Ahu060812 ne durumdsınız nasıl oldu kızın?
Ahu060812 canım geçmiş olsun. Kızın nasıl oldu? Dr.a gittiniz mi? Ne dedi cnm?
Ahu060812 canımm kızın nasıl iyi mi durumlar
Kızlar çok teşekkür ederim sabaha kadar çok uyandık dudakları bi yandan sonra karın ağrısı 3 gündür wc yoktu onun sancısı denemedik şey kalmadı gece gece sabaha karşı uyumuşuz ikimizde sonra ben tekrar çocuklara kalktım sonra geri yattım 12 di kalktığımız yavrum açlıktan başı dönüyo biraz bişeyler yedirdim pekmez içirdim portakal sıktım bisküvili süt yaptım mama gibi biraz toplansın götürcem de bizim sokak hala karla kaplı inşallah çıkartabilirim yerindenAhum nasılsın gityinizmi dr senin kızın son durumu nasıl oldu
Ablam inşallah güzel sonuçlar görücen ben eminimAyyy bu cuma menim için çok önemli diyetisyene gidicem insallah
Ne kadar yağ kaybım olmuş bu çok önemli en çok bunu merak ediyorum
Kızlar çok teşekkür ederim sabaha kadar çok uyandık dudakları bi yandan sonra karın ağrısı 3 gündür wc yoktu onun sancısı denemedik şey kalmadı gece gece sabaha karşı uyumuşuz ikimizde sonra ben tekrar çocuklara kalktım sonra geri yattım 12 di kalktığımız yavrum açlıktan başı dönüyo biraz bişeyler yedirdim pekmez içirdim portakal sıktım bisküvili süt yaptım mama gibi biraz toplansın götürcem de bizim sokak hala karla kaplı inşallah çıkartabilirim yerinden
kuzum eliptik için acele etmeseydin sen iyileştin miki.ben spora kaçar) bi eliptikle başlayayım ne kadar yapacağız bakalım )
Kolayy gelsinn tatlımmm buralar bizlere emanett orhun kitablerinle dönen galii
Canim 4 gunluk listeyi yapayim dedim ama yeni uyandim bilemiyorum yapsam mi?
evetttt Şubatta mezuniyet var insaAllahAusencia Ausum insaAllah ♡♡
Ayyy evet 3 üncü olmusumolsun bu da basari benim icin oy veren siz canlarima, hepinize cok tesekkur ederim. İyi ki varsınız
Günaydın kizlar şükür kavuşturana iki gündür kayinvalidedeydim ordada internet yok benim cebinde İnterneti bitmiş giremedim haberde veremedim kusura bakmayın bugün döndük şükür herkes iyidir inşallah 2017ninde hepinize guzellikler iyilikler sağlık getirmesin diliyorum şimdi bi gecise bakıp geliyorum
@DelyDoly karmakarışığım bi yanım uyuyor diğer yanım gaza geliyor ..bi taraftanda hastalar geliyor.
ama bu hafta sporda seni geçicem bak o benim elimde sayılır.
kaptanım şehir dışındaydım bir arkadaşımızın evinde toplandık. dağ başı olduğu için internetimiz çok yoktu. gece geldim direk uyudum. her iki günde bir öğün yedim cips kuruyemişden kaçtım ama yine de normal düzenden sonra çok yedim tabiiki :)
bu hafta bol spor bol yeşil beslenme bol su :)
ayyyyyyy ALLAH yardımcın olsun. Biz daha yerleşemedik, gardolaplarımız daha gelmedi diye bir çok şey hala kolilerdeTaşınmaktan öyle etkilenmişim ki, düşününce bile sinirlerim geriliyor, düşünme düşünme
oo ben de macera çok. ne güzel günlerdi öğrencilik yıllarıYaşlandım be yaw.
Biz de üç arkadaş Bosnaya gittik, bir kafeye oturduk. Sohbet ederken dört beş tontiş amca geldi türk müsünüz, evet... OOO hoşgeldiiniz sefa geldiniz sevinciyle ailelerini çağırdılar tanıştık ettik. Bizi üç gün yedirdiler, içirdiler, gezdirdiler, hediye aldılar eve yolladılar
Bi de bir zamanlar misafir ettiğimiz bir kaç türk kız öğrenci vardı, prag ta okuyorlardı. E gün geldi dedik biz de iadeyi ziyaret yapalımHaber saldık, gelebülür müyük, bir gece siz de kalabülür müyük. Tamam dediler. Bindik gece 2 de pragta indik. Ne gelen var ne giden, zar zor ulaştık, e biz geldik dedik. Kusura bakmayın sizi misafir edemeyeceğiz, size bir otel ismi gönderelim taksiye atlayın gidin dediler Biz tabi şok. Bindik taksiye, inin cinin top oynadığı bir dağda oteli bulduk, tabi oteldekiler gece gece müşteri bulmuşlar gözleri fellik fellik her birimizden 45 € gecelik istiyorlar... Baktım anlaşamıyoruz, dedim ki dağın başındaki otelinize kadar gelmişiz, bir sürü taksi parası vermişiz, saat nerdeyse olmuş dört, problem değil, lobide iki saat oturur gideriz. Nasıl isterseniz Çocuk anladı ki heç bi şey kazanamayacak, 15 € anlaştık, sabah ta açık büfeden öyle pis bir kahvaltı yaptık ki , hem taksinin hem otelin acısını çıkarttık
Ve evet yasemin annemler duymasınben olsam kızımı bırakır mıyım, bilmiyorum, sanmıyorum, içim rahat etmez
Kaptaniçemmmm ben sağlıklı beslenmye dikkat edip, gerisini zaman bırakmaya karar verdim. Haftada en az yarım kilo verip keyfime bakmak istiyorum. Öbür türlü stres oluyorum, sonra çok yanlış yapıyorum
Meselam Bugün, çok güzel şeyler getirdim yanımda
Sabah
1 haşlama yumurta
yarım dl ekmek
bir dl peynir
4 yeşil zeytin
1 dl avakado
ARA
YOK
Öğlen
Barbunyalı kara lahana
Tavuk
Yoğurt
ARA
Portakal
AKŞAM
İnşallah öyle dikkat edeceğim ki sağlıklı sağlıklı bu hafta 79.0 göreceğim
Kizlar salgam suyu kilo yapar mi ??
Dun salgam aldim acısız bir bardak ictim cook guzel bagirsak calistirdi ama merak ettim hani biraz tuzlu sonucta kilo yapar mi ??
Arastirdim nette istah acar yaziyor ama seker hastalarina oneriliyir sindirim rahatsızlığı olanlarada öneriliyor ...
ay ben yılbaşı gecesi bol bol içtim
canim bugunyesil elma doyetine basladim oncesi full ofsayt gecti.bir aydir fenalerdayim.
Tünaydın kızlar,
ben çok artı çıkıyorum ya..
dün akşam sporuma dambıl ve bacak hareketleri de ekledim..
düne göre daha da artılardayım.
çarşamba - perşembe off günleri yapacam, tartılmaman lazım, ama kendimi tutamıyorum sonra bile bile moralim bozuluyor.
bu ödem tutma ne zaman bitecek sevgili spor yapan dostlar?
bu arada 15 günde bel ve göbekten 1 er cm incelme de var.. bu çok mutlu etti beni ...
8,5 kilo farkedeilmez mi canım maşallahbi de benden gitse ooooo süper olur çok takılma yediklerine ben şöyle düşünüyorum öbür boyu bu cıslardan uzak duramayacağımıza göre sonuçta hedefine geç ulaşırsın ama hemen toparlanmak önemli ideal kilomuza ulaştığımızda da bu cıslerı ister istemez yiyeceğiz ama yedikten sonra amannnn battı balık yan gider hesabı değil nasıl telafi ederizi öğreniyoruz burada...
mesala öbür boyu salata çorba yaşamayız ister istemez pilavda yenilecek önemli olan bunu telafi etmek eskiden bir tabak yeniliyorsa artık 2 veya 3 kaşıkla nefsimizi köreltmek ...ben öyle düşünüyorum..
benim salak telim yine bozuldu yenisini almam farz oldu
Kaptaniçem benim kilo 86.4 yazacaktı her ne kadar sen 84.4 görmek istesende acı gerçek 86,4
Tamam doktorcum bugün 4 mil yaparsın ödeşiriz
canım o artı kafana takılmasın hiç tartılmasan zaten görmeyeceksin sana tavsiyem Perşembe cuma tartıl sadece
Ayyy bu cuma menim için çok önemli diyetisyene gidicem insallah
Ne kadar yağ kaybım olmuş bu çok önemli en çok bunu merak ediyorum
Kızlar gece boyu uykusuzluktan sonra Yen'i kahvaltı yapacam kızımla uyumadık nasıl bişeyse 4 gecedir uykudan uyanıp ağlıyı bu gece artık bende dayanamadım beraber ağladık şimdi doktora gidecez kendininkine de gidemedim onada yarına alacam randevu artık off bu haftada böyle ama sanki regl olacam gibi geçen ay 3 gün erken olmuştu yine öyle olursa çarşambaya olması lazım inşallah olurumbu arada+200 üm kaptanım Ausencia
Bana nazar oldu,o katan şeyle birlikte hayatımda kaydı kaptanım ne zaman bi regl görürüm ozaman bir oh çekecem bi de kız iyileşirse tabi kiBenim eller ne kitabeler yazdı ...senin gözler ne kitabeler okudu be dely im , bu bize tombiks teksas gelir
Yarışma bağımlılık yapıyor yalnız , demedi deme ... sütlü tatlılarda görürüz seni belki , hem diyete de uygun
Net işin de daha halledilmemiş okudum , sınırlı kotada zor ya . İnsana stres basıyor .
A haaaa kayıp kız şeker
En leri hazırlarken sana her hafta onur madalyasıvereceğim , takım geçmişini itina ile okuyan üye olarak
Cızlarda yenmişdetoks planları da yapılmış ...
Oyyy oyyyy .... bu Cumayı halatla çekiyorum .
Ben senin gaza gelme ihtimali olan yanını sevdim be doktor
Oyyyyyyyyyyyy bi cızzzzz lı arkadaş daha , hoş geldin sefa getirdin mimu . Hakkında şehir efsaneleri yayılmaya başlamıştı . Tanışmadan sonra direkt evlendi diye
Resepsiyondaki çocuk , çattık demiştir var ya
Ne güzel anılar betül ya ....
Bu arada seni bi acayip merak etmekteyim , hem de çok acayip ...kelebekolacam tüyoda vermiyor hiç şöyle beraber çekildiğiniz resmi koysa profil fotosuna
78.9
Olmazsa lobide yatarım
Canım şalgam demek tuz demek , tuz demek vücutta depolanan su demek , su demek ödem demek , ödem demek tartıda artı demek
Okurken aklımdan geçeni yazmaktan vazgeçtim
Ahhh ersesi m ahhh ...
Bırakamadın kendini güvenli kollarımıza .
Dur önceberaber atlayalım 1 er cm için .
Sonra da artılardayımmmmm içinçok mu yükleniyorsun spora ? bu kadar artı oluşturacak spor
Vücudu sistemli olarak bir dengeye oturmak gerek .
Şu an kilo korumuyor , kilo veriyorsanız ; pilav hayatımızda hep olacak , şimdi de az yiyelim olmaz ada . Şimdi yenmeyecek , ne zaman ki hedef kiloya yaklaşılacak , o zaman hepsi yavaş yavaş eklenecek listeye .
Mesela önce sütlü tatlı haftada 2 porsiyon , 1 ay sonra makarna / pilav 4-5 kaşık gibi ... hepsini bir anda yine yer , eskiye göre az yiyorum ama dersek ...kilo vermek hayal olur
Bence de tatlım al . Bu kaçıncı yarı yolda bırakışı seni .
Olsun ben hayallerimde seni 84.4 görmek istiyorum demek .Hayallerimle oynama ahu
Hadi bakalım bende çok merak ettim fatma .
Tartıdaki kilodan çok daha fazla motive ediyor insanı giden yağ.
+200 e şaşırmadım . Daha da çoktur da o , iki günde inmiştir .
Bakalım Cuma ne göreceğiz , bu gidişle - 200 ü öpüp başına koyacaksın sanki.
Eski çoşkulu ahu yu görmek istiyorum . Kuzucuğun iyileşsin bir an önce de önce
Mimu ağzı aft oldu sonra dudaklarına vurdu apse olmuş sanırsam ateşli hastalık hepsi üst üstecanım dudakları mı şişti kızının? geçmiş olsun çok
Tebrikler tatlim canı gönülden kutluyorumCanim 4 gunluk listeyi yapayim dedim ama yeni uyandim bilemiyorum yapsam mi?
evetttt Şubatta mezuniyet var insaAllahAusencia Ausum insaAllah ♡♡
Ayyy evet 3 üncü olmusumolsun bu da basari benim icin oy veren siz canlarima, hepinize cok tesekkur ederim. İyi ki varsınız
mimu88 nerdesin cnm iki gündür göremedim seni sanki çörek otu yağını sipariş ettim ben inş kabızlığa etki eder
Mimu yüzük mu taktı acep
Aaaa kız kocaya mı kaçtı yogsammmmm
Mimu ağzı aft oldu sonra dudaklarına vurdu apse olmuş sanırsam ateşli hastalık hepsi üst üste
Benimde sizleri öyle ozlemisim ki hepinizi alışkanlık yapiyosunuz fenaHosgeldin gözüm seni aradi valla)
Tesekkur ediyorum Sekerim ♡Tebrikler tatlim canı gönülden kutluyorum
burdayım canım,gitmedim biyereya benden daha hızlı begeni tuşuna basanbegum75 cim nerdesin.eksikliğin hissediliyor.
Kısmet canim bilmiyorum katilir miyim bakalim nasipBenim eller ne kitabeler yazdı ...senin gözler ne kitabeler okudu be dely im , bu bize tombiks teksas gelir
Yarışma bağımlılık yapıyor yalnız , demedi deme ... sütlü tatlılarda görürüz seni belki , hem diyete de uygun
Net işin de daha halledilmemiş okudum , sınırlı kotada zor ya . İnsana stres basıyor .
A haaaa kayıp kız şeker
En leri hazırlarken sana her hafta onur madalyasıvereceğim , takım geçmişini itina ile okuyan üye olarak
Cızlarda yenmişdetoks planları da yapılmış ...
Oyyy oyyyy .... bu Cumayı halatla çekiyorum .
Ben senin gaza gelme ihtimali olan yanını sevdim be doktor
Oyyyyyyyyyyyy bi cızzzzz lı arkadaş daha , hoş geldin sefa getirdin mimu . Hakkında şehir efsaneleri yayılmaya başlamıştı . Tanışmadan sonra direkt evlendi diye
Resepsiyondaki çocuk , çattık demiştir var ya
Ne güzel anılar betül ya ....
Bu arada seni bi acayip merak etmekteyim , hem de çok acayip ...kelebekolacam tüyoda vermiyor hiç şöyle beraber çekildiğiniz resmi koysa profil fotosuna
78.9
Olmazsa lobide yatarım
Canım şalgam demek tuz demek , tuz demek vücutta depolanan su demek , su demek ödem demek , ödem demek tartıda artı demek
Okurken aklımdan geçeni yazmaktan vazgeçtim
Ahhh ersesi m ahhh ...
Bırakamadın kendini güvenli kollarımıza .
Dur önceberaber atlayalım 1 er cm için .
Sonra da artılardayımmmmm içinçok mu yükleniyorsun spora ? bu kadar artı oluşturacak spor
Vücudu sistemli olarak bir dengeye oturmak gerek .
Şu an kilo korumuyor , kilo veriyorsanız ; pilav hayatımızda hep olacak , şimdi de az yiyelim olmaz ada . Şimdi yenmeyecek , ne zaman ki hedef kiloya yaklaşılacak , o zaman hepsi yavaş yavaş eklenecek listeye .
Mesela önce sütlü tatlı haftada 2 porsiyon , 1 ay sonra makarna / pilav 4-5 kaşık gibi ... hepsini bir anda yine yer , eskiye göre az yiyorum ama dersek ...kilo vermek hayal olur
Bence de tatlım al . Bu kaçıncı yarı yolda bırakışı seni .
Olsun ben hayallerimde seni 84.4 görmek istiyorum demek .Hayallerimle oynama ahu
Hadi bakalım bende çok merak ettim fatma .
Tartıdaki kilodan çok daha fazla motive ediyor insanı giden yağ.
+200 e şaşırmadım . Daha da çoktur da o , iki günde inmiştir .
Bakalım Cuma ne göreceğiz , bu gidişle - 200 ü öpüp başına koyacaksın sanki.
Eski çoşkulu ahu yu görmek istiyorum . Kuzucuğun iyileşsin bir an önce de önce
Her kelimesine katılıyorum sekerim8,5 kilo farkedeilmez mi canım maşallahbi de benden gitse ooooo süper olur çok takılma yediklerine ben şöyle düşünüyorum öbür boyu bu cıslardan uzak duramayacağımıza göre sonuçta hedefine geç ulaşırsın ama hemen toparlanmak önemli ideal kilomuza ulaştığımızda da bu cıslerı ister istemez yiyeceğiz ama yedikten sonra amannnn battı balık yan gider hesabı değil nasıl telafi ederizi öğreniyoruz burada...
mesala öbür boyu salata çorba yaşamayız ister istemez pilavda yenilecek önemli olan bunu telafi etmek eskiden bir tabak yeniliyorsa artık 2 veya 3 kaşıkla nefsimizi köreltmek ...ben öyle düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?