- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ben menu okumayı sevmiyorum canım cekiyoiyi akşamlar kızlar,
gırtlak kapısı kapandı ben de bugünün menüsünü paylaşayım dedim
kahvaltı : 2 dilim tt ekmek, peyniri 4 zeytini 1 kaşık acı biberli acuka, 4 tatlı kaşığı pekmez ve 350 ml yeşilçay
ara : 350 ml melisa - rezene çayı, 12 antep fıstığı, 1 kuru incir
ögle : bir porsiyon ali nazik, bir kase yogurt,
ara : 1 adet ayva, 1 diyet bisküvi
akşam, ton balıklı salata - az mısır ve kuru börülceli
akşam ara : bögürtlen çayı, ardından çeyrek elma ve çeyrek portakal
gün boyu 2,5 lt su
Vallah bebekim bu haftaki zaferimmm insallah kaptani deryam için onun emekleri için biraz aha abandim kendime birde su lahana corbasini iciyorum aksamlarii müthiş bir sonuç bekliyorummm insallahhhhhh hep birlikte boll bolll eksii görürüz insallahhLeslie 3 mil tam benlik.cok şükür spora alıştım.
oh oh erisin yağlar. Seninde maşallah in var.
Hadi insallahVallah bebekim bu haftaki zaferimmm insallah kaptani deryam için onun emekleri için biraz aha abandim kendime birde su lahana corbasini iciyorum aksamlarii müthiş bir sonuç bekliyorummm insallahhhhhh hep birlikte boll bolll eksii görürüz insallahh
Kizzz gormemistimmm hee vallahh benimde cektiii hemdee nee cokk hele incirrrben menu okumayı sevmiyorum canım cekiyo
bisküvi incir fistik
Yutkun dely yutkunKizzz gormemistimmm hee vallahh benimde cektiii hemdee nee cokk hele incirrr
Evett canim sadece aksamm aslında 3 öğünde hatta ne kadar cok icersen o kadar faydaliymistaa kokuya dayanamiyorumm sadece aksam zorla ama cok tok tutuyor kesinnnDely
Lahana çorbasını akşam içiyorsun sadece degilmi
Helee hemdee ne yutkundummm vallahh gözümde hemide tazesi kara incir uciyyy aydin inciriiiYutkun dely yutkun
1 tanecik Yaw...ben menu okumayı sevmiyorum canım cekiyo
bisküvi incir fistik
Kizzz gormemistimmm hee vallahh benimde cektiii hemdee nee cokk hele incirrr
Yutkun dely yutkun
Helee hemdee ne yutkundummm vallahh gözümde hemide tazesi kara incir uciyyy aydin inciriii
regl öncesi gibi acayip tatlı canım istedi.orda rakam değil mesele sende değil incir yazisi bisküvi yazısı neler geçti gözümün önünden. Ama mecbur yutkunacaz.zor bela spora başladım heba edemem.1 tanecik Yaw...
bir tanecik kuru incir yaw. Kurusundan.
Ama.aydindan.geldi.evet Gorumcem aydindan yolladıydi
Enemm benimde var evde benimde aydinli görümce gonderdii hahahah kiz allah senii yanlis anlama kuzum ben kara incir istiyorum tazesinde farketmedimki dohtorum soktu gözüme haha1 tanecik Yaw...
bir tanecik kuru incir yaw. Kurusundan.
Ama.aydindan.geldi.evet Gorumcem aydindan yolladıydi
Diyet biskuvi amaa....regl öncesi gibi acayip tatlı canım istedi.orda rakam değil mesele sende değil incir yazisi bisküvi yazısı neler geçti gözümün önünden. Ama mecbur yutkunacaz.zor bela spora başladım heba edemem.
Yi.bitanecik.nolcek,,Enemm benimde var evde benimde aydinli görümce gonderdii hahahah kiz allah senii yanlis anlama kuzum ben kara incir istiyorum tazesinde farketmedimki dohtorum soktu gözüme haha
Canim benim sagolasinKzlar saydin kurabiye yarisina girmis cok guzel kurabiyeler yapmış basarilar dilerim
@aeben canım sınavlarında başarılar
RABBIM zihin açıklığı versin inşallah
@asfarovski ne yaptın adaşım ısına bilinmi
Bebiş iyidir inşaallah
@kelebek19 canım nasılsın bebiş kaç haftalık iyisinizdir inşallah@yasom7272 canım hiç görünmüyorsun nasılsın @_AYNURA_
Nasılsın kaptanım bi uğradın sonra görünmedin damlaya kardeş geliyomu
Sarayca canım sende uzun zamandır uğramıyorsun nasılsın
Evett canim sadece aksamm aslında 3 öğünde hatta ne kadar cok icersen o kadar faydaliymistaa kokuya dayanamiyorumm sadece aksam zorla ama cok tok tutuyor kesinnn
Bakalimmm kuzumm vallah bende 4 gözle bekliyorumHep bu sonuci merak ediyordum
Sadece akşam icsek sonuç alirmiyiz diye
Cuma günü gorcez , eğer etkili olursa bende yaparim
Demi birçok tarif aldım en kısa zamanda yapicam insallah tabii misafirlerimeBende ugradim oyumu verdim)cook guzel gorunuyorlar..
Tesekkur ederim canimBen oyumu verdim kızlar sizlerde unutmadan ugrayin
Tesekkur ederim tatlimBende ugradim oyumu verdim)cook guzel gorunuyorlar..
Yaaa canimm bende sana oy atiyorumm hemennn sari papatyammmTesekkur ederim tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?