kızlar bu ne hal..
herkes yemiş herkes yemiş..
nisan geldi..haziran bası incecik olmanız gerekiyor.. bakın size söz veriyorum haziran basına kadar 6 kilo vericem yani ayda 3 kilo ama siz yapmazsanız bende yapmam
bbaak baaak bizden iddalaşma bu hafta gördün sebebini bizim hassas noktamız ona göre hııı
ayy sizle neden iddalasayım baksana 1 hafta sıktınız kendinizi verdiniz hemen yemeğe saldırmıssınızz
haftalık değil aylık yarısa yapalım diyorum doğacım
tamam kızlarada söyleyim de ona göre seni yenelimmm ıııhaaaaha ıııhhhaaaa (kötü gülüş)
takım yarısı değil ama bireyselll.. ben bu hafta mezun oluyorumm..
Gittim geldim ama cantamda bir müsli bar vardi onu yedim vallahi.Baska hicbisey yemedim.kiz bunda seker neyim yokben sekersiz kurabiye yemem..:84::84:
kapici yine gidiyorgit bakem...emme yediklerine dikkat et...getirtme beni yanina
Haftslik olsun haftalik.Aylik olursa direncimiz düser.ayy sizle neden iddalasayım baksana 1 hafta sıktınız kendinizi verdiniz hemen yemeğe saldırmıssınızz
haftalık değil aylık yarısa yapalım diyorum doğacım
takım yarısı değil ama bireyselll.. ben bu hafta mezun oluyorumm..
anladım canım tamam ben varım nisan ayında 3 kilo + mayısda 3 kilo deilmi
Gittim geldim ama cantamda bir müsli bar vardi onu yedim vallahi.Baska hicbisey yemedim.
Haftslik olsun haftalik.Aylik olursa direncimiz düser.
Vayyy tartida iyi biseyler gördün galiba kiz,söyleseneeee
Gittim geldim ama cantamda bir müsli bar vardi onu yedim vallahi.Baska hicbisey yemedim.
Haftslik olsun haftalik.Aylik olursa direncimiz düser.
Vayyy tartida iyi biseyler gördün galiba kiz,söyleseneeee
5 gün 5 kilo yapıyor iyi kilo verecek inş
inş doğacım inş...
tam uymuyorum diyete ama idare ediyorum bakalım en zor kısmı bu gün zaten bu günüü atlattımmı gerisi kolay sebze gününde cok acıkıyorsun.
dediğim gibi karnıbahar haşlasaydın keşke limon +k biber yerdin yanına salata oh tok tutuyor hemde karnıbahar ben bunu yaparım heralde
doğacım meyve gününde sürekli azıma bişiler atarım muhtemelen kuru incir elma ayva yicem sabahtan aksama kadar inciri iş yerinde azıma atıverrim kimse görmeden saat bası bişiler yersen aclık hissetmezsin.. hem sekerinde düşmez böylece..
iyi fikir canım sen yap nasıl olsa daha başlamadım ben tecrübelerinden faydalanayım tecrübe 1 pırasa yapma
kızlar niye yazmıyorsunuz ya
geçmiş olsun çook..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?