Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanı kıl payı kaçırmakta böyle olur

Menün güzeldi ahum , sabahı anlamadım sadece , ekmek var , 1 yumurta var , menemen var ... ayrı yazmışsın da ...1 yumurtalı menemen mi hem yumurta hem yumurtasız menemen mi ? kafam karıştı ?

Kizz ben 75 kg dedim sende 79 demisinn eee iyimiss hahahaha

6 hafta da 75 ... olmaz zaten ... 79 da zor ama imkansız değil . Senlik yani .

Aslinda ben cook tesekkur ederim sizlere beni cook motive ettiniz..cok hirslandim kilo verecegime cook inandim...insallah bu enerjiyle devam kaptanim...

İnanmaya devam canım .Kökünü kazayacaksınız o kiloların .

Kociş yeni yıl hediyesi almış Arçelik 2 cezveli telveee ne zamandır istiyordum

Güle güle kullan canım , boool köpüklü kahvelerinizle güzel muhabbetleriniz olsun

Off bademcikler sisiyor gittikce yutkunurken zorlanmaya basladim ...kizima gecmese bariii (

Çok geçmiş olsun .

Bende istiyorum.mmmm.sherry diyecek ki makineyi bile canı istedi.

Bak bu beni güldürdü işte . Sen de olmasan benim göbek erimezdi

Ay ahuuuu haftaya bu haftayı telafi etmek şart oldu

Eveeeeeeeeeeet. Bende tam böyle düşünüyorum , haftaya sabit kalmış bir arkadaş olursa onu ahu sırtlayacak , işte 100 200 gideni de sen . Yüzdeler 2 leri bulsun

Ben yanlis mi anladim birinci olan kisi 1 haftada 4.25 mi kilo vermis nasil yani ?

Ayyyy.. seriicimmm. YemiNle kk.ye girdim sadece okuyup çıkcam dedim kendi kendime .ama mesajinà kayıtsız kalamadim ne de güzel söyledin öyle. Güzel yürekli arkadasim. Tamam gitmem. Yazarım menü inşallah. anayiz biz kilo vermeye devam allahin izniyle . Dediğin gibi liste de neymiş

Anam omuzlarim çatırt dedi duyan oldu mu

Ayy canım sağol. Temmama gitmicemm. doğuma 80 le gitmiştim canım. 75le döndüm 73 te baya bi takıldım . Derken takima döndüm. Şükr 66 yi gördüm. . Ay ben de mi hedef koysam şu 14 Şubat à . Kızlar toplasın hele .. Hani bi sevgililer günü gRubü yapsak . Takip etsek 7 haftada hedef belirlesk 10 numara olur valla. Betulinam Sendé katil..

ay ziplayacak göbeğimde yok kahkaham yankilandi

Kopya çekmeye gitmiştim 1. den ...geçen hafta +1.5 u varmış , onu atmış ...tm hafta detoks uygulamış , şu ilk gün meyve sadece..ikinci gün sebze ...olanlardan

Yaptık vero yaptık ...geridesin çok .
Seni de ekleyeyim .

Corekotu yagini siparisi verdim bugun hafta icine gelir sanirim bugun 3 gun oldu yine yatarken 3 tane b.... İcicem halimi düşünemiyorum gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…