Canix woow güzel bir bulu$dogrudur canim, ben yinede bunu haftaya akapunkturcuma bir sorimhaftaya kontrolum var bakalim ne diyecek
sanada gunaydin canix...
günaydın canım hazırlıklar ne alemde hıııı
Canix woow güzel bir bulu$
Simdilik yavas ilerliyor.Elbisemi yarin alicam artik,SIKILDIM.Cocuklarinda kiyafetlerini en gec haftaya alicam.Telefonla yada gördüklerime söylüyorum.Davetiyeleri 2 hafta kala dagiticam.Bakalim.Allah alnimin akiyla cikmak naip etsin.Her isteyenede nasip olsun insallah.
amin canim..Allah utandirmasin..Allah alninin akiylan cikmayi nasib etsin..sunnetler pek dugunler kadar onemsenmiyor malesef..kardesiminkine gelmeyenler yuzsuzluk yapip...dugunune geliriz demislerdi..gerizekalilar...cocuk daha 6 yasinda...enaz 20 yil var...boyle insanlara gicik oluyorum
günaydınn
gunaydin 7. takimin fistiklari nasilsiniz bakalim
gunaydin 7. takimin fistiklari nasilsiniz bakalim
nasil yag yagmiyor meyvem???ben eskiden yazin isten sonra yuruyerek giderdim eve, 8km felan yururdum..akapunktura kontrole gittigimdede yag yakimi oluyordu..hem hic durmadan yurudum..20dk tempolu yurudukten sonra yag yakimi oluyor benim bildigim kadariyla
yok ben nobetci cilingirci cagirdimnen ben kaptanimmm..kapiyi kirdim girdim iceriye
Günaydin canim.Ne bilim benim pek keyfim yok.Girip forumda arkadaslarla yazisayim dedim.Ama hic kimse yok.Bazilarida selam verip baska yerlere kaciyor.
canim yag yakimi icin nabzinin belli bi aralikda olmasi gerekiyor,ben bunun iicn nabiz ölcer aldim,mesela benim nabiz araligim 131-151 yag yakimi burda saglaniyor,ben 60 dk bu aralikda spor yapinca 300 - 350 kalori 50 gr yag yakiyodum ama dün biraz düsük tempoda yaptim nabzimi sürekli bu aralikda tutamadim ve yine 60 dk spor yaptim bu sefer 260 kalori 40 gr yag yaktim..
ama bu demek degilki böyle olmadigi zaman bosuna spor yapiyoruz,
kiz ormanda ne isin vardi basina turk filimlerindeki gibi kotu seyler gelebilir sakin bidaha yapmaGunaydin cizlarrrrrrr...ben celdum..acayrm tukanu bugun
kizlar dun oglenden sonra giremedim...isten sonra babam beni alacakti ama isi uzun surdu bende bosuna beklemim eve dogru yurim yoldan alir beni dedim..tam babamin alacagi yer kapali..artik ben dolanmaya basladim..ormanin icine dustum..kecileri atlari felan gordum..tam 3.30 saat sonra eve vardim..eve girdigimde resmen surunuyordum.. .hala ayaklarim sizliyor..dedim iyi kilo vermisimdir kesin. .sabah tartildim hala ayniyim..ama artik kas yaptim ondan agir cikiyorum galiba..cunku gobisimde bir incelme var azicikkk
gunaydin ballin kurabiyemgünaydın sekerlerimmm
ayy gülüm ne güzel yürüyorsun sen canım ..
o dısarda yürümeler spor sayılmaz ama sadece kalorini yakarsın yağ yakımı olmaz..
sen evde kosu bandında yürü kos bol bol..
kirmizigul agrilarindan uyuyamadi ondan her hal erkenden geldi bide kas yapmis ya bi omuzda kapiyi kirdi tuh yine masraf cikti kapiyi yaptiracagiz pamuk eller ceplere bakalimgünaydınnnn ...tüh kapıyı açmakda geç kaldım kırmızıgül açmış kız sende anahtar varmıydı zorlamasaydın bozuluyor sonra kapı
yakisir kaptanimizanasil yag yagmiyor meyvem???ben eskiden yazin isten sonra yuruyerek giderdim eve, 8km felan yururdum..akapunktura kontrole gittigimdede yag yakimi oluyordu..hem hic durmadan yurudum..20dk tempolu yurudukten sonra yag yakimi oluyor benim bildigim kadariyla
bende anlamadim yurumek yag yakmiyorsa leslide yakmaz cunku ondada yuruyorsun sadece:26:
yok ben nobetci cilingirci cagirdimnen ben kaptanimmm..kapiyi kirdim girdim iceriye
gunaydin mankenim benimGünaydin online olan herkes
evet ya moral bozmayin kacamaklardan sonra devam devamselam kızlar..meyve kurabiye tarifini en kısa zamanda denicem..çok teşekkür..
kızlar benm haaftasonu kaçamakları öyle böyle değildi dün pikniğe gittik ekmek arası köfteleri sucukları ötürdüm verdiğim kilolara hiç acımadım delimiyim neyim..bugün ama montiye devam..
aynen ya hic giymedigim benimde kiyafetlerim varinşallah canım istediğin gibi olur herşey şu an üstümde eski pantolonum var nasıl sevindim anlatamam kıyafetde pek almadım zayıflıycam diye dün denedim oldu seksenlerin ortalarına gelirsem kıyafetlerime kavuşucam eşim iyiii masraf yapmıycan desene diyorsiftahlamadığım kıyafetlerim var daha aaaaahhh aaahh kırmız elbisem var ona girersem 2 defa giydim kahverengi saten takımım var bide 1 defa giydim her yere onları giyicem nerdeyse içime oturdu ya
demi ya cocuklar hep anneyle olmak istiyorlar bebegin bakicisimi bakacak o zaman egeye kim bakacak sen calisirken:26:oo tutkucum valla süpermiş menülerin.. sporda var yine her zamanki gibi.. bakalım ben de 2 gün evden çalışıcam.. ege'ye bu kadar yakın olup görmemek zor olacak ama mecburum, beni görürse hayatta çalışmama izin vermez... aralarda leslie yaparım dedim müsait olunca..
sabahtan temizlik yaptım pc açınca kalkıp iş yapamıyorum önce iş dedim.. sonra komşular geldi 1..2.. derken 5 oldular çay kek ikram derken saat 5 oldu.....sizden ayrı düştüm ...
aciklaman icin cok saol canim...bende bosa gitti okadar yuruyus diye dusunuyordum....azda olsa yinede bir faydasi var yani...bende bakim..bulabilirsem nabiz olcer alim..ama nabzimin kac olmasi gerektigini nereden bilebilirim??
Günaydin canim.Ne bilim benim pek keyfim yok.Girip forumda arkadaslarla yazisayim dedim.Ama hic kimse yok.Bazilarida selam verip baska yerlere kaciyor.
ayni soruyu bende soriim bari nasil anliyacagiz peki:26:
kiz ormanda ne isin vardi basina turk filimlerindeki gibi kotu seyler gelebilir sakin bidaha yapma
kirmizigul agrilarindan uyuyamadi ondan her hal erkenden geldi bide kas yapmis ya bi omuzda kapiyi kirdi tuh yine masraf cikti kapiyi yaptiracagiz pamuk eller ceplere bakalim
yakisir kaptanimiza
gunaydin mankenim benim
aynen ya hic giymedigim benimde kiyafetlerim var
koşu bandlarında var zaten
tansiyon aletlari varya pilli onlardada var yazıyor başkada bilmiyorum
koşu bandlarında var zaten
tansiyon aletlari varya pilli onlardada var yazıyor başkada bilmiyorum
evet kosu bandimda var..ama ben disarida yururken kosu bandiyla nasil olcimsaka bir yana...bunun matematiksel bir formulu vardi yanliz hatirlamiyorsam:26::26: ona gore anlayabiliyordun galiba yag yakimi icin nabzin kac olmasi gerektigini:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?