Hayırlı olsun işin canın Rabbim ağız t adıyla çalışmayı nasip etsinHu huuuu ilk isgunumden merhabaaa..is yerinde olunca atistirma olayim bitti insallah duzene girerim boylece..
Hadi insallah ablacimSekercikiz bende regli oldum inşallah cumaya kadar şişlerimiz gider
Hangi kurabiyeler onun bi bakayimKzlar saydin kurabiye yarisina girmis cok guzel kurabiyeler yapmış basarilar dilerim
Tuzlu ve damla cikotali cnmHangi kurabiyeler onun bi bakayim
Canm tam adi agizda dağılan tuzlular ve damla cikolatali kurabiyelr olmasi lazmHangi kurabiyeler onun bi bakayim
Ben oyumu verdim kızlar sizlerde unutmadan ugrayinCanm tam adi agizda dağılan tuzlular ve damla cikolatali kurabiyelr olmasi lazm
Bende o yuzden hatirlatma yapaym dedim cnmBen oyumu verdim kızlar sizlerde unutmadan ugrayin
Bende ugradim oyumu verdimBen oyumu verdim kızlar sizlerde unutmadan ugrayin
Dohtorum cuvanimm kalbim kus gibii cirpiyoooo vallah once ilik sonra soguk bir dus aldim kii ancak kendime geldimm gittim geri geldimm he vallahh hahahha rakibemm sende durumlar nasillDelyDoly ooo spora bakkkkkkkkkk.
Leslie 3 mil tam benlik.cok şükür spora alıştım.Dohtorum cuvanimm kalbim kus gibii cirpiyoooo vallah once ilik sonra soguk bir dus aldim kii ancak kendime geldimm gittim geri geldimm he vallahh hahahha rakibemm sende durumlar nasill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?