ya ya...hep regl manasi vallaha
kiz buldunmu elbisenide almaya gidiyorsun??
hahaha evet varmis..annem diyor...turkiyede bir oglu varmis....amannn ne etcen ben...beni elektrik carpmsi lazim..yoksam olmazzKiz,oglu falan varmiydi gelenlerin?Yoksa sen bu yüzdenmi rezil olduk diyip duruyorsun?Hadi hadiiii söyle bakalim:90:
Cuma günü begendim 2-3 tane.Birazdan cok zevkli bir arkadasimla gidicez.Eger tekrar begenirsem alicam.Aliyimda ortadan ciksin diyorum.Sonraya saklayinca stresim büyüyor.
Aman bosver oldugun yerden bul.Türkiye'den getirmek zor.hahaha evet varmis..annem diyor...turkiyede bir oglu varmis....amannn ne etcen ben...beni elektrik carpmsi lazim..yoksam olmazz
hadi hayirlisi bakalim, ozellikle istedigin bir renk varmi???ben kirmiziya bayilirimmmmmm
wooooww harika bisey bu.Demek 10-15 tane yenebilir bundan.Tamam yapicam kiz bunu.Zaten canim tatli istiyor reglim diyekızlar size matsa kurabiyesi tarifi veriyorum artık diyet bisküvileri hayatımızdan cıkartıyoruzz..
hiç bi katkı maddesini kabul etmiyoruz..
tam buğday ununu suyla yoğuruyorsunuz normal hamur kıvamında oluyor ve içine minik minik doğradığınız kuru meyveleri karıstırıyorsunuz merdaneyle acıp kare yada yovarlak sekiller cıkartıp pişiriyoorsunuzz ..
günde 10-15 tane ara ögün olarak yenebilir ..
afiyet olsunnn
wooooww harika bisey bu.Demek 10-15 tane yenebilir bundan.Tamam yapicam kiz bunu.Zaten canim tatli istiyor reglim diye
kiz bunda seker neyim yokkızlar size matsa kurabiyesi tarifi veriyorum artık diyet bisküvileri hayatımızdan cıkartıyoruzz..
tam buğday ununu suyla yoğuruyorsunuz normal hamur kıvamında oluyor ve içine minik minik doğradığınız kuru meyveleri karıstırıyorsunuz merdaneyle acıp kare yada yovarlak sekiller cıkartıp pişiriyoorsunuzz ..
afiyet olsunnn
kapici yine gidiyorNeyse kizlar.Arkadas aradi,cikiyorum ben.Hadi byyyy
kiz bunda seker neyim yokben sekersiz kurabiye yemem..:84::84:
kapici yine gidiyorgit bakem...emme yediklerine dikkat et...getirtme beni yanina
ünlülerin coğu kurabiye die bunu yiyormuss ondan incecikler
amannn kalsin ozaman..ben istemem..hem bana un felan yasakki ben niye yorum yapiyorsam
günaydın arkadaşlar..haftasonu felaket yedim ya..bugün sıfırdan başlıyorum ühüühüh
hadi sanada gecmis olsun canim, sende bizdensingünaydın arkadaşlar..haftasonu felaket yedim ya..bugün sıfırdan başlıyorum ühüühüh
üzülme canım takım ruhuylan hareket etmişiz işte genelde hafta sonlarının akibeti aynı
kırmizigul canıım şu çizelgeni + avatarının yanındaki yazıyı değiştirde gözümüz gönlümüz açılsın
amiin amiinAllah hepimizin yüzünü güldürsün insallah.
yani regl de olmasa bahanemiz kalmiyordaonuda elimizden alma canim
ya ya...hep regl manasi vallaha
kiz buldunmu elbisenide almaya gidiyorsun??
ay aman olsun bide dugundu nisandi gobecikler atar zayiflariz lesliye gerek kalmazKiz,oglu falan varmiydi gelenlerin?Yoksa sen bu yüzdenmi rezil olduk diyip duruyorsun?Hadi hadiiii söyle bakalim:90:
kiz bu ne yagsiz tuzsuz pirinc lapasi gibi bunu yesem zaafiyet geciririm benkızlar size matsa kurabiyesi tarifi veriyorum artık diyet bisküvileri hayatımızdan cıkartıyoruzz..
afiyet olsunnn
sen yap yorumunu aliriz sendenwooooww harika bisey bu.Demek 10-15 tane yenebilir bundan.Tamam yapicam kiz bunu.Zaten canim tatli istiyor reglim diye
günaydın arkadaşlar..haftasonu felaket yedim ya..bugün sıfırdan başlıyorum ühüühüh
Slm canlar çook yoğunum çook. Seviorum sizi yauv h.sonu kaçamaklarınızdan dolayıBeni yalnız bırakmamışsın hayrişim tebrik canım kutlarım bizi yaz geliyor bende bir gıdım kıpırdama yok oyy oyyy batıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?