Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

SPOR ÇETELESİ 2.HAFTA

Sabahçılar

Ausencia 20+10+0+0
saydin78 10+15+15+0
Ahu060812 0+15+0+0
Sekercikiz 10+10+0+15
@masumm 0+10+0

Akşamcılar
kelebekolacam 15+15+10+10
roxen2303 10+ 15+10
Antepia27 10 +10+10+10
mimu88 10+15
DelyDoly 10+15+10+15+20
Kızlar puanlar geldikçe eklerim masum yapmadın demi bugün

Hu huuuu ilk isgunumden merhabaaa..is yerinde olunca atistirma olayim bitti insallah duzene girerim boylece..
Hayırlı uğurlu olsun ablam
Oy oy bi kilo gitti kesin
Ahu060812 kuzumm bugün 85 dakika yürüyüşüme 30 dakika cardio ekleyelim kalbimm agzimdaa atiyorrr
aboo oda neee

Kızlar arkadaşım Yen'i gitti kocası geç gelecek diye durdu bende sabah sporu yetiştiremedim akşam o gidince yaparım dedim ohooo oda kaldı

Kızlar spora bi alışın var ya bırakamazsınız bu hafta hiç yapamadım ama kılamadığım namazlar gibi hep içimde bu hafta nasıl olacak benim kilo durumu çok meraktayım

kelebekolacam doktorcum ben bukelemun gibi çabuk adapte olurum hani navigasyonda yanlış bi yere dönersiniz de o da size yeniden yönlendiriliyorsunuz der ya işte bende aynen öyle düşünüyorum Bebek olursa ona göre yol çizecem olmazsa ona göre
No stres no problem herşeyin bi çaresi bulunur olanla ölen hariç

Cnm sprail kaymsti dmi nldu snc hamilelikten supheleniyrdn sanırsam

Geçmiş olsun. Ben de aynı dertten muzdarip geziom oyle. Ben cektirdim dışı . Ağrıdan kurtuldum. İlacı da içmedim yavruma süt veriom dié .2 tane içtimdj sadece. Öyle ki yanağım dışardan gorulecek şeklde morardi. . Şimdi de diğer tarafı kanal tedavi yaptım . İki tarafli acio yemek yerken . Bugün ekmek araSı köfte yaptım ama yemek ne mümkün .hele turşu lar öylece kaldı çiğneyemiyirim. Ama ben sen gibj yiyemiorimm deyip birakamadım
Acisa sa acgoz ben ne var ne yok sildim yedim

O00 tubacım maşallahın var
GüZel menü canım ben karnabahar a brokoliye mantı muamelesi yapıyorum güzel oluyor
Süper canım gitmiştir artı bu menüyle
Süper menü canım
Senin ki de süper canım maşallah
Cnm sprail kaymsti dmi nldu snc hamilelikten supheleniyrdn sanırsam
evet ayağını kaydırdım onun artık YOk vedalaştık dün onla hamilelik te bilinmiyor henüz 12 gün var regliye ama içime olmamıştır gibi doğuyor bakalım hayırlısı mevlam ne eylese güzel eyler

Hayrlisi cnm sen yineds dikkat 12 gun boynca spor yaparkn falan

İyi geceler kızlar @saydin78 canım bende oyumu verdim inşallah kazanırsın :)

Menüm:

Sabah çörek otu yağı ve elma sirkeli su

Üstüne beyaz çay

Kahvaltı 2 salatalık-beyaz peynir -2 wasa -1 yumurta

Ara: kardeşim Bursa mahkeme fırınından cevizli tarçınlı bir minik kurabiye getirmişti mutlaka yemelisin dedi bende bi minik yedim

Öğlen: cacık brokoli kereviz ve Begula mercimekli salata. Kendime zeytinyağlı tabağı yaptım aslında

Akşam: küçük bir tahıllı baget ekmeğinin içine Light ton balığı az domates ve turşu koyup yedim bu da ıslak hamburgerle savaşımdı :)

Normalde akşam yemediğim için sanki biraz fazla geldi. Ama zeytinyağlı ev yemeğini öyle özlemişim ki :))

Bugün spor yok yarın var gün aşırı yapmayı tercih ediyorum keşke hergün yapabilsem.

Hayırlı aksamlar sevgili takımım Menümü veriyorum
Sabah
3dlm ç.ekmeği
7zeytin
1 hş yumurta
Peynir
Domates
ARA
1elma
1mandalina
ÖĞLE
Et köftesi
Salata
Yoğurt
2dlm ekmek
ARA
yarım nar
2dlm ekmek peynir
AKŞAM
kabaklama
2dlm tam buğday ekmek
Salata
Yoğurt.
ARA
1süt
1mandalina
2mil lesli
2kupa y.cay
2lt civarında su
Hayırlı geceler sevgili takımım
Ausencia canım kaptanım
Ahu060812 spor kaptanım

canim iyiyim sen nasilsin. seni gordugume sevindim canim. cok opuyorum.

ben hic diyet yapmiyorum baskulun pili yok uzun zamandir tartilmiyorum. dutum vahim

Canım iyiyim hamdolsun bende 10 kilo civarında aldım döndüm 2 haftadır list edeyim çok şükür iyi gidiyor
Sende gelsene daha önce takıma sen beni davet ettin iyikide etmişssin
Şimdide ben seni davet ediyorum

Çok güzel düşünmüşsün canım

Kizlar gün bitti..simdi uzandim...vur dedin mi öldüren cinsten oldugum icin duramiyorum bi..esim senin icinde arap ati var sanki diyor..sabah 7 bucukta kalktim..kahvalti hazirla oglani okula hazirla servise bindir yuruyerek ise git 7 de ciktim aksam..markete gittim.esim aldi..eve geldim yemek yaptim hemen ye toparla. Mutfagin haliyi makineye attim hazir kaldirmisken supureyim dedim baktim bütün evi supurmusum camasir topla camasir at..yarina ispanak yemegi yaptim..oglan okuldan gelince acikir diye kek yaptim o piserken dusa girdim oje sürdüm kaş falan..anam baktim saat olmus 12 buçuk..Menümu yaziyorum..

Sabah : corekotu yagi.1 bardak elma sirkeli su..

Kahvalti: yumurta.etimek

Ogle: tavuk şiş..ayran..(ekmeksiz)

Aksam: yogurt.2 kasik pirasa..2 kasik tavuklu pilav..1 br cola zero (0 kalori)

Su 1 litre

Iyi geceler ben uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…