kızlar size matsa kurabiyesi tarifi veriyorum artık diyet bisküvileri hayatımızdan cıkartıyoruzz..
hiç bi katkı maddesini kabul etmiyoruz..
tam buğday ununu suyla yoğuruyorsunuz normal hamur kıvamında oluyor ve içine minik minik doğradığınız kuru meyveleri karıstırıyorsunuz merdaneyle acıp kare yada yovarlak sekiller cıkartıp pişiriyoorsunuzz ..
günde 10-15 tane ara ögün olarak yenebilir ..
afiyet olsunnn
Görürsün insallah gülümevet nisanda 3 kilo mayısdada 3 kilooo
henüz görmedim ama göreceğime inanıyorumm
Hmmm sirri bu demek5 gün 5 kilo yapıyor iyi kilo verecek inş
Hosbulduk canim.Yok almadim ama ayirttim.Hala tam karar veremedim yaaaa:26:azerim hg canim aldinmi elbiseyi :26:
azeri elbiseni aldınmı :26:
çok lezzetli gibi.. peki monti yaparken de yiyebiliyor muyuz ki bunu??
montide sadece sabah kahvaltıda ekmekden sıkıldığın zaman yiyebilirsin cayınla birlikde bence süper olur.. benim fırınım kurabiye pişirmiyor annemlere gidince denicem ve kavanoza koyup getiricem acıktıkca azıma atarım encokda aksam cay kahve yanında ii gider die düşünüyorum baska seyler yiyip kilo almaktansa aksam yemekde ekmek yemem cayla kurabiyemi yerimm
valla elimden geldiğince bozmamaya çalıştım haftasonu diyeti.. haftaya 69.1 ile başladım, gerçi dün sabah 68,7 idim ama olsun alıştım bu iniş çıkışlara...
acaba 1 mayısta hamile kaldığım kiloya yani 64'e inebilir miyim sizce?
ben daha yeni indim 94 le hamile kalmıştım hayatımın en kilolu 1.5 yılını geçirdim 94 e de nasıl çıktım anlamadım 82-84 de falan geziniyordum
ben de en kilolu olduğum zamanda hamile kaldım.. 58 kiloydum evlendiğimde sonra genelde 60-62 aralığında gittim bir süre.. valla ilk hedefim 64, sonra 60 (psikolojik sınır), sonra da 55.. 55 kiloyken bile iri duruyodum ben o yüzden 58-60lara çıktığımda da insanlara çok çok kilolu gelmiyordum ama şimdi kendi motivasyonum önemli.. oğlumun, eşimin yanında daha güzel gözükmek istiyorum, bir de allah izin verirse çok ara vermeden 2. çocuğu istiyoruz ondan vermem lazım biraz da kiloları..
menülerimi yazim..sabah yarım elma
20 dk sonra domates salatalık peynir 1 dilm tam buğday ekmeği
ara yarım elma
öğlen yumurtalı pırasa kavurması,yoğurtlu domates salatası
akşama fırında mantarlı tavuk yaparım diye düşünüyorum..
sabah platesimi yaptım 2 mil de lesie yaptım
oo tutkucum valla süpermiş menülerin.. sporda var yine her zamanki gibi.. bakalım ben de 2 gün evden çalışıcam.. ege'ye bu kadar yakın olup görmemek zor olacak ama mecburum, beni görürse hayatta çalışmama izin vermez... aralarda leslie yaparım dedim müsait olunca..
oo iyi götürmüşsün...künefeye nasıl hayır diyecektin kiiiii.....aaaaaa sakin sakin!Inanma onlaraaaa,kanmaa.Bak ben bozdum bugün diyeti,sen yapma.
Eeeeee birinci oluruz tabii.Gecen hafta hepimiz cok emek verdik.Ama iyiki bu hafta iddiaya girmedik.dün aksam saat 10 dada esim künefe yapmisti.Zorla yedirdi yaaa.Hemde tabagin yarisini.:84:
GUNAYDINNNNN GELECEGINNN MANKENLERIII...NASILSINIZ BAKALIM, HAFTASONUNUZ NASIL GECTIIIII
hadi kizlar haftanin basi,,,kacamak yapanlar one ciksin hemenen basta ben
Dogacim sanada gecmis olsun bitanem
dünden beri dilime dolandı bu şarkı.... ne güzellik .....canlarımla paylaşiim dedim...
[video=youtube;ERr-l6cs6bs]http://www.youtube.com/watch?v=ERr-l6cs6bs&feature=related[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?