Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia milföy deki ciddiyetin farkindayim,onu demiyorum sonraki yılbaşı ve milföy sonrası kilo verme iddaaindan bahsediyorum..

Yarın gideceğim yer tatlıları ile meşhur bir yer ama emin ol en az hasar ile donucem ben yoksa sende beni bu takımdan aşağı sallandir

HEDEF 14 ŞUBAT YARIŞI

30 ARALIK CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ BAZ ALINARAK BAŞLAYACAK YARIŞ , HER NE KADAR ADI 14 ŞUBAT OLSA DA 17 ŞUBAT CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ İLE SON BULACAKTIR . LİSTEDEKİ İSİMLERİN TOPLAM VERDİKLERİ KİLO YÜZDESİ ALINACAK , 1. YE 2. YE VE 3. YE GÜZEL BİR KAÇAMAK ÖDÜLÜ VERELİCEKTİR
YARIŞ TOPLAM 6 HAFTA SÜRECEKTİR .BU SÜREDE HEDEFLENECEK KİLO EN AZ 3 , EN ÇOK 12 DİR .
HEDEFİ TUTTURAN HERKES KÜÇÜK BİR PORSİYON JESTİNE , İLK ÜÇE GİRENLER DAHA BÜYÜK CIZZZLARA SAHİP OLACAKTIR

EVET GELSİN LİSTE .......

ada81 HEDEF KİLO 70 /30 ARALIK KİLO 75.3

Ahu060812 HEDEF KİLO 79 / 30 ARALIK KİLO 84.4

begum75 HEDEF KİLO 58 / 30 ARALIK KİLO 60,7

Betulina

cydnz_1

@Daydream15 HEDEF KİLO 74 /

DelyDoly HEDEF KİLO 79 /30 ARALIK KİLO 89

@Dersaadet_

ErSeSi

@fatmanurkaya HEDEF KİLO 99/30ARALIK KİLO 110.8

@HabinarHEDEF KİLO 77 /30 ARALIK KİLO 81

@kelebekolacamHEDEF KİLO 73 / 30 ARALIK KİLO 78.7

Nare83 HEDEF KİLO 67/30 ARALIK KİLO 72.7

@mimu88 HEDEF KİLO 74/30 ARALIK KİLO 79.3

@saydin78HEDEF KİLO 58/30 ARALIK KİLO 64.1

@SekercikizHEDEF KİLO 58 /30 ARALIK KİLO 66.7

Kedibochi HEDEF KİLO 79.9 / 30 ARALIK KİLO 84.2

@tuba52 HEDEF KİLO 84 / 30 ARALIK KİLO 88.8

Atladığım isim varsa bildirsin , listede olmak istemeyen varsa da bildirsin .
Not:isimler alfabetik olarak yazılmıştır
Lütfen herkes isminin karşısına hedef kilosunu yazsın . Duruma göre hedef kiloyu uygun bulmazsam değiştiririm

Hadi bakalım .....

Çok ilginç bişiy oldu bugün tartiliyon ddim WC işini çözdüm ve biraz geç kalktım diye ona nesi

71.6 nasil olduğunu hiç bilmiyorum

wuu süper masumm.
bence her ikisi de etken.
ben de geç tartılınca az çıkarım. haydi bakalım gelsin 69

dün spora başladım ya, artı çıktım ben az da olsa. oysa kendime söz verecektim tartılmicaktım çarşambaya kadar

Kaslar dan mıdır endir kuzum spor yapınca az da olsa insan artı görüyor anlamıyorum.Beni görsen gülmekten ölürsün eşim diyokii yakında sen benide döven bir kol kasıı olduuu kiiii

Kaslar dan mıdır endir kuzum spor yapınca az da olsa insan artı görüyor anlamıyorum.Beni görsen gülmekten ölürsün eşim diyokii yakında sen benide döven bir kol kasıı olduuu kiiii
hahah alemsiniz
o da senin gibi matrak demek ki

bende dambıla başlicam...
çok canımı sıkarsa kocişi döverim

hahah alemsiniz
o da senin gibi matrak demek ki

bende dambıla başlicam...
çok canımı sıkarsa kocişi döverim
Hahhaa bende de dambıl var kuzumm 3 kgluk dambıll sağ sol sağ soll kaslar o biçimEşimde esprilidir gerçi benim yanımda dominattırda ben kadar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…