Gunaydinn kizlar isyeri pc yenileniyor bende elde tele kaldimm nasilsinizz
Günaydın kizlar
Dünkü temizlikten dolayı bugün heryerim agriyor bide sabah regl oldum agrilar ikiye katlandi değmeyin keyfimetek tesellim cumaya rahat giricem ama bugün tartildim dayanamayıp malesef yine 400 gram artıdayim ödemdır diyip teselli ediyorum garip gonlumu
Yeterki gitsinGünaydın kizlar
Tarti beni.mutlu etmeye devam ediyor gr gr da olsa.
Devam devam cumaya daha var :)
Geçmiş olsun patroniçemDişçiden geldim.
Zonk zonk dişim çok fena iltihap , diş etleride
Işlem yapamadı antibiyotik verdi
Duramıyorum ağrıdan
Yatıcam şimdi
Bugün hepiniz birbirinize emanetsiniz canlar
Ağzımı açıp bişeyde yiyemiyorum
Kahvemi bile içemedim düşünün yani
size de geçmiş olsun. Ne güzel seni görmekGeçmiş olsun ausum hastamı oldun ?
Benimde küçük kızdan sonra abladında sıra şimdi onu dr götürdüm geldim ..
Seviyorum ikiniz de bırakmayın biziSagol canim . kilo vermek konusunda sıfır takımı birakmama konusunda 10 uzerinden 10 uzaeben le :))
Dişçiden geldim.
Duramıyorum ağrıdan
Yatıcam şimdi
Hoşgeldin habinarım , canım bu dükkan hiç kapanmıyoki
Seviyorum ikiniz de bırakmayın biziE tabi kilo da verin amasen bana göre afetsin zaten
Cook gecmis olsun kaptanim..Allah sifa versin.Dişçiden geldim.
Duramıyorum ağrıdan
Yatıcam şimdi
ne hamarat bacılar var yahuuu..Kurabe yarışıda başlamış . Katılanlara şans diliyorum başta ilkkez katılan saydın bacıma
Al benden de o kadar hic beceremem kek kurabiye pasta ilk evlendigim yillar herseyi disardan aliyirdum misafir gelince anaaammm misafirlerde burnunun ucuyla yiyorlardı neymiş disardan almisim..bu sefer sag olsun esim dedi gel beraber yapalim bir iki beraber yaptik simdi iyi kötü yapiyorum ama oyle cesit cesit yapamam...ne hamarat bacılar var yahuuu..Ben asla cesaret edemem kek, kurabiye vs şeylere.. Hani olmaz ya ama bi de güzel olursa kendimi tutmak ayrı bir konu olur diye
Cook guzel gorunuyor..ben bi ara salatalik suyu sıkıp iciyordum super odem atıyor ama midem cook yandi biraktim ;((
Oyy.kiyamam.gecmis olsun kaptanicemDişçiden geldim.
Duramıyorum ağrıdan
Yatıcam şimdi
Betulum bak.sabret.hepsi. birden gider o artıların,Sen tel ile de döktürürsün şimdiYeni pc hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım. Ben de haftasonu hastalacanağım, uzun zamandır olmadığım kadar şişim, göğüslerim şişkimlikten ağrıyor, resmen bir beden büyüdüler
Yeterki gitsininşallah kilo kilo gitttiği zamanklarda gelecek. Ben sabredemedim, şımardım. Sonra da sabitlenip kaldım, en sonunda da +300 gr aldım. Sen sabret canım, sabrın sonu selamet
Geçmiş olsun patroniçemAllah şifa versin, o süreçte tüm günahların silkelensin inşallah
Ooo yaseminim doktorum güzel konsept.
tamam canimm gune ii basladim. burdayim dediklerine katiliyorum aynencnm bende sana yazacaktım ofise gelip yazayım dedim.telden uzun yazamıyorum
ersesi ben 2013 temmuzda yeni evime taşındım 64 kio idim bana göre vermem gereken 6 kilo daha vardı
dedim burda yürüyş yolu yok ben nasıl spor yapıcam vs derken herkess aa iyiin ya diyordu bi ben begenmiyordum kendimi ,
eve taşınınc aişleirmiz çok ters gitti , yeme yemeyi getirdi ve ocakta ben 71 olmuştum , sonra sı hep yo-yo diyeti oldu
67 ye in 76 ya çık , ama tabi vucudum çok deforme oldu bu kilo alıp vermelerde, yeidkçe yiyordummmm takiii buraya gelene kadar , ebnim kadar berbat yiyen yoktur burada, ha birde benim gece yemelerim vardı bildigin gece ... bi uyanıyorm 3-4 allah ne verdiysee buraya geldigimde yenmiştim onu....
lütfen ama lütfen buraya zaman ayır günde iki kezde olsa gel
yemek mi çıkıyor iş yerinde şartlar nasıl ?
bişiyler götürdüügnde yiyebilimrisin..
yemenin sonu yok ersesii evet belki mutlu oluyoruz yiyince ama yükümüz artıyor, glisemin endekse dikkat ederek beslenirsen eger, acıkmazssınnnn
Ah kiyamam cnm ya dış ağrısıda ne fenadır çok çok geçmiş olsun yat dinlen bir güzel tabi akşama birseyin kalmaz insallahDişçiden geldim.
Duramıyorum ağrıdan
Yatıcam şimdi
Geçmiş olsun ablacim seninde çocuklarımi hasta salgın var herhalde bütün çocuklar hastalanıyor dikkat et çok çok geçmiş olsun tekrar arada uğra özletme kendiniGeçmiş olsun ausum hastamı oldun ?
Benimde küçük kızdan sonra abladında sıra şimdi onu dr götürdüm geldim ..
Ooo yaseminim doktorum güzel konsept.
Steteskopla da ayri havalı
bi ara diyetisyen önermişti.çok güzel nane vardı evde salatalıgıda içim alıp yiyemedim tadları daha içilir hale gelsin diye limonda kattım missssss......Cook guzel gorunuyor..ben bi ara salatalik suyu sıkıp iciyordum super odem atıyor ama midem cook yandi biraktim ;((
Çok teşekkür ederim tatlim sende biran önce olur rahatlarsin insallahSen tel ile de döktürürsün şimdiYeni pc hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım. Ben de haftasonu hastalacanağım, uzun zamandır olmadığım kadar şişim, göğüslerim şişkimlikten ağrıyor, resmen bir beden büyüdüler
Yeterki gitsininşallah kilo kilo gitttiği zamanklarda gelecek. Ben sabredemedim, şımardım. Sonra da sabitlenip kaldım, en sonunda da +300 gr aldım. Sen sabret canım, sabrın sonu selamet
Geçmiş olsun patroniçemAllah şifa versin, o süreçte tüm günahların silkelensin inşallah
Geçmiş olsn cnmDişçiden geldim.
Duramıyorum ağrıdan
Yatıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?