Kaptanı kıl payı kaçırmakta böyle olur
Kizz ben 75 kg dedim sende 79 demisinn eee iyimiss hahahaha
Aslinda ben cook tesekkur ederim sizlerebeni cook motive ettiniz..cok hirslandim kilo verecegime cook inandim...insallah bu enerjiyle devam kaptanim...
Kociş yeni yıl hediyesi almış Arçelik 2 cezveli telveeene zamandır istiyordum
Off bademcikler sisiyor gittikce yutkunurken zorlanmaya basladim ...kizima gecmese bariii(
Bende istiyorum.mmmm.sherry diyecek ki makineyi bile canı istedi.
Ay ahuuuu haftaya bu haftayı telafi etmek şart oldu
Ben yanlis mi anladim birinci olan kisi 1 haftada 4.25 mi kilo vermis nasil yani ?Listeler açıklanmış.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 498. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
23 ARALIK - 30 ARALIK 2016
TAKIM DERECELERİ
1-) 7. Takım..................%1,195
2-) 9. Takım..................%0,746
3-) 2. Takım................%0,729
BİREYSEL DERECELER
1-) 10. TAKIMDAN.........Neslihan__.......4,25
2-) 7. TAKIMDAN.......Ausencia.........3,23
3-) 3.TAKIMDAN........EFEMMMMM86......2,51
Ayyyy.. seriicimmm. YemiNle kk.ye girdim sadece okuyup çıkcam dedim kendi kendime .ama mesajinà kayıtsız kalamadim ne de güzel söyledin öyle. Güzel yürekli arkadasim. Tamam gitmem. Yazarım menü inşallah.vorones verocum kader arkadaşım nereye gidiyorsun ?
agustostan beri 11 kilo vermişsin hem de ne cısslar yedin ne cısslar.
hepimiz biliyoruz.
şimdi bu inançsızlık neden? hedefe az kalmışken?
11 kilo az mı ? 5 ayda 11 kilo az mı ?
ben 2 ayda dört kilo verdim dört köşeyim nerdeyse? çok dikkat edemeden çünkü verildi bu kilolar.
hadi gel devam et bizimle.ben de listede değilim ne olmuş? bu engel mi motive olmaya ?
senin çılgın menülerini özlerim ki ben
Ben yanlis mi anladim birinci olan kisi 1 haftada 4.25 mi kilo vermis nasil yani ?
Ben yanlis mi anladim birinci olan kisi 1 haftada 4.25 mi kilo vermis nasil yani ?
Anam omuzlarim çatırt dedi duyan oldu muMenün güzeldi ahum , sabahı anlamadım sadece , ekmek var , 1 yumurta var , menemen var ... ayrı yazmışsın da ...1 yumurtalı menemen mi hem yumurta hem yumurtasız menemen mi ? kafam karıştı ?
6 hafta da 75 ... olmaz zaten ... 79 da zor ama imkansız değil . Senlik yani .
İnanmaya devam canım .Kökünü kazayacaksınız o kiloların .
Güle güle kullan canım , boool köpüklü kahvelerinizle güzel muhabbetleriniz olsun
Çok geçmiş olsun .
Bak bu beni güldürdü işte . Sen de olmasan benim göbek erimezdi
Eveeeeeeeeeeet. Bende tam böyle düşünüyorum , haftaya sabit kalmış bir arkadaş olursa onu ahu sırtlayacak , işte 100 200 gideni de sen . Yüzdeler 2 leri bulsun
Anam omuzlarim çatırt dedi duyan oldu mu
Ne yedi içti acep kopya mi ceksekBaktım canım şimdi 3.7 kilo vermiş . 87 den 83.3 e...
Yok yaaaa daha gencim ben kollarım ince benim 29 cm cik okadar yuklenmeKireçlenmedir o kireçlenme
ay ziplayacak göbeğimde yok kahkaham yankilandi
Ayy canım sağol. Temmama gitmicemm.maşallah canım, sen 75 ten mi indinDoğumdan sonra mı? Öyleyse çok iyi. PUF um önemli olan düzenli buraya gelmek, zaten düzenli gelip, dikkat edince patroniçenin gözünden kaçmaz, bi bakmışsın listedesin. Ama dedidiğim gibi önemli olan burada birlikte olmak Gitme sakin, kal ve devam et derim
ay ziplayacak göbeğimde yok kahkaham yankilandi
Ayy canım sağol. Temmama gitmicemm.doğuma 80 le gitmiştim canım. 75le döndüm 73 te baya bi takıldım . Derken takima döndüm. Şükr 66 yi gördüm. . Ay ben de mi hedef koysam şu 14 Şubat à . Kızlar toplasın hele .. Hani bi sevgililer günü gRubü yapsak . Takip etsek 7 haftada hedef belirlesk 10 numara olur valla. Betulinam Sendé katil..
Aynen doktorumAy ahuuuu haftaya bu haftayı telafi etmek şart oldu
ben duydum ben yanıbaşındanAnam omuzlarim çatırt dedi duyan oldu mu
Canim ya o çözüm değil çıkmaz sokak .bence du.ile başlayani iç. 1000cal değil yaCorekotu yagini siparisi verdim bugun hafta icine gelir sanirim bugun 3 gun oldu yine yatarken 3 tane b.... İcicem halimi düşünemiyorum gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?