Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar gece boyu uykusuzluktan sonra Yen'i kahvaltı yapacam kızımla uyumadık nasıl bişeyse 4 gecedir uykudan uyanıp ağlıyı bu gece artık bende dayanamadım beraber ağladık şimdi doktora gidecez kendininkine de gidemedim onada yarına alacam randevu artık off bu haftada böyle ama sanki regl olacam gibi geçen ay 3 gün erken olmuştu yine öyle olursa çarşambaya olması lazım inşallah olurum bu arada+200 üm kaptanım Ausencia

Ahu060812 ne durumdsınız nasıl oldu kızın?

Ahu060812 canım geçmiş olsun. Kızın nasıl oldu? Dr.a gittiniz mi? Ne dedi cnm?

Ahu060812 canımm kızın nasıl iyi mi durumlar

Ahum nasılsın gityinizmi dr senin kızın son durumu nasıl oldu
Kızlar çok teşekkür ederim sabaha kadar çok uyandık dudakları bi yandan sonra karın ağrısı 3 gündür wc yoktu onun sancısı denemedik şey kalmadı gece gece sabaha karşı uyumuşuz ikimizde sonra ben tekrar çocuklara kalktım sonra geri yattım 12 di kalktığımız yavrum açlıktan başı dönüyo biraz bişeyler yedirdim pekmez içirdim portakal sıktım bisküvili süt yaptım mama gibi biraz toplansın götürcem de bizim sokak hala karla kaplı inşallah çıkartabilirim yerinden

canım dudakları mı şişti kızının? geçmiş olsun çok

Kolayy gelsinn tatlımmm buralar bizlere emanett orhun kitablerinle dönen galii

Benim eller ne kitabeler yazdı ...senin gözler ne kitabeler okudu be dely im , bu bize tombiks teksas gelir

Yarışma bağımlılık yapıyor yalnız , demedi deme ... sütlü tatlılarda görürüz seni belki , hem diyete de uygun

Net işin de daha halledilmemiş okudum , sınırlı kotada zor ya . İnsana stres basıyor .

A haaaa kayıp kız şeker

En leri hazırlarken sana her hafta onur madalyası vereceğim , takım geçmişini itina ile okuyan üye olarak

Cızlarda yenmiş detoks planları da yapılmış ...

Oyyy oyyyy .... bu Cumayı halatla çekiyorum .

@DelyDoly karmakarışığım bi yanım uyuyor diğer yanım gaza geliyor ..bi taraftanda hastalar geliyor.
ama bu hafta sporda seni geçicem bak o benim elimde sayılır.

Ben senin gaza gelme ihtimali olan yanını sevdim be doktor

Oyyyyyyyyyyyy bi cızzzzz lı arkadaş daha , hoş geldin sefa getirdin mimu . Hakkında şehir efsaneleri yayılmaya başlamıştı . Tanışmadan sonra direkt evlendi diye

Resepsiyondaki çocuk , çattık demiştir var ya
Ne güzel anılar betül ya ....

Bu arada seni bi acayip merak etmekteyim , hem de çok acayip ... @kelebekolacam tüyoda vermiyor hiç şöyle beraber çekildiğiniz resmi koysa profil fotosuna

78.9
Olmazsa lobide yatarım

Canım şalgam demek tuz demek , tuz demek vücutta depolanan su demek , su demek ödem demek , ödem demek tartıda artı demek

ay ben yılbaşı gecesi bol bol içtim

Okurken aklımdan geçeni yazmaktan vazgeçtim

canim bugunyesil elma doyetine basladim oncesi full ofsayt gecti.bir aydir fenalerdayim.

Ahhh ersesi m ahhh ...

Bırakamadın kendini güvenli kollarımıza .

Dur önce beraber atlayalım 1 er cm için .

Sonra da artılardayımmmmm için çok mu yükleniyorsun spora ? bu kadar artı oluşturacak spor

Vücudu sistemli olarak bir dengeye oturmak gerek .

Şu an kilo korumuyor , kilo veriyorsanız ; pilav hayatımızda hep olacak , şimdi de az yiyelim olmaz ada . Şimdi yenmeyecek , ne zaman ki hedef kiloya yaklaşılacak , o zaman hepsi yavaş yavaş eklenecek listeye .
Mesela önce sütlü tatlı haftada 2 porsiyon , 1 ay sonra makarna / pilav 4-5 kaşık gibi ... hepsini bir anda yine yer , eskiye göre az yiyorum ama dersek ...kilo vermek hayal olur

benim salak telim yine bozuldu yenisini almam farz oldu

Bence de tatlım al . Bu kaçıncı yarı yolda bırakışı seni .

Olsun ben hayallerimde seni 84.4 görmek istiyorum demek .Hayallerimle oynama ahu

Ayyy bu cuma menim için çok önemli diyetisyene gidicem insallah
Ne kadar yağ kaybım olmuş bu çok önemli en çok bunu merak ediyorum

Hadi bakalım bende çok merak ettim fatma .
Tartıdaki kilodan çok daha fazla motive ediyor insanı giden yağ.

+200 e şaşırmadım . Daha da çoktur da o , iki günde inmiştir .

Bakalım Cuma ne göreceğiz , bu gidişle - 200 ü öpüp başına koyacaksın sanki.

Eski çoşkulu ahu yu görmek istiyorum . Kuzucuğun iyileşsin bir an önce de önce

Bana nazar oldu,o katan şeyle birlikte hayatımda kaydı kaptanım ne zaman bi regl görürüm ozaman bir oh çekecem bi de kız iyileşirse tabi ki

Tebrikler tatlim canı gönülden kutluyorum

mimu88 Sekercikiz @cydnz_1 2016 dan çıkamadınız mı canlar ?

mimu88 nerdesin cnm iki gündür göremedim seni sanki çörek otu yağını sipariş ettim ben inş kabızlığa etki eder

Mimu yüzük mu taktı acep

Aaaa kız kocaya mı kaçtı yogsammmmm

hahahaha Ausencia @masumm kelebekolacam ne güldüm yaa size hahahahah çok yaşayınn hala bekarım hanımlar

kaptanım bu cumaaa beni odunlarda cayır cayır mı yakarsın, ayaklarıma beton mu dökersin sen seç karar ver

Kısmet canim bilmiyorum katilir miyim bakalim nasip

Evet cnm yaa stres basıyor ödem oldum şiştim resmen

Her kelimesine katılıyorum sekerim kesinlikle öyle önemli olan bırakmamak daha istekli devam etmek bunu öğrendimı hayat daha kolay bencedehiç merak etme seninde verdiğin kilolari kutluycaz burada hepberaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…