Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydinn kizlar isyeri pc yenileniyor bende elde tele kaldimm nasilsinizz

Günaydın canım Hamdolsun iyiyiz sen nasılsın enişteyle nasılsınız

bir grip salgınıdır sormayın.ateş öksürük..inşallah bende kapmam hastalardan.
ayyyy benimde en büyük korkum kızıma şimdiden bol bol c vitamini aldırmaya çalışıyorum... babamız eve gelince doğru banyoya diyorum... çünkü kızım ve ben pek dışarı çıkmıyoruz eşim işe gidip geliyor anca o mikrop taşıyabilir bize ....

Karanfil yağını basıyorum dişe ...uyuşturunca iyi geliyor
Kendime de kızdım.
Insan bu kadar ihmal eder mi ?
Kırık dişti zaten . Ha bugün ha yarın derken

Daha 1 kere aldım ilacı . Yarına hafifler inşallah

Acıktım da ... yiyemiyorum acıyor çok

Ayyy kadıının dişi ağrıyor derdine bak dediniz di miii :))
Afyon gibi uyuşturdu karanfil yağı
Kafada uyuştu:)
sen iyi ol biz de sana güzel süprizler yapalım ) sabah bi baktım karnım bayağı inmiş pek mutlu oldum regli olmak iyi geldi... kendimi zayıflaşmış hissetttim bi an umarım cuma tartıda öyle der )

internet gitmişti yeni geldi
auss akaşma rahatlarsın cnmmm

ada81 aadaaa en çokmu pimpirik annesinn yaaa hiç hoşlanadıgım annne modeli demeden geçemiycem
ya çocuk bu illaki mikrota kapacak yahuu , bu kadarda korumaaklık fazla degilmi

Bundan 3.5 yil once benimde hic hoslanmadigim elestirdigim bi anne tipiydi...hatta insanlar bana o kadar rahatsin kesin sen bu rahatlikla cocuk bakamazsin demislerdi..

Kizim doğdu inanamadim kendime nasil degistim nasil degistim anlatamam...cok pimpirikli oldum..degisik bi insan oldum çıktım..elimde degil törpilmek istiyorum ama olmuyor...dunya kadar isim olsa abartmiyorum o an o isi birakiyorum meyve saati kacmamali derim..kaynanamla bi gun bahcede bulasik yikiyoruz bi baktim saat 10.00 ayyy anne sen devam et kizin mesaatiaati dedim...bahcedeki isci bayanlar bizi dinliyormuslar kaynanama demisler ki uuuuuu bu ne biçim avrat . Hahaha sanki meyve kaçıyor...ama iste elimde degil cok yipratiyorum kendimi iste bu yuzden 2. Cocuk istemiyorum...

Eve misafir bile alirken kışın aman simdi hastalarsa gelmesinler diyen biriyim elimde degil...

2. olunca rahatlarsın merak etmee
meyve orda al ye dersinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…