Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bugün kü menüm ;

2011-03-28 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kuru kayısı 2 adet 36
[2] Simit 1 ADET 275
[3] çay (şekersiz) (250ml) 3 bardak 3
[4] yesil cay 1 adet 0
[5] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[6] Bal 0.25 YEMEK KAŞIĞI 17.5
[7] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[8] Domates 1 ADET 14
[9] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
[10] Kıymalı Taze Fasulye 0.50 PORSİYON 111
[11] Elma 1 ADET 60
[12] Portakal 1 ADET 50
[13] Patates Püresi 25 gr 15
Toplam : 1046.5 kal.

afiyet olsuun güzel olmuş....

Gunaydin cizlarrrrrrr...ben celdum..acayrm tukanu bugun

kizlar dun oglenden sonra giremedim...isten sonra babam beni alacakti ama isi uzun surdu bende bosuna beklemim eve dogru yurim yoldan alir beni dedim..tam babamin alacagi yer kapali..artik ben dolanmaya basladim..ormanin icine dustum..kecileri atlari felan gordum..tam 3.30 saat sonra eve vardim..eve girdigimde resmen surunuyordum...hala ayaklarim sizliyor..dedim iyi kilo vermisimdir kesin..sabah tartildim hala ayniyim..ama artik kas yaptim ondan agir cikiyorum galiba..cunku gobisimde bir incelme var azicikkk

günaydın sekerlerimmm

ayy gülüm ne güzel yürüyorsun sen canım ..
o dısarda yürümeler spor sayılmaz ama sadece kalorini yakarsın yağ yakımı olmaz..
sen evde kosu bandında yürü kos bol bol..

günaydınnnn ...tüh kapıyı açmakda geç kaldım kırmızıgül açmış kız sende anahtar varmıydı zorlamasaydın bozuluyor sonra kapı

nasil yag yagmiyor meyvem???ben eskiden yazin isten sonra yuruyerek giderdim eve, 8km felan yururdum..akapunktura kontrole gittigimdede yag yakimi oluyordu..hem hic durmadan yurudum..20dk tempolu yurudukten sonra yag yakimi oluyor benim bildigim kadariyla
günaydınnnn ...tüh kapıyı açmakda geç kaldım kırmızıgül açmış kız sende anahtar varmıydı zorlamasaydın bozuluyor sonra kapı
yok ben nobetci cilingirci cagirdim nen ben kaptanimmm..kapiyi kirdim girdim iceriye

Son düzenleme:
gülüm belli bi temboda olmuyorki dısarda yaoılan yürüyüş yağ yakımı olması için kan basıncının belirli bi seviyey gelmesi gerekiyor ki buda kişiiden kişiye deişklik gösterir.

gülüm belli bi temboda olmuyorki dısarda yaoılan yürüyüş yağ yakımı olması için kan basıncının belirli bi seviyey gelmesi gerekiyor ki buda kişiiden kişiye deişklik gösterir.
dogrudur canim, ben yinede bunu haftaya akapunkturcuma bir sorim haftaya kontrolum var bakalim ne diyecek
Günaydin online olan herkes

sanada gunaydin canix...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…