Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kiz,oglu falan varmiydi gelenlerin?Yoksa sen bu yüzdenmi rezil olduk diyip duruyorsun?Hadi hadiiii söyle bakalim:90:
hahaha evet varmis..annem diyor...turkiyede bir oglu varmis....amannn ne etcen ben...beni elektrik carpmsi lazim..yoksam olmazz
Cuma günü begendim 2-3 tane.Birazdan cok zevkli bir arkadasimla gidicez.Eger tekrar begenirsem alicam.Aliyimda ortadan ciksin diyorum.Sonraya saklayinca stresim büyüyor.

hadi hayirlisi bakalim, ozellikle istedigin bir renk varmi???ben kirmiziya bayilirimmmmmm

kızlar size matsa kurabiyesi tarifi veriyorum artık diyet bisküvileri hayatımızdan cıkartıyoruzz..
hiç bi katkı maddesini kabul etmiyoruz..

tam buğday ununu suyla yoğuruyorsunuz normal hamur kıvamında oluyor ve içine minik minik doğradığınız kuru meyveleri karıstırıyorsunuz merdaneyle acıp kare yada yovarlak sekiller cıkartıp pişiriyoorsunuzz ..

günde 10-15 tane ara ögün olarak yenebilir ..

afiyet olsunnn

hahaha evet varmis..annem diyor...turkiyede bir oglu varmis....amannn ne etcen ben...beni elektrik carpmsi lazim..yoksam olmazz

hadi hayirlisi bakalim, ozellikle istedigin bir renk varmi???ben kirmiziya bayilirimmmmmm
Aman bosver oldugun yerden bul.Türkiye'den getirmek zor.
Yooo ne renk olursa olsun.Yeterki yakissin ve zayif göstesin ve igrenc basenlerim gizlensin.

Son düzenleme:
wooooww harika bisey bu.Demek 10-15 tane yenebilir bundan.Tamam yapicam kiz bunu.Zaten canim tatli istiyor reglim diye

kiz bunda seker neyim yok ben sekersiz kurabiye yemem..:84::84:
Neyse kizlar.Arkadas aradi,cikiyorum ben.Hadi byyyy
kapici yine gidiyorgit bakem...emme yediklerine dikkat et...getirtme beni yanina

kırmizigul canıım şu çizelgeni + avatarının yanındaki yazıyı değiştirde gözümüz gönlümüz açılsın

Son düzenleme:
Allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah.
amiin amiin

ya ya...hep regl manasi vallaha
kiz buldunmu elbisenide almaya gidiyorsun??
yani regl de olmasa bahanemiz kalmiyordaonuda elimizden alma canim
Kiz,oglu falan varmiydi gelenlerin?Yoksa sen bu yüzdenmi rezil olduk diyip duruyorsun?Hadi hadiiii söyle bakalim:90:
ay aman olsun bide dugundu nisandi gobecikler atar zayiflariz lesliye gerek kalmaz
kiz bu ne yagsiz tuzsuz pirinc lapasi gibi bunu yesem zaafiyet geciririm ben
wooooww harika bisey bu.Demek 10-15 tane yenebilir bundan.Tamam yapicam kiz bunu.Zaten canim tatli istiyor reglim diye
sen yap yorumunu aliriz senden
günaydın arkadaşlar..haftasonu felaket yedim ya..bugün sıfırdan başlıyorum ühüühüh

sendemi brutuskorkma gel kizacak kimse yok hepimiz kacirmisiz yeniden basliyoruz bugun diyete devam moral bozmak yok kilolar korksun bizden

Slm canlar çook yoğunum çook. Seviorum sizi yauv h.sonu kaçamaklarınızdan dolayı Beni yalnız bırakmamışsın hayrişim tebrik canım kutlarım bizi yaz geliyor bende bir gıdım kıpırdama yok oyy oyyy batıyorum ben

sessizlik çöktü gene kızlar uykum vaar battaniyenin içine gömülüp uyumak istiyruuummmm

sendemiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…