ay ne hallere düştümmmmm.kaptanı bile kendi olmaktan çıkardım.Ayyyyy kendime uyuz oldum birden
Antepia27 canım bu listedeki hedef kilo 6 hafta sonrası için ... 99 yazmışsın ki , 6 haftada 11 kilo demek bu .
Bence 102 yapalım , 8 kilo yani ... ne dersin ?
Gunaydin kizlar musmutlu hayirlu sabahlariniz olsun.Gece 2.30 kadar hastane de kardeşimin basagrisi nedeniyle kaldik 6 da kalktim hayalet gibiyim şükür kardeşim iyi lakin ben ucuslardayimm
Günaydın canlarsekizinci aralıksız is gününden selamlar
bi bana değil bütün aileye etki etti sanada şifa olur inşallah.bi wc lik iş mi ?
bende bi gitse wc sorunu geçen kelebek bi tarif paylaşmıştı deniycme kısa zamandaaaa
Sağolasın canımmm teşekkür ederim 3,5 saatlik uykluylayım bgünde benim baş mide allah ne verdiysee uykusuzluga hiçç dayanamammOlur canım sen nasıl istersen
102 kadar geççen yıl burda indim ama 101 en son ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum belki yeni evliyken
80 civarında evlenöiştim hemen hamile kaldım
İlk doğumdan sonra 95 oldum fakat hemen 100 çıktım
İkinci doğumu 120civarıbda
3.doğumumu 145 civarında yaptım
Emzirijende hep 145civarındaydım
Ne zor günlerdi sabahlara kadar uyumak bebek 1.sımıf okutuyorım evde 4erkek ve ben bunları 145 ile yapıyorum
Şuan herhalde sizkerin 60 kiloda yaşadığınız hafifliği yaşıyorum
Yeri silemezdim sandalye ye çıkıp dolabımı düzeltemezdim ayakta namaz kılamazdım
Bu günleri yaşatan Rabbime şükürler olsun
Destekleyen herkesten Allah razi olsun
Çok geşmiş olsun canım
Aman canım kendinede bebişede dikkat et
Olur canım sen nasıl istersen
102 kadar geççen yıl burda indim ama 101 en son ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum belki yeni evliyken
80 civarında evlenöiştim hemen hamile kaldım
İlk doğumdan sonra 95 oldum fakat hemen 100 çıktım
İkinci doğumu 120civarıbda
3.doğumumu 145 civarında yaptım
Emzirijende hep 145civarındaydım
Ne zor günlerdi sabahlara kadar uyumak bebek 1.sımıf okutuyorım evde 4erkek ve ben bunları 145 ile yapıyorum
Şuan herhalde sizkerin 60 kiloda yaşadığınız hafifliği yaşıyorum
Yeri silemezdim sandalye ye çıkıp dolabımı düzeltemezdim ayakta namaz kılamazdım
Bu günleri yaşatan Rabbime şükürler olsun
Destekleyen herkesten Allah razi olsun
Çok geşmiş olsun canım
Aman canım kendinede bebişede dikkat et
çörek otumda bi gelseydi belki oda etki eder diye düşünüyorum
4 günlük liteye başladım ama çok kararsızım yapıp yapmama konusundaa
reglime 8 gün var regli bitiminde mi yapsam acaba ama bugün ilk gün menüsünü yerimm
ödemeler ws gitsin diye
Insallah telafi edebilirim tatlim.Eveeet geçen haftanın 1.liğine el atmayıp serçe parmak uzatan ....kelebekolacam @roxen2303 @Betulina @Ahu060812 ..... bu hafta bomba sırası sizde !!!
Supriseeeee
Artık amuda mı kalkılır ,amuttayken parende mi atılır bilemem ... ben pası verdim gol sizden
@Sekercikiz ve @cydnz_1 sizde kayıplarda olmanın cezalısısınız . Cezanız Cuma tartısının sonucu ile aramızdaki aşka dönüşecektir
DelyDoly de artık eskisi gibi deli olmama cezası veriyorum . 31 Aralıkta dağıttı bize hunileri en az 1 kilo dely !
saydin78 zaten o okurken yüreğime inmeler getiren 2 günü telafi edecek eminim
Nare83 un bi wc lik işi var
@mimu88 @ada81Antepia27 @tuba52 bu hafta yanıltmazlar beni eminim
Ausencia o da mezuniyet gazıyla takımına son dk güzelliğini çok görmez herhalde
Insallah telafi edebilirim talim.
Fatma canım kilo bildiğin eziyet , bunu bende yaşadım . 100 kilolara çıktım bir dönem .DelyDoly gördü o halimi
Değil koşmak , yürürken tıkanıyordum .
Ama artık geri almak yok .
Seninde değiştirmiyorum o 99 u , hırs olsun dursun orada .
Bence yarım yapma masumum , 4 günü tamamlayabileceksen tam başla , ya da sonraya bırak .
Insallah telafi edebilirim tatlim.
bugün başladım ama gönülsüzüm biraz
gönülsüz aş , ya diş agrıtır yada baş demişler atalarımızzzz
şimdi reglimde yakın , birde 600 gr verince pek emin olamadım açıkcasııı
bugün iki yumurta yedim, öglende mantar çorbası tavuklu pilav, salata var mış menüde tavuk ayırırlar çorba içicem soguk çünkü akşamda çıkmadan çorba içerimm
en iyisi yapmayımm ben, hemen kaytarmaca dimi
Vallaa ben gördümm gördmmm vallaa müthişş helall vallahhiii abla ve kardeş gibi şimdiki hal maşallahh süperr canımsın benimm yaaa valla bayıldımm darısı başımaaa inşallahhhhhhhhFatma canım kilo bildiğin eziyet , bunu bende yaşadım . 100 kilolara çıktım bir dönem .DelyDoly gördü o halimi
Değil koşmak , yürürken tıkanıyordum .
Ama artık geri almak yok .
Seninde değiştirmiyorum o 99 u , hırs olsun dursun orada .
Bence yarım yapma masumum , 4 günü tamamlayabileceksen tam başla , ya da sonraya bırak .
Hahahhaa yan taraf genelde protokol gibi canım tam bürokrasiii bu oynakk olmazzAyyy şöför senin sarı halin , savurmuş o da saçları delyyyy
Yan koltuktaki için enişteyi tenzih ederim tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?