Kizz ben 75 kg dedim sende 79 demisinn eee iyimiss hahahahaHiç olmamış ...hiç
Aslinda ben cook tesekkur ederim sizlereCanlar cidden harika bir motive oldu .
Geçen hafta ne yaptıysak aynen devam .
1.lik geldi , ertesi hafta sonunculuk gelmez , gelemez ... İlk 3 ten inmemeliyiz .
Ben 1.likten inmeyelim diyorum ama
Hadi bakalım ...
Bugün ne gördük , sevgili @Sekercikiz kız yazmıştı hatta bende alıntılamıştım ama cevaplayamadım , elektirik gazabıyla .
Domino etkisi dedi ya ...
İşte geçen hafta yazmıştım bunu . Cumadan sonra bir rehavet ... hafta sonu kaçamaklar gelince ; diğer arkadaşlarında bu haftalık hedef motivesi düşüyor ... Oooo x götürmüş pastayı , y hamur işi kaçamağı yapmış ... bu hafta 1.olamayız diyerek ; kendi diyetine devam ediyor ama iddiasız . Hevessiz .
Bu hafta öyle miydi ??? Çok belli idi , başarının geleceği
Listeye bu hafta giren sevgili @mimu88 veada81 ya 'da ayrıca teşekkür ederim . Takıma iyi bir omuz attılar bu hafta .
Hepinize teşekkürler , takım olarak sağlam gidersek ; o haftası iyi geçmemiş (tartı olarak) 1-2 arkadaşı çok rahat sırtlayabiliriz (Ahu060812 nun deyimiyle safları sıklaştırıyoruz arada kaynıyorlar )
Aynen devam ...
Gule gule kullan canim...Kociş yeni yıl hediyesi almış Arçelik 2 cezveli telveeene zamandır istiyordum
Bende istiyorum.mmmm.sherry diyecek ki makineyi bile canı istedi.Kociş yeni yıl hediyesi almış Arçelik 2 cezveli telveeene zamandır istiyordum
Tesekkur ederim canimcimGule gule kullan canim...)
Bende istiyorum.mmmm.sherry diyecek ki makineyi bile canı istedi.
oyy kiyamammm gecmis olsun canim. Ada cayi gargarasi yapsan kuzumOff bademcikler sisiyor gittikce yutkunurken zorlanmaya basladim ...kizima gecmese bariii(
Tesekkurler canim.. yarin alayim iyi hatirlattin sağol canim..oyy kiyamammm gecmis olsun canim. Ada cayi gargarasi yapsan kuzum
Yaptim doktorum ust damaklarimda şişmiş yarin heralde sivilarla beslenecem aksam yemegini zor yedim ust damak komple şişmiş...yemek yerken yaşlıları daha iyi anladim ...Ada tuzlu su gargara da olur.
Sari papatyam iyi günlerinde kullan canimm çok sevindimmKociş yeni yıl hediyesi almış Arçelik 2 cezveli telveeene zamandır istiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?