Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tuzlu olduğu için belki su toplatır, ama pek bilgim yok

Tünaydın kızlar,
ben çok artı çıkıyorum ya..
dün akşam sporuma dambıl ve bacak hareketleri de ekledim..
düne göre daha da artılardayım.
çarşamba - perşembe off günleri yapacam, tartılmaman lazım, ama kendimi tutamıyorum sonra bile bile moralim bozuluyor.
bu ödem tutma ne zaman bitecek sevgili spor yapan dostlar?

bu arada 15 günde bel ve göbekten 1 er cm incelme de var.. bu çok mutlu etti beni ...

@mimu88 Sekercikiz @cydnz_1 2016 dan çıkamadınız mı canlar ?
Ben çıkamadım valla kaptanım keşke 31 aralığı atlayıp girseydim 2017 ye kendime cok guvenmeme ragman çok cissli geçti ve iki gündür hala kendime gelemedim bugün bol proteinli yarinda detoks yapicam ağzımın tadı değişmiş yediklerimden hiç zevk almadım ama israrlara 12 ye kadar direndim ancak canimdan bezdirdiler ye ye diye şeytana uydum işte dedim yılda bir gün olsun artik böyle bir menüyü 2018 girerken yerim birdaha tekrar artik oda kismetse tabi ama bir iltifat bir iltifat anlatamam kızlar kilo vermişsin çok guzellesmissin diyen diyene öyle mutlu oldumki anlatamam ben pek fakedemiyorum verdiğim kilolari hala heryerim bingil bingil yag ama 8.5 gitti başladığımdan beri insanlar farkediyor

8,5 kilo farkedeilmez mi canım maşallah bi de benden gitse ooooo süper olur çok takılma yediklerine ben şöyle düşünüyorum öbür boyu bu cıslardan uzak duramayacağımıza göre sonuçta hedefine geç ulaşırsın ama hemen toparlanmak önemli ideal kilomuza ulaştığımızda da bu cıslerı ister istemez yiyeceğiz ama yedikten sonra amannnn battı balık yan gider hesabı değil nasıl telafi ederizi öğreniyoruz burada...

mesala öbür boyu salata çorba yaşamayız ister istemez pilavda yenilecek önemli olan bunu telafi etmek eskiden bir tabak yeniliyorsa artık 2 veya 3 kaşıkla nefsimizi köreltmek ...ben öyle düşünüyorum..

Kaptaniçem benim kilo 86.4 yazacaktı her ne kadar sen 84.4 görmek istesende acı gerçek 86,4
Ahu060812 dün 3mil yaptım canım.
Tamam doktorcum bugün 4 mil yaparsın ödeşiriz
canım o artı kafana takılmasın hiç tartılmasan zaten görmeyeceksin sana tavsiyem Perşembe cuma tartıl sadece

Ahum nasılsın gityinizmi dr senin kızın son durumu nasıl oldu

Aynen bende basküldeki rakamdan çok diyetteki ve spordaki istikrarın önemli olduğunu düşünüyorum
Biz üzerimize düşeni yaparsak baskülde güzey sonuçlar görecez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…