Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydinn kizlar isyeri pc yenileniyor bende elde tele kaldimm nasilsinizz

Sen tel ile de döktürürsün şimdi Yeni pc hayırlı olsun

Geçmiş olsun canım. Ben de haftasonu hastalacanağım, uzun zamandır olmadığım kadar şişim, göğüslerim şişkimlikten ağrıyor, resmen bir beden büyüdüler

Günaydın kizlar
Tarti beni.mutlu etmeye devam ediyor gr gr da olsa.
Devam devam cumaya daha var :)
Yeterki gitsin inşallah kilo kilo gitttiği zamanklarda gelecek. Ben sabredemedim, şımardım. Sonra da sabitlenip kaldım, en sonunda da +300 gr aldım. Sen sabret canım, sabrın sonu selamet

Geçmiş olsun patroniçem Allah şifa versin, o süreçte tüm günahların silkelensin inşallah

çok geçmiş olsun antibiyotik iyi gelir diş ağrısı çok zor çok dikkat et kaptanım.

Cook gecmis olsun kaptanim..Allah sifa versin.

Kurabe yarışıda başlamış . Katılanlara şans diliyorum başta ilkkez katılan saydın bacıma
ne hamarat bacılar var yahuuu.. Ben asla cesaret edemem kek, kurabiye vs şeylere.. Hani olmaz ya ama bi de güzel olursa kendimi tutmak ayrı bir konu olur diye

Ausencia

Pazartesi MENÜM

SABAH/ sahur
elmalı, muzlu, hindistancevizli, sütlü smothie

AKŞAM/ iftar
tavuk
bir minik bulgurlu biber dolma
cacık

ARA
portakal

1 saat yürüyüş
2 lt su

ne hamarat bacılar var yahuuu.. Ben asla cesaret edemem kek, kurabiye vs şeylere.. Hani olmaz ya ama bi de güzel olursa kendimi tutmak ayrı bir konu olur diye
Al benden de o kadar hic beceremem kek kurabiye pasta ilk evlendigim yillar herseyi disardan aliyirdum misafir gelince anaaammm misafirlerde burnunun ucuyla yiyorlardı neymiş disardan almisim..bu sefer sag olsun esim dedi gel beraber yapalim bir iki beraber yaptik simdi iyi kötü yapiyorum ama oyle cesit cesit yapamam...

Iyikide yapmiyorum bide yapip onlari yeseydim halim nece olurdu betulumm)

Oyy.kiyamam.gecmis olsun kaptanicem
Hadi.bugun.izinlisin sen.dinlen

Betulum bak.sabret.hepsi. birden gider o artıların,
Benim.haftada 1 kilo verdigim.saf.protein zamanları hariç hiic.vaki.değil canim o.yüzden umitlebmiyorum bile... :)

Ooo yaseminim doktorum güzel konsept.
Steteskopla da ayri havalı

tamam canimm gune ii basladim. burdayim dediklerine katiliyorum aynen

Ah kiyamam cnm ya dış ağrısıda ne fenadır çok çok geçmiş olsun yat dinlen bir güzel tabi akşama birseyin kalmaz insallah

Geçmiş olsun ausum hastamı oldun ?

Benimde küçük kızdan sonra abladında sıra şimdi onu dr götürdüm geldim ..
Geçmiş olsun ablacim seninde çocuklarımi hasta salgın var herhalde bütün çocuklar hastalanıyor dikkat et çok çok geçmiş olsun tekrar arada uğra özletme kendini

Ooo yaseminim doktorum güzel konsept.
Steteskopla da ayri havalı

Cook guzel gorunuyor..ben bi ara salatalik suyu sıkıp iciyordum super odem atıyor ama midem cook yandi biraktim ;((
bi ara diyetisyen önermişti.çok güzel nane vardı evde salatalıgıda içim alıp yiyemedim tadları daha içilir hale gelsin diye limonda kattım missssss......

Çok teşekkür ederim tatlim sende biran önce olur rahatlarsin insallahama bazen dusunuyorumda ne kadar güzel bir nimet vermis rabbim bizlere yoksa biz kadınlar ne yapardık sis sis nereye kadar ha bide sinir ve sıkıntısı var tabi

Geçmiş olsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…