Eeee yuhhh kuzummm yaaa bu nedirrr yaaaaaValla bu hafta benim tatil klasigim yalan oldu hem çalışıyorum hem sayım yapıyoruz hatta yarın da
Özetle welcome to özel sektörEeee yuhhh kuzummm yaaa bu nedirrr yaaaaa
ay yazııık kuzum sana.. sen bir de hamilesin kıyamam..Valla bu hafta benim tatil klasigim yalan oldu hem çalışıyorum hem sayım yapıyoruz hatta yarın da
oohoo baksana balık baştan kokmuş. patron da iş kolik !Valla patron da işyerindee hiçç yarım gün olcak gibi değill pinekliyozz öylee
ayy dikkat et fatmacım hasta olma aman.. sıkı giyin..Özetle welcome to özel sektörama bu şirket bi cins bi de servis i çok kötü ayarlamışlar sabah yirmi dakika bekledim yedi kırk a kadar bu soğukta
Kıyamamm canımm yaa aynenn özel sektör insanın canınııı çıkarıyor hepp daha fazla emekk hepppÖzetle welcome to özel sektörama bu şirket bi cins bi de servis i çok kötü ayarlamışlar sabah yirmi dakika bekledim yedi kırk a kadar bu soğukta
Cnm sen ne kullandın lavabo icin? Lâmâ tarzi birsey miÇok ilginç bişiy oldubugün tartiliyon ddim WC işini çözdüm ve biraz geç kalktım diye ona nesi
71.6nasil olduğunu hiç bilmiyorum
Hahahaha yaaa canimsin kizz sennn basen ayrintisinaa bittiiimmmmm4 yaşındaki kızım beni cizmis arkadasa gösterdim diyor ki basen ayrıntısını da unutmamış.Eki Görüntüle 1932615
Süper canım iyiki dün bu kilonda değildin sonra fazla eksiyi korumak sıkıntı olurdu zaten de birinciydikÇok ilginç bişiy oldubugün tartiliyon ddim WC işini çözdüm ve biraz geç kalktım diye ona nesi
71.6nasil olduğunu hiç bilmiyorum
Ay canım Rabbim yardımcın olsun inşallah yılbaşı sonrası dinlenmeye fırsat verirlerÖzetle welcome to özel sektörama bu şirket bi cins bi de servis i çok kötü ayarlamışlar sabah yirmi dakika bekledim yedi kırk a kadar bu soğukta
Benide eski patronumun kizi çizmişti çöp kadin kocaman bir sifir bu ne dedimm gobisin demisti hahaahhÇocuklardan kaçmıyor birşey benim oğlanlar beni çizmişti anne daha zayıf cizdim üzülme diye demişti
Günaydın güzeller 2 gündür evde mahsur kaldım yaa burda 50 cm kar var arabanın tekeri gözükmüyor çıkamıyorum evden büyük kızımda çok hasta dişini çektirdi o gece dilini mi ısırdı naptı dilin yanı bembeyaz ikigün dişten yiyemedi dün bugünde dilden yiyemedi yavrum en sevdiği yemekleri istiyo e aç tabi ama yiyemiyo anne çok canım çekiyo ama yiyemiyorum diyo iyileşme sürecindeydi bu güçsüzlük yeniden hasta etti ateşle mücadele başladı bi de dilini oynayamıyor çocuk kaç gündür bi kase yopurtla duruyo sabah tuzlu su gargara yaptık afta dönüştü sanırım yarası off ya napacan bilemedim şimdi onları eşimle anneme gönderdim bende evi temizleyip gidecem ptesi de doktordan randevu aldım kendime.smeer ve patoloji sonuçlarım çıkmış bide kan testi yaptırcam bakalım ne olacak Salı'da gün var ben bu koca evi ne ara temizleyeceksem off
Süper canım iyiki dün bu kilonda değildin sonra fazla eksiyi korumak sıkıntı olurdu zaten de birinciydik
Ay canım Rabbim yardımcın olsun inşallah yılbaşı sonrası dinlenmeye fırsat verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?