- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Sondan 2.yim zannimca nihayet ilk 3e girdim
Kaptanim bendbende14 Şubat à katilem. 6 hafta da kaç vereb ik irz onu hedef koycez dimi. Güncel kilo 66.3 14 subat hedefGüzeller müsadenizle en listesini yarın hazırlayacağım .
Biraz sabahlayıp ps sefası yapacağız eşimle .
Ay ne cahilim ps nedir
Benim eşim bu gece yok çocuklarda uyudu ben uyuyamam şimdi.bi yandan burda yazıyom bi yandan adamı durtuyom whats up dan
littlecoffeedoc 14 şubat yarışına adını yazdım . Kilo bildirimi yap ki , listeye yazayım.
Kaptanim bendbende14 Şubat à katilem. 6 hafta da kaç vereb ik irz onu hedef koycez dimi. Güncel kilo 66.3 14 subat hedef
İmmm
Ne olsa ...63 olsun . Hadi inşallahh
Bugün elektrik kesintisi malum giremedimşimdi girebildim geçmişi anca bitirdim alıntıları ekle dedim hiçbir alıntı bulunamadı dedi ve onlar da gitti
Neyse öncelikle birinciliğimizi kutluyorum,Ausencia bireyseldeki ikinciliğini tebrik ediyorum.
Bugün kilom 78,6 idi. Geçen hafta 79,2.
Yüzde olarak gerek yok ama hesapladım söyleyeyim % 0,75
14 şubat hedefim 70. Az mı oldu bilmiyorum kaptanım sen ne dersin?
Aynen bi kere birinci olmuştum 4 kilo vermiştim diyetisyene gittiğim ilk haftaydı hiç kaçamak yapmamıştım hey gidi günlerSağol canım .
Darısı bireyselde herkese . Sen 1. Olmuştun bi kez sanki .
Eklerim 69.9 yapalım gel onu:))
Çıkıyorum şimdi ama yarın eklerim.
Rica ederim abla ne demekAhu060812 canım spor kaptanım yıkarda etiketlrken elim değdi
Canım puanlardaki ayrıcalık için teşekkür ederim
Yok ablam bırakmadımda dengesizlik devam ediyor. Bu hafta aşırı yogun geçti eve az önce geldim. Fuar vardı orayı topladık filan anca geldik yarında işe gideceğim yineDavina kuzum bugün uğrarsın diye düşündüm
Bırakmadın değil mi diyeti ?
Yarın bir geçsin hele ... işler azalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?