Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dogrudur canim, ben yinede bunu haftaya akapunkturcuma bir sorim haftaya kontrolum var bakalim ne diyecek

sanada gunaydin canix...
Canix woow güzel bir bulu$
günaydın canım hazırlıklar ne alemde hıııı

Simdilik yavas ilerliyor.Elbisemi yarin alicam artik,SIKILDIM.Cocuklarinda kiyafetlerini en gec haftaya alicam.Telefonla yada gördüklerime söylüyorum.Davetiyeleri 2 hafta kala dagiticam.Bakalim.Allah alnimin akiyla cikmak naip etsin.Her isteyenede nasip olsun insallah.

amin canim..Allah utandirmasin..Allah alninin akiylan cikmayi nasib etsin..sunnetler pek dugunler kadar onemsenmiyor malesef..kardesiminkine gelmeyenler yuzsuzluk yapip...dugunune geliriz demislerdi..gerizekalilar...cocuk daha 6 yasinda...enaz 20 yil var...boyle insanlara gicik oluyorum

Aaaa yüzsüzlüge bak gercekten.Insallah iyi olur.

canim yag yakimi icin nabzinin belli bi aralikda olmasi gerekiyor,ben bunun iicn nabiz ölcer aldim,mesela benim nabiz araligim 131-151 yag yakimi burda saglaniyor,ben 60 dk bu aralikda spor yapinca 300 - 350 kalori 50 gr yag yakiyodum ama dün biraz düsük tempoda yaptim nabzimi sürekli bu aralikda tutamadim ve yine 60 dk spor yaptim bu sefer 260 kalori 40 gr yag yaktim..

ama bu demek degilki böyle olmadigi zaman bosuna spor yapiyoruz,

aciklaman icin cok saol canim...bende bosa gitti okadar yuruyus diye dusunuyordum....azda olsa yinede bir faydasi var yani...bende bakim..bulabilirsem nabiz olcer alim..ama nabzimin kac olmasi gerektigini nereden bilebilirim??

Son düzenleme:
kiz ormanda ne isin vardi basina turk filimlerindeki gibi kotu seyler gelebilir sakin bidaha yapma
gunaydin ballin kurabiyem
günaydınnnn ...tüh kapıyı açmakda geç kaldım kırmızıgül açmış kız sende anahtar varmıydı zorlamasaydın bozuluyor sonra kapı
kirmizigul agrilarindan uyuyamadi ondan her hal erkenden geldi bide kas yapmis ya bi omuzda kapiyi kirdi tuh yine masraf cikti kapiyi yaptiracagiz pamuk eller ceplere bakalim
yakisir kaptanimiza
Günaydin online olan herkes
gunaydin mankenim benim
evet ya moral bozmayin kacamaklardan sonra devam devam
aynen ya hic giymedigim benimde kiyafetlerim var
demi ya cocuklar hep anneyle olmak istiyorlar bebegin bakicisimi bakacak o zaman egeye kim bakacak sen calisirken:26:

sabahtan temizlik yaptım pc açınca kalkıp iş yapamıyorum önce iş dedim.. sonra komşular geldi 1..2.. derken 5 oldular çay kek ikram derken saat 5 oldu.....sizden ayrı düştüm ...

en iyisini yapmissin yoksa bir turlu baslanmiyor temizlige benimde muhasebe hesaplarini yapmam lazim sallayip duruyom bi gayret etsem bitirecem ama nerde bende o yurek

yok kiz bizim ormanlar namuslu gavurlur sabah aksam yuruyus yapiyor benim gectigim yerde...sagimda ata binenler. solumda kopek gezdirenler..issiz bir yer degil yane...yoksam ben korkar gidemezdim..birde ogle saati diye daha rahat gittim

hem dedigin gibi agridan sizidan uyuyamadim gece....aksam 8.15te yataktaydim sonra uykuya dalmisim ara ara sol ayagimin agrisina kalktim ama 3ten son muzik dinledim vallaha...bir ara yine daldim...ruya gordum hirsizlik yapiyordum..tam yakalanacaktim onun korkusuylan sicradim...sonrada is saati geldi yani cok macerali geciyor benim gunlerim cokkk kastan dolayida bugun kapi elimde kaldi

kiz giginilmemis kiyafet demeyin bana, benim cok var...yazik ablam zayiflarim diye neler aliyor bana..hepsi bekliyor insallah busefer son olurda kurtulurum fazlaliklardan

koşu bandlarında var zaten
tansiyon aletlari varya pilli onlardada var yazıyor başkada bilmiyorum

evet kosu bandimda var..ama ben disarida yururken kosu bandiyla nasil olcimsaka bir yana...bunun matematiksel bir formulu vardi yanliz hatirlamiyorsam:26::26: ona gore anlayabiliyordun galiba yag yakimi icin nabzin kac olmasi gerektigini:26:

evet kosu bandimda var..ama ben disarida yururken kosu bandiyla nasil olcimsaka bir yana...bunun matematiksel bir formulu vardi yanliz hatirlamiyorsam:26::26: ona gore anlayabiliyordun galiba yag yakimi icin nabzin kac olmasi gerektigini:26:

koşubandının altına teker takıp sokaga çıksak hem ölçer hem yürürüz olmamııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…