Günaydınn kızlarr bir cumartesii klasiği vee çalışann ben
Ayyy inşallah canim bir şey yapacağım dan degilde vücut yorgun dinlenmek istiyor yoksa yeni yil gelmis degill yaniiGünaydın erken çıkarsın belki bugün delycim
Ayyy inşallah canim bir şey yapacağım dan degilde vücut yorgun dinlenmek istiyor yoksa yeni yil gelmis degill yanii
Valllahii evde ayakları uzatıp battaniye keyfii süper olurduuuBişey yap yada yapma , çalışan için her fırsat değerli kutlarsan gider hazırlık yaparsın kutlamazsan uzatır ayağını yaratsın
Wuhuuuu süperrr kızzz haydii inşallahhhhÇok ilginç bişiy oldubugün tartiliyon ddim WC işini çözdüm ve biraz geç kalktım diye ona nesi
71.6nasil olduğunu hiç bilmiyorum
Çok ilginç bişiy oldubugün tartiliyon ddim WC işini çözdüm ve biraz geç kalktım diye ona nesi
71.6nasil olduğunu hiç bilmiyorum
Kaslar dan mıdır endir kuzum spor yapınca az da olsa insan artı görüyor anlamıyorum.Beni görsen gülmekten ölürsün eşim diyokii yakında sen benide dövenwuu süper masumm.
bence her ikisi de etken.
ben de geç tartılınca az çıkarım. haydi bakalım gelsin 69
dün spora başladım ya, artı çıktım ben az da olsa. oysa kendime söz verecektim tartılmicaktım çarşambaya kadar
hahah alemsinizKaslar dan mıdır endir kuzum spor yapınca az da olsa insan artı görüyor anlamıyorum.Beni görsen gülmekten ölürsün eşim diyokii yakında sen benide dövenbir kol kasıı olduuu kiiii
Valla bu hafta benim tatil klasigim yalan oldu hem çalışıyorum hem sayım yapıyoruz hatta yarın daGünaydınn kızlarr bir cumartesii klasiği vee çalışann ben
Valla bu hafta benim tatil klasigim yalan oldu hem çalışıyorum hem sayım yapıyoruz hatta yarın da
Planlamada çalışınca oluyor banum maalesefAaa neden öyle oldu kilo,Fatma yeni yıl ilk günü olur mu yahu
Hahhaa bende de dambıl var kuzummhahah alemsiniz
o da senin gibi matrak demek ki
bende dambıla başlicam...
çok canımı sıkarsa kocişi döverim
Valla patron da işyerindee hiçç yarım gün olcak gibi değill pinekliyozz öyleeyaw dolicim yeni yıl gnü ne işi yaw.
dışarda in cin top oynuyii çift kalee.
normalde yollar feci olurdu ama millet evde.
umarım yarım gündür iş bacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?