Ayyyyy ayyy Kaptanımm ahandaa böyle denizeee gidelimmmmmmmm noooolurrrrr
Ahhh ahhh bende yüzmedee bilmiyorummYüzmeyiiiiiiiii özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ahhh ahhh bende yüzmedee bilmiyorummcanım bendee çimmeyii özledimm böylee sahildee yürümeyi denizde ayak hizasıı girmeyiii
Heee vallahh tatlımmm bir ördekte be alayımm ana ördek iri olsun
Ahahhahahahhh deliii ya ne güldüm bugün .
Olsun kız , bizde yusufla kıyıda ördek suya daldı oynardık , senle de oynarız
Hemen hemeeeeen
ay canım ya,tanışmada mı sıkıntı oldu.günaydın herkeseee canım takımım öncelikle iyi yıllar maalesef keyfimizin kalmadığı bir yeni yıl oldu. herkes iyidir umarım. geçmişi okuyayım biraz.
Kolayy gelsinn tatlımmm buralar bizlere emanett orhun kitablerinle dönen galiiBen bir çıkıp evi süpüreyim sileyim
Yemek hazırlayayım öğlene
Öpüldünüzzzz
Şişşttt rakibemm can tanemm nasılsınn dohtorumm civanımmmay canım ya,tanışmada mı sıkıntı oldu.
Canim 4 gunluk listeyi yapayim dedim ama yeni uyandim bilemiyorum yapsam mi?protein takıl saydınnn , işe yarıyorsa sendeee
Güünaydınnnnnnn sarı papatyammmmCanim 4 gunluk listeyi yapayim dedim ama yeni uyandim bilemiyorum yapsam mi?
evetttt Şubatta mezuniyet var insaAllahAusencia Ausum insaAllah ♡♡
Ayyy evet 3 üncü olmusumolsun bu da basari benim icin oy veren siz canlarima, hepinize cok tesekkur ederim. İyi ki varsınız
Gunaydin zeytin gözlümGüünaydınnnnnnn sarı papatyammmm
Kız kuzumm evde telefon üzerinden telekom 46 tl sınırsz bence bir geç derim.Bneim kendi hattımda telekom 1000 dk 1000 sms 3 gb net 25,50 tl ödüyorumGunaydin zeytin gözlümnet bitti faturadan kemiriyorum çipilim Ne olacak benim bu netsiziliğim
Kuzum benim cebim 5 yada 6 gb yetmedi bu ay anlamadimKız kuzumm evde telefon üzerinden telekom 46 tl sınırsz bence bir geç derim.Bneim kendi hattımda telekom 1000 dk 1000 sms 3 gb net 25,50 tl ödüyorum
Vallaa bacımm bende öyle bitikim kiii açık mezar bulsam girip az dinlencemmDelyDoly karmakarışığım bi yanım uyuyor diğer yanım gaza geliyor ..bi taraftanda hastalar geliyor.
ama bu hafta sporda seni geçicem bak o benim elimde sayılır.
Dün yeni yıl nedeniyle takıma gelmeyenler , bugün dünün menüsünü vermekle mükelleftir .... hatırlatayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?