Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

DelyDoly karmakarışığım bi yanım uyuyor diğer yanım gaza geliyor ..bi taraftanda hastalar geliyor.
ama bu hafta sporda seni geçicem bak o benim elimde sayılır.
Vallaa bacımm bende öyle bitikim kiii açık mezar bulsam girip az dinlencemm 3,5 saatlik uykuylayımm herşeyi 5 görüyorumm Amma velakin sporda zor geçersin hahahahhaa

mimuşşş merak ettik kız seniiii, acepp kocaya mı kçtı dedimmm hattaaa
cnm bende çok yemeidm ama ödem topladımm çok feciii
çörek otu yagımda gelmiş kargodaa bugün gelir keisn

mimuşşş merak ettik kız seniiii, acepp kocaya mı kçtı dedimmm hattaaa
cnm bende çok yemeidm ama ödem topladımm çok feciii
çörek otu yagımda gelmiş kargodaa bugün gelir keisn

canım valla internete o kadar az girebildim ki çekmiyordu resmen eziyet :)

bende ödem olmuş olabilirim çok şiş hissediyorum kendimi.

ayyyyyyy ALLAH yardımcın olsun. Biz daha yerleşemedik, gardolaplarımız daha gelmedi diye bir çok şey hala kolilerde Taşınmaktan öyle etkilenmişim ki, düşününce bile sinirlerim geriliyor, düşünme düşünme

DelyDoly karmakarışığım bi yanım uyuyor diğer yanım gaza geliyor ..bi taraftanda hastalar geliyor.
ama bu hafta sporda seni geçicem bak o benim elimde sayılır.
Canim bu hafta sadece persembe spor yapma derim o gun kaslarini dinlendir cuma kesin eksi cikarsin..masallah iyi spor yapiyorsun kaslarin iyice agirlasinca tarti fazla gosterir..

Bende bugun basliyacam ama persembe sadece yuruyus yaparim yormam kendimi...

Hosgeldin gözüm seni aradi valla )

betül ya sende gitmişsindir kesin.deli ötesiydik ya.ben kızımı göndermem
oo ben de macera çok. ne güzel günlerdi öğrencilik yılları Yaşlandım be yaw.

Biz de üç arkadaş Bosnaya gittik, bir kafeye oturduk. Sohbet ederken dört beş tontiş amca geldi türk müsünüz, evet... OOO hoşgeldiiniz sefa geldiniz sevinciyle ailelerini çağırdılar tanıştık ettik. Bizi üç gün yedirdiler, içirdiler, gezdirdiler, hediye aldılar eve yolladılar

Bi de bir zamanlar misafir ettiğimiz bir kaç türk kız öğrenci vardı, prag ta okuyorlardı. E gün geldi dedik biz de iadeyi ziyaret yapalım Haber saldık, gelebülür müyük, bir gece siz de kalabülür müyük. Tamam dediler. Bindik gece 2 de pragta indik. Ne gelen var ne giden, zar zor ulaştık, e biz geldik dedik. Kusura bakmayın sizi misafir edemeyeceğiz, size bir otel ismi gönderelim taksiye atlayın gidin dediler Biz tabi şok. Bindik taksiye, inin cinin top oynadığı bir dağda oteli bulduk, tabi oteldekiler gece gece müşteri bulmuşlar gözleri fellik fellik her birimizden 45 € gecelik istiyorlar... Baktım anlaşamıyoruz, dedim ki dağın başındaki otelinize kadar gelmişiz, bir sürü taksi parası vermişiz, saat nerdeyse olmuş dört, problem değil, lobide iki saat oturur gideriz. Nasıl isterseniz Çocuk anladı ki heç bi şey kazanamayacak, 15 € anlaştık, sabah ta açık büfeden öyle pis bir kahvaltı yaptık ki , hem taksinin hem otelin acısını çıkarttık

Ve evet yasemin annemler duymasın ben olsam kızımı bırakır mıyım, bilmiyorum, sanmıyorum, içim rahat etmez

ben deli sen benden deli olmuş betülll,ben deliyimde genelde akıllılara takılırım,hatice abla olmasa zor çıkardım yinede yola.

Kaptaniçemmmm ben sağlıklı beslenmye dikkat edip, gerisini zaman bırakmaya karar verdim. Haftada en az yarım kilo verip keyfime bakmak istiyorum. Öbür türlü stres oluyorum, sonra çok yanlış yapıyorum

Meselam Bugün, çok güzel şeyler getirdim yanımda

Sabah
1 haşlama yumurta
yarım dl ekmek
bir dl peynir
4 yeşil zeytin
1 dl avakado

ARA
YOK

Öğlen
Barbunyalı kara lahana
Tavuk
Yoğurt

ARA
Portakal

AKŞAM
İnşallah öyle dikkat edeceğim ki sağlıklı sağlıklı bu hafta 79.0 göreceğim

Kizlar salgam suyu kilo yapar mi ??

Dun salgam aldim acısız bir bardak ictim cook guzel bagirsak calistirdi ama merak ettim hani biraz tuzlu sonucta kilo yapar mi ??

Arastirdim nette istah acar yaziyor ama seker hastalarina oneriliyir sindirim rahatsızlığı olanlarada öneriliyor ...

şalgamm ödem yapıyor cnm

Iyi cesaret ben oto kontrolü cook yuksek olan biriyim boyle çılgınlıklara imrenerek bakar hayranlik duyarim ama kendim olunca hep kafa yok olmaz tehlikeli der tutar beni...

Kizimi bend3 hayatta gondermem tabii ama benim kizim koç burcu çılgın adrenali cok seviyor...babasida bende diyoruz bu cilgin biri olacak..

Arabaya bineriz ben aman askim yavas derim ki adam allah var yavas surer kizim baba daha hizli deer...

abowwwwwwww ayy ne cesaretttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…