Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok lezzetli gibi.. peki monti yaparken de yiyebiliyor muyuz ki bunu??

çok lezzetli gibi.. peki monti yaparken de yiyebiliyor muyuz ki bunu??

montide sadece sabah kahvaltıda ekmekden sıkıldığın zaman yiyebilirsin cayınla birlikde bence süper olur.. benim fırınım kurabiye pişirmiyor annemlere gidince denicem ve kavanoza koyup getiricem acıktıkca azıma atarım encokda aksam cay kahve yanında ii gider die düşünüyorum baska seyler yiyip kilo almaktansa aksam yemekde ekmek yemem cayla kurabiyemi yerimm

tamam canım sağol, denerim ben de bir ara.. aslında bu hafta denesem iyi olur, regl olucam da tatlı isteği artmaya başladı ufak ufak..

valla elimden geldiğince bozmamaya çalıştım haftasonu diyeti.. haftaya 69.1 ile başladım, gerçi dün sabah 68,7 idim ama olsun alıştım bu iniş çıkışlara...

acaba 1 mayısta hamile kaldığım kiloya yani 64'e inebilir miyim sizce?

ben daha yeni indim 94 le hamile kalmıştım hayatımın en kilolu 1.5 yılını geçirdim 94 e de nasıl çıktım anlamadım 82-84 de falan geziniyordum

ben daha yeni indim 94 le hamile kalmıştım hayatımın en kilolu 1.5 yılını geçirdim 94 e de nasıl çıktım anlamadım 82-84 de falan geziniyordum

ben de en kilolu olduğum zamanda hamile kaldım.. 58 kiloydum evlendiğimde sonra genelde 60-62 aralığında gittim bir süre.. valla ilk hedefim 64, sonra 60 (psikolojik sınır), sonra da 55.. 55 kiloyken bile iri duruyodum ben o yüzden 58-60lara çıktığımda da insanlara çok çok kilolu gelmiyordum ama şimdi kendi motivasyonum önemli.. oğlumun, eşimin yanında daha güzel gözükmek istiyorum, bir de allah izin verirse çok ara vermeden 2. çocuğu istiyoruz ondan vermem lazım biraz da kiloları..

selam kızlar..meyve kurabiye tarifini en kısa zamanda denicem..çok teşekkür..

kızlar benm haaftasonu kaçamakları öyle böyle değildi dün pikniğe gittik ekmek arası köfteleri sucukları ötürdüm verdiğim kilolara hiç acımadım delimiyim neyim..bugün ama montiye devam..

inşallah canım istediğin gibi olur herşey şu an üstümde eski pantolonum var nasıl sevindim anlatamam kıyafetde pek almadım zayıflıycam diye dün denedim oldu seksenlerin ortalarına gelirsem kıyafetlerime kavuşucam eşim iyiii masraf yapmıycan desene diyor siftahlamadığım kıyafetlerim var daha aaaaahhh aaahh kırmız elbisem var ona girersem 2 defa giydim kahverengi saten takımım var bide 1 defa giydim her yere onları giyicem nerdeyse içime oturdu ya

menülerimi yazim..sabah yarım elma
20 dk sonra domates salatalık peynir 1 dilm tam buğday ekmeği
ara yarım elma
öğlen yumurtalı pırasa kavurması,yoğurtlu domates salatası

akşama fırında mantarlı tavuk yaparım diye düşünüyorum..

sabah platesimi yaptım 2 mil de lesie yaptım

oo tutkucum valla süpermiş menülerin.. sporda var yine her zamanki gibi.. bakalım ben de 2 gün evden çalışıcam.. ege'ye bu kadar yakın olup görmemek zor olacak ama mecburum, beni görürse hayatta çalışmama izin vermez... aralarda leslie yaparım dedim müsait olunca..

sağol cnm saldım haftasonu toparlamam lazım..
hayırdır neden evden çalışıyosun.hasta falan değilsin inşallah

oo iyi götürmüşsün...künefeye nasıl hayır diyecektin kiiiii.....
]

GUNAYDINNNNN GELECEGINNN MANKENLERIII...NASILSINIZ BAKALIM, HAFTASONUNUZ NASIL GECTIIIII

hadi kizlar haftanin basi,,,kacamak yapanlar one ciksin hemen en basta ben

Dogacim sanada gecmis olsun bitanem

ben de 3 haftadiır hep lkaçamaktayııım..... ama sabah tartıldım sadece 132 çıktım 500 gram fazla çıktım garip ama gwerçek ..o zaman neyapıyoruz hemen ipleri ele alıp diyete devaaaam ediyoruuz...

sabahtan temizlik yaptım pc açınca kalkıp iş yapamıyorum önce iş dedim.. sonra komşular geldi 1..2.. derken 5 oldular çay kek ikram derken saat 5 oldu.....sizden ayrı düştüm ...

herkese selamlar...
bugünkü menüm:
sabah: 1 elma, 1 havuç, yovita
öğlen: 1 dilim ekmek, 3 kanat kızartma
akşam yemeği yemedim henüz ne yiycem bilmiyorum...

dünden beri dilime dolandı bu şarkı.... ne güzellik .....canlarımla paylaşiim dedim...

[video=youtube;ERr-l6cs6bs]http://www.youtube.com/watch?v=ERr-l6cs6bs&feature=related[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…