Oyyy zeytin gözlümmmm sagolasinYaaa canimm bende sana oy atiyorumm hemennn sari papatyammm
Kuzummm yaaa bulamadimm link atar misinn telden baktimm kazen gondermistii bulamiyorummOyyy zeytin gözlümmmm sagolasin
Kuzucum link atmak yasak saniyorum, forumlardan yarismalardan yemek yarismasi linkinden ulasirsin sanirim tatlimKuzummm yaaa bulamadimm link atar misinn telden baktimm kazen gondermistii bulamiyorumm
Arayann bulurmuss canimm buldumm buldumm sari papatyamm bol şans diliyorummKuzucum link atmak yasak saniyorum, forumlardan yarismalardan yemek yarismasi linkinden ulasirsin sanirim tatlim
Tesekkur ederim balımmmmArayann bulurmuss canimm buldumm buldumm sari papatyamm bol şans diliyorumm
Hayırlı uğurlu olsun ablamHu huuuu ilk isgunumden merhabaaa..is yerinde olunca atistirma olayim bitti insallah duzene girerim boylece..
Oy oy bi kilo gitti kesinMenü yazayım , ne menü ama ..
Ağzımı açınca zıplıyorum, açta durulmuyor kii.
Sabah
1 parça peynir
Yarım dlm tb ekmek içi
Ihlamur
Öğle
1 kase ılık yoğurt
Yarım dlm tb ekmek içi
Akşam
1 kase çorba
Su 1 ancak vardır.
Ahuuu spor bol bol ağrıdan zıplama hoplama :)
aboo oda neee
Cnm sprail kaymsti dmi nldu snc hamilelikten supheleniyrdn sanırsamKızlar arkadaşım Yen'i gitti kocası geç gelecek diye durdu bende sabah sporu yetiştiremedim akşam o gidince yaparım dedim ohooo oda kaldı
Kızlar spora bi alışın var ya bırakamazsınız bu hafta hiç yapamadım ama kılamadığım namazlar gibi hep içimde bu hafta nasıl olacak benim kilo durumu çok meraktayım
Ay inşallah kazanırsın ablamTesekkur ederim canim
Destek laazm kzlat hepinize duyuruyoruzAy inşallah kazanırsın ablam
Geçmiş olsun. Ben de aynı dertten muzdarip geziom oyle. Ben cektirdim dışı . Ağrıdan kurtuldum. İlacı da içmedim yavruma süt veriom dié .2 tane içtimdj sadece. Öyle ki yanağım dışardan gorulecek şeklde morardi. . Şimdi de diğer tarafı kanal tedavi yaptım . İki tarafli acio yemek yerken . Bugün ekmek araSı köfte yaptım ama yemek ne mümkün .hele turşu lar öylece kaldı çiğneyemiyirim. Ama ben sen gibj yiyemiorimm deyip birakamadımKaranfil yağını basıyorum dişe ...uyuşturunca iyi geliyor
Kendime de kızdım.
Insan bu kadar ihmal eder mi ?
Kırık dişti zaten . Ha bugün ha yarın derken
Daha 1 kere aldım ilacı . Yarına hafifler inşallah
Acıktım da ... yiyemiyorum acıyor çok
O00 tubacım maşallahın varSlm @ Ausencia abla diğer şekerler
sabah
Aç karnına zencefil li su
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor
3 zeytin
ara
3 kayısı
kahve
2 parça fırında tavuk
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara
3 ceviz
1 avuç leblebi
ıhlamur
akşam
salata
yoğurt
1 dilim ekmek
birazdan
meyve
ayran
GüZel menü canım ben karnabahar a brokoliye mantı muamelesi yapıyorum güzel oluyorMerhaba herkese
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peynir
Dere otu
4 yesil zeytin
1 kozlenmis kirmizi biber
1 kozlenmis yesil biber
2 adet kizarmis form ekmek
Ogle
8 findik
Bir bardak karnabahar suyu
Aksam 16.30
1 tabak Yogurtlu karnabahar ( Allah affetsin zor yedim hic canim istemedi ama artik haslayip yogurtlamistim ..aslinda ustunu guzel iki cevizle susledim bir tatli kasik zeytinyagida doktum ama yerken cook zorlandim )
2 lt su icildi..cayin yaninda 2 kucuk parca gofret yedim..ama serce parmak buyuklugunde inceligindeydi...
Süper canım gitmiştir artı bu menüyle
Süper menü canımiyi akşamlar kızlar,
gırtlak kapısı kapandı ben de bugünün menüsünü paylaşayım dedim
kahvaltı : 2 dilim tt ekmek, peyniri 4 zeytini 1 kaşık acı biberli acuka, 4 tatlı kaşığı pekmez ve 350 ml yeşilçay
ara : 350 ml melisa - rezene çayı, 12 antep fıstığı, 1 kuru incir
ögle : bir porsiyon ali nazik, bir kase yogurt,
ara : 1 adet ayva, 1 diyet bisküvi
akşam, ton balıklı salata - az mısır ve kuru börülceli
akşam ara : bögürtlen çayı, ardından çeyrek elma ve çeyrek portakal
gün boyu 2,5 lt su
Senin ki de süper canım maşallahSabah 1 yumurta 1.5 dilim ek.ek bol yeşillik 1 dilim peynir
Öğle 1 tabak pırasa yoğurt 1 dilim ekmek salata
Ara 4 de 3 elma
Aksam haşlanmış beyaz et salata 2 yk nohut susuz
Ara 1.25 elma
Spor 3 mil Leslie
3 bardak yeşil çay 1 sütlü kahve 1 sade kahve sebzeli su
evet ayağını kaydırdım onun artık YOk vedalaştık dün onlaCnm sprail kaymsti dmi nldu snc hamilelikten supheleniyrdn sanırsam
Hayrlisi cnm sen yineds dikkat 12 gun boynca spor yaparkn falanO00 tubacım maşallahın var
GüZel menü canım ben karnabahar a brokoliye mantı muamelesi yapıyorum güzel oluyor
Süper canım gitmiştir artı bu menüyle
Süper menü canım
Senin ki de süper canım maşallah
evet ayağını kaydırdım onun artık YOk vedalaştık dün onlahamilelik te bilinmiyor henüz 12 gün var regliye ama içime olmamıştır gibi doğuyor bakalım hayırlısı mevlam ne eylese güzel eyler
canim iyiyim sen nasilsin. seni gordugume sevindim canim. cok opuyorum.
ben hic diyet yapmiyorum baskulun pili yok uzun zamandir tartilmiyorum.dutum vahim
kelebekolacam doktorcum ben bukelemun gibi çabuk adapte olurum hani navigasyonda yanlış bi yere dönersiniz de o da size yeniden yönlendiriliyorsunuz der ya işte bende aynen öyle düşünüyorum Bebek olursa ona göre yol çizecem olmazsa ona göre
No stres no problem herşeyin bi çaresi bulunur olanla ölen hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?