 3-4 allah ne verdiysee buraya geldigimde yenmiştim onu....

lütfen ama lütfen buraya zaman ayır günde iki kezde olsa gel
yemek mi çıkıyor iş yerinde şartlar nasıl ?
bişiyler götürdüügnde yiyebilimrisin..

yemenin sonu yok ersesii evet belki mutlu oluyoruz yiyince ama yükümüz artıyor, glisemin endekse dikkat ederek beslenirsen eger, acıkmazssınnnn

90 için onu ve tatlı annesini KOCAMAN tebrik ediyorum Maşallah kendine güveniyor ki çokta stres etmemiş sınavı

En sevdiğim şeylerden konuşuyorsun

Bu kilomu verdiriyormuş. BAk kabaklı denememiştim, ama sank ben bunu içsem kilo alırım

En sevdiğim şeylerden konuşuyorsun

Bu kilomu verdiriyormuş. BAk kabaklı denememiştim, ama sank ben bunu içsem kilo alırım
aslında bana da kilo verdirecek gibi gelmedi
içinde bal var muz var :S bir de yenibahar ve muskat ın zayıflamaya pek yardımcı bir etkisi yok sanırım ( netten okuduğum kadarıyla)
yabancı sitelerden kurcaladım biraz çok önerilmiş ondan yapıyorum ben de.
öğün arasında falan içsem kesin kilo alırım ama ben akşam öğünüm yerine içmeyi düşüyorum .muz ve bal miktarını azıcık düşürdüm tarife göre.

Günaydın kizlar
Dünkü temizlikten dolayı bugün heryerim agriyor bide sabah regl oldum agrilar ikiye katlandi değmeyin keyfime tek tesellim cumaya rahat giricem ama bugün tartildim dayanamayıp malesef yine 400 gram artıdayim ödemdır diyip teselli ediyorum garip gonlumu

Dişçiden geldim.
Zonk zonk dişim çok fena iltihap , diş etleride
Işlem yapamadı antibiyotik verdi
Duramıyorum ağrıdan
Yatıcam şimdi
Bugün hepiniz birbirinize emanetsiniz canlar
Ağzımı açıp bişeyde yiyemiyorum
Kahvemi bile içemedim düşünün yani

Oy geçmiş olsun kaptanım yat sen dinlen seni özleriz ilacın etkisiyle rahatlarsan gel olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…