Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben menu okumayı sevmiyorum canım cekiyo
bisküvi incir fistik

Leslie 3 mil tam benlik.cok şükür spora alıştım.
oh oh erisin yağlar. Seninde maşallah in var.
Vallah bebekim bu haftaki zaferimmm insallah kaptani deryam için onun emekleri için biraz aha abandim kendime birde su lahana corbasini iciyorum aksamlarii müthiş bir sonuç bekliyorummm insallahhhhhh hep birlikte boll bolll eksii görürüz insallahh

Hadi insallah

ben menu okumayı sevmiyorum canım cekiyo
bisküvi incir fistik
1 tanecik Yaw...

Kizzz gormemistimmm hee vallahh benimde cektiii hemdee nee cokk hele incirrr

Yutkun dely yutkun

Helee hemdee ne yutkundummm vallahh gözümde hemide tazesi kara incir uciyyy aydin inciriii
bir tanecik kuru incir yaw. Kurusundan.
Ama.aydindan.geldi.evet Gorumcem aydindan yolladıydi

1 tanecik Yaw...
regl öncesi gibi acayip tatlı canım istedi.orda rakam değil mesele sende değil incir yazisi bisküvi yazısı neler geçti gözümün önünden. Ama mecbur yutkunacaz.zor bela spora başladım heba edemem.

1 tanecik Yaw...

Enemm benimde var evde benimde aydinli görümce gonderdii hahahah kiz allah senii yanlis anlama kuzum ben kara incir istiyorum tazesinde farketmedimki dohtorum soktu gözüme haha

regl öncesi gibi acayip tatlı canım istedi.orda rakam değil mesele sende değil incir yazisi bisküvi yazısı neler geçti gözümün önünden. Ama mecbur yutkunacaz.zor bela spora başladım heba edemem.
Diyet biskuvi amaa....
Tamam.tamam.anladım canim.valla.benimde.canım neler.çekiyor neler var.gözümün önünde, sabah arti.cikacagim diye ödüm kopuyor yemiyorum
Br.de.kendime.verdigim 15.ocak sözü var.tabi...

Enemm benimde var evde benimde aydinli görümce gonderdii hahahah kiz allah senii yanlis anlama kuzum ben kara incir istiyorum tazesinde farketmedimki dohtorum soktu gözüme haha
Yi.bitanecik.nolcek,,
Kara incire.bende.bayilirim.oyy esimle.tatile.giderken aydidnangecmistik.
Yoldan.2.kilo alip.yiye.yiye izmire.dogru arac kullanmıştık
Ah ne.güzellikler.var da..
Cok kilo aldiriyorlar ...

canim iyiyim sen nasilsin. seni gordugume sevindim canim. cok opuyorum.

ben hic diyet yapmiyorum baskulun pili yok uzun zamandir tartilmiyorum. dutum vahim

Evett canim sadece aksamm aslında 3 öğünde hatta ne kadar cok icersen o kadar faydaliymistaa kokuya dayanamiyorumm sadece aksam zorla ama cok tok tutuyor kesinnn

Hep bu sonuci merak ediyordum
Sadece akşam icsek sonuç alirmiyiz diye
Cuma günü gorcez , eğer etkili olursa bende yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…