Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla bu hafta benim tatil klasigim yalan oldu hem çalışıyorum hem sayım yapıyoruz hatta yarın da
ay yazııık kuzum sana.. sen bir de hamilesin kıyamam..
Valla patron da işyerindee hiçç yarım gün olcak gibi değill pinekliyozz öylee
oohoo baksana balık baştan kokmuş. patron da iş kolik !
benim eski patronum tatile giderdi her yıl. biz de çalışmazdık ohh yan gel osman modunda..
gerçi çok az iyi yanından biriydi eski işyerimin. artıkın kurtuldum.

Çok ilginç bişiy oldu bugün tartiliyon ddim WC işini çözdüm ve biraz geç kalktım diye ona nesi

71.6 nasil olduğunu hiç bilmiyorum
Cnm sen ne kullandın lavabo icin? Lâmâ tarzi birsey mi eger oyle ise bagirsaktaki yararli bakteriler de etkileniyor cok saglikli degil tatlim.
Utu de 1 lt. senin yapacagin utuye bagli tatlim. Barı nasıl? Su eklenebilme ozelligi de var mi? Hayirli olsun gule gule kullan cnm

Günaydın benimde Afyon patlamadı.
Gece zor uyudum sabah bi kavga bi gürültü benimkiler uyutmadı.sobra eşim aradı geliyorum gözümün önünde harika bi kahvaltı ucusuyor diye.
Kahvaltı vs.simdi 3 nu babasına yonlendirdim çayımı içen kadar kimse bana dokunmasın diye tehdit ettim

Günaydın güzeller 2 gündür evde mahsur kaldım yaa burda 50 cm kar var arabanın tekeri gözükmüyor çıkamıyorum evden büyük kızımda çok hasta dişini çektirdi o gece dilini mi ısırdı naptı dilin yanı bembeyaz ikigün dişten yiyemedi dün bugünde dilden yiyemedi yavrum en sevdiği yemekleri istiyo e aç tabi ama yiyemiyo anne çok canım çekiyo ama yiyemiyorum diyo iyileşme sürecindeydi bu güçsüzlük yeniden hasta etti ateşle mücadele başladı bi de dilini oynayamıyor çocuk kaç gündür bi kase yopurtla duruyo sabah tuzlu su gargara yaptık afta dönüştü sanırım yarası off ya napacan bilemedim şimdi onları eşimle anneme gönderdim bende evi temizleyip gidecem ptesi de doktordan randevu aldım kendime.smeer ve patoloji sonuçlarım çıkmış bide kan testi yaptırcam bakalım ne olacak Salı'da gün var ben bu koca evi ne ara temizleyeceksem off

Çok ilginç bişiy oldu bugün tartiliyon ddim WC işini çözdüm ve biraz geç kalktım diye ona nesi

71.6 nasil olduğunu hiç bilmiyorum
Süper canım iyiki dün bu kilonda değildin sonra fazla eksiyi korumak sıkıntı olurdu zaten de birinciydik
Özetle welcome to özel sektör ama bu şirket bi cins bi de servis i çok kötü ayarlamışlar sabah yirmi dakika bekledim yedi kırk a kadar bu soğukta
Ay canım Rabbim yardımcın olsun inşallah yılbaşı sonrası dinlenmeye fırsat verirler

Ahu geçmis olsun cnmmm

Ayy bende aynı şeyi dusundum dünkü milföy aramızı acsada kapatın klintinimlada bugukklnki ekşi arayı yumuşatır diye düşünüyorum..

Bugunude atlaticam alnının akıyla ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…