Vallaa bacımm bende öyle bitikim kiii açık mezar bulsam girip az dinlencemmDelyDoly karmakarışığım bi yanım uyuyor diğer yanım gaza geliyor ..bi taraftanda hastalar geliyor.
ama bu hafta sporda seni geçicem bak o benim elimde sayılır.
kaptanım şehir dışındaydım bir arkadaşımızın evinde toplandık. dağ başı olduğu için internetimiz çok yoktu. gece geldim direk uyudum. her iki günde bir öğün yedim cips kuruyemişden kaçtım ama yine de normal düzenden sonra çok yedim tabiiki :)
bu hafta bol spor bol yeşil beslenme bol su :)
mimuşşş merak ettik kız seniiii, acepp kocaya mı kçtı dedimmm hattaaa
cnm bende çok yemeidm ama ödem topladımm çok feciii
çörek otu yagımda gelmiş kargodaa bugün gelir keisn
ayyyyyyy ALLAH yardımcın olsun. Biz daha yerleşemedik, gardolaplarımız daha gelmedi diye bir çok şey hala kolilerdeBugün yine işimiz çok ama neyse ki dünden daha iyiyim ve uykumu aldım. Daha yerleşemedik tabi her yerde koliler poşetler. Onların hepsinin açılıp yerleştirileceğini düşününce gözümde büyüyor ki zaten 1 aya anca yerleşiriz gibime geldiayrıca sınavım var yakın zamanda inşallah yeterince çalışabilirim
ayNare83 çörek otu yağı umarım işe yarar sende de...onu yazmayı unutmuşum. ben dün içemedim. bi de beyaz çay al mutlaka.
Canim bu hafta sadece persembe spor yapma derim o gun kaslarini dinlendir cuma kesin eksi cikarsin..masallah iyi spor yapiyorsun kaslarin iyice agirlasinca tarti fazla gosterir..DelyDoly karmakarışığım bi yanım uyuyor diğer yanım gaza geliyor ..bi taraftanda hastalar geliyor.
ama bu hafta sporda seni geçicem bak o benim elimde sayılır.
Hosgeldin gözüm seni aradi vallaGünaydın kizlar şükür kavuşturana iki gündür kayinvalidedeydim ordada internet yok benim cebinde İnterneti bitmiş giremedim haberde veremedim kusura bakmayın bugün döndük şükür herkes iyidir inşallah 2017ninde hepinize guzellikler iyilikler sağlık getirmesin diliyorum şimdi bi gecise bakıp geliyorum
Lahana çorbası diyecem ama o da hergun yenmiyor yawww boggg oluyorum..ya ben ne yapsamda 1600 versem ayyyyyyy
oo ben de macera çok. ne güzel günlerdi öğrencilik yıllarıbetül ya sende gitmişsindir kesin.deli ötesiydik ya.ben kızımı göndermem
ben deli sen benden deli olmuş betülll,ben deliyimde genelde akıllılara takılırım,hatice abla olmasa zor çıkardım yinede yola.oo ben de macera çok. ne güzel günlerdi öğrencilik yıllarıYaşlandım be yaw.
Biz de üç arkadaş Bosnaya gittik, bir kafeye oturduk. Sohbet ederken dört beş tontiş amca geldi türk müsünüz, evet... OOO hoşgeldiiniz sefa geldiniz sevinciyle ailelerini çağırdılar tanıştık ettik. Bizi üç gün yedirdiler, içirdiler, gezdirdiler, hediye aldılar eve yolladılar
Bi de bir zamanlar misafir ettiğimiz bir kaç türk kız öğrenci vardı, prag ta okuyorlardı. E gün geldi dedik biz de iadeyi ziyaret yapalımHaber saldık, gelebülür müyük, bir gece siz de kalabülür müyük. Tamam dediler. Bindik gece 2 de pragta indik. Ne gelen var ne giden, zar zor ulaştık, e biz geldik dedik. Kusura bakmayın sizi misafir edemeyeceğiz, size bir otel ismi gönderelim taksiye atlayın gidin dediler Biz tabi şok. Bindik taksiye, inin cinin top oynadığı bir dağda oteli bulduk, tabi oteldekiler gece gece müşteri bulmuşlar gözleri fellik fellik her birimizden 45 € gecelik istiyorlar... Baktım anlaşamıyoruz, dedim ki dağın başındaki otelinize kadar gelmişiz, bir sürü taksi parası vermişiz, saat nerdeyse olmuş dört, problem değil, lobide iki saat oturur gideriz. Nasıl isterseniz Çocuk anladı ki heç bi şey kazanamayacak, 15 € anlaştık, sabah ta açık büfeden öyle pis bir kahvaltı yaptık ki , hem taksinin hem otelin acısını çıkarttık
Ve evet yasemin annemler duymasınben olsam kızımı bırakır mıyım, bilmiyorum, sanmıyorum, içim rahat etmez
Eveeet geçen haftanın 1.liğine el atmayıp serçe parmak uzatan ....kelebekolacam @roxen2303 Betulina @Ahu060812 ..... bu hafta bomba sırası sizde !!!
Supriseeeee
Artık amuda mı kalkılır ,amuttayken parende mi atılır bilemem ... ben pası verdim gol sizden
Kizlar salgam suyu kilo yapar mi ??
Dun salgam aldim acısız bir bardak ictim cook guzel bagirsak calistirdi ama merak ettim hani biraz tuzlu sonucta kilo yapar mi ??
Arastirdim nette istah acar yaziyor ama seker hastalarina oneriliyir sindirim rahatsızlığı olanlarada öneriliyor ...
Iyi cesaret ben oto kontrolü cook yuksek olan biriyim boyle çılgınlıklara imrenerek bakar hayranlik duyarim ama kendim olunca hep kafa yok olmaz tehlikeli der tutar beni...oo ben de macera çok. ne güzel günlerdi öğrencilik yıllarıYaşlandım be yaw.
Biz de üç arkadaş Bosnaya gittik, bir kafeye oturduk. Sohbet ederken dört beş tontiş amca geldi türk müsünüz, evet... OOO hoşgeldiiniz sefa geldiniz sevinciyle ailelerini çağırdılar tanıştık ettik. Bizi üç gün yedirdiler, içirdiler, gezdirdiler, hediye aldılar eve yolladılar
Bi de bir zamanlar misafir ettiğimiz bir kaç türk kız öğrenci vardı, prag ta okuyorlardı. E gün geldi dedik biz de iadeyi ziyaret yapalımHaber saldık, gelebülür müyük, bir gece siz de kalabülür müyük. Tamam dediler. Bindik gece 2 de pragta indik. Ne gelen var ne giden, zar zor ulaştık, e biz geldik dedik. Kusura bakmayın sizi misafir edemeyeceğiz, size bir otel ismi gönderelim taksiye atlayın gidin dediler Biz tabi şok. Bindik taksiye, inin cinin top oynadığı bir dağda oteli bulduk, tabi oteldekiler gece gece müşteri bulmuşlar gözleri fellik fellik her birimizden 45 € gecelik istiyorlar... Baktım anlaşamıyoruz, dedim ki dağın başındaki otelinize kadar gelmişiz, bir sürü taksi parası vermişiz, saat nerdeyse olmuş dört, problem değil, lobide iki saat oturur gideriz. Nasıl isterseniz Çocuk anladı ki heç bi şey kazanamayacak, 15 € anlaştık, sabah ta açık büfeden öyle pis bir kahvaltı yaptık ki , hem taksinin hem otelin acısını çıkarttık
Ve evet yasemin annemler duymasınben olsam kızımı bırakır mıyım, bilmiyorum, sanmıyorum, içim rahat etmez
oo ben de macera çok. ne güzel günlerdi öğrencilik yıllarıYaşlandım be yaw.
canim bugunyesil elma doyetine basladim oncesi full ofsayt gecti.bir aydir fenalerdayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?