Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahhh ahhh bende yüzmedee bilmiyorumm canım bendee çimmeyii özledimm böylee sahildee yürümeyi denizde ayak hizasıı girmeyiii

Ahahhahahahhh deliii ya ne güldüm bugün .

Olsun kız , bizde yusufla kıyıda ördek suya daldı oynardık , senle de oynarız

amaaa ausummm içimden gelmedi ki
yineee süper menülerle buradayım cnmmm

birde ben peynir hastasayım çok severim peyniri yemeyince üzülürümm vallaa
zeytin peynirle mi gibi kahvaltı yapmayınca kötü hissediyorum kendimi ee birde ben geçen sefer çok az verince hevesimde kalmadı

protein takıl saydınnn , işe yarıyorsa sendeee
Canim 4 gunluk listeyi yapayim dedim ama yeni uyandim bilemiyorum yapsam mi?

evetttt Şubatta mezuniyet var insaAllah Ausencia Ausum insaAllah ♡♡

Ayyy evet 3 üncü olmusum olsun bu da basari benim icin oy veren siz canlarima, hepinize cok tesekkur ederim. İyi ki varsınız

Güünaydınnnnnnn sarı papatyammmm

Günaydın kizlar şükür kavuşturana iki gündür kayinvalidedeydim ordada internet yok benim cebinde İnterneti bitmiş giremedim haberde veremedim kusura bakmayın bugün döndük şükür herkes iyidir inşallah 2017ninde hepinize guzellikler iyilikler sağlık getirmesin diliyorum şimdi bi gecise bakıp geliyorum

Gunaydin zeytin gözlüm net bitti faturadan kemiriyorum çipilimNe olacak benim bu netsiziliğim
Kız kuzumm evde telefon üzerinden telekom 46 tl sınırsz bence bir geç derim.Bneim kendi hattımda telekom 1000 dk 1000 sms 3 gb net 25,50 tl ödüyorum

Kız kuzumm evde telefon üzerinden telekom 46 tl sınırsz bence bir geç derim.Bneim kendi hattımda telekom 1000 dk 1000 sms 3 gb net 25,50 tl ödüyorum
Kuzum benim cebim 5 yada 6 gb yetmedi bu ay anlamadim 46 liraya telekomda yok sanki kuzum 65 lira demislerdi diye hatirliyorum bu aksam tekrar gidicez esimle umarim aliriz artik, gına geldi inanılmaz stres oldum

DelyDoly karmakarışığım bi yanım uyuyor diğer yanım gaza geliyor ..bi taraftanda hastalar geliyor.
ama bu hafta sporda seni geçicem bak o benim elimde sayılır.
Vallaa bacımm bende öyle bitikim kiii açık mezar bulsam girip az dinlencemm 3,5 saatlik uykuylayımm herşeyi 5 görüyorumm Amma velakin sporda zor geçersin hahahahhaa

Dün yeni yıl nedeniyle takıma gelmeyenler , bugün dünün menüsünü vermekle mükelleftir .... hatırlatayım :)

kaptanım şehir dışındaydım bir arkadaşımızın evinde toplandık. dağ başı olduğu için internetimiz çok yoktu. gece geldim direk uyudum. her iki günde bir öğün yedim cips kuruyemişden kaçtım ama yine de normal düzenden sonra çok yedim tabiiki :)

bu hafta bol spor bol yeşil beslenme bol su :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…