Resepsiyondaki çocuk , çattık demiştir var ya
Ne güzel anılar betül ya ....
Bu arada seni bi acayip merak etmekteyim , hem de çok acayip ...kelebekolacam tüyoda vermiyor hiç şöyle beraber çekildiğiniz resmi koysa profil fotosuna
78.9
Olmazsa lobide yatarım
Benim eller ne kitabeler yazdı ...senin gözler ne kitabeler okudu be dely im , bu bize tombiks teksas gelir
Canım şalgam demek tuz demek , tuz demek vücutta depolanan su demek , su demek ödem demek , ödem demek tartıda artı demek
Şu an kilo korumuyor , kilo veriyorsanız ; pilav hayatımızda hep olacak , şimdi de az yiyelim olmaz ada . Şimdi yenmeyecek , ne zaman ki hedef kiloya yaklaşılacak , o zaman hepsi yavaş yavaş eklenecek listeye .
Mesela önce sütlü tatlı haftada 2 porsiyon , 1 ay sonra makarna / pilav 4-5 kaşık gibi ... hepsini bir anda yine yer , eskiye göre az yiyorum ama dersek ...kilo vermek hayal olur
Es
canım , iki fitilden sonra çok şükür bitti ağrı ve kanama ... ama o iki fitilde beni bitirdi deli baş ağrısı yaptı ...şimdi yapıyorum eliptik bakalım eğer ağrı sızı hissedersem sadece yürüyüş yaparım...kuzum eliptik için acele etmeseydin sen iyileştin miki.
çook geçmiş olsun canım .Mimu ağzı aft oldu sonra dudaklarına vurdu apse olmuş sanırsam ateşli hastalık hepsi üst üste
Ohh missporumu yaptım 30 dakika eliptik 45 dakika yürüyüş bakem kaç puan alacam
-200 ü tabiki de öpüp başıma koymam daha çoğu için elimden geleni yapacağım İnanBenim eller ne kitabeler yazdı ...senin gözler ne kitabeler okudu be dely im , bu bize tombiks teksas gelir
Yarışma bağımlılık yapıyor yalnız , demedi deme ... sütlü tatlılarda görürüz seni belki , hem diyete de uygun
Net işin de daha halledilmemiş okudum , sınırlı kotada zor ya . İnsana stres basıyor .
A haaaa kayıp kız şeker
En leri hazırlarken sana her hafta onur madalyasıvereceğim , takım geçmişini itina ile okuyan üye olarak
Cızlarda yenmişdetoks planları da yapılmış ...
Oyyy oyyyy .... bu Cumayı halatla çekiyorum .
Ben senin gaza gelme ihtimali olan yanını sevdim be doktor
Oyyyyyyyyyyyy bi cızzzzz lı arkadaş daha , hoş geldin sefa getirdin mimu . Hakkında şehir efsaneleri yayılmaya başlamıştı . Tanışmadan sonra direkt evlendi diye
Resepsiyondaki çocuk , çattık demiştir var ya
Ne güzel anılar betül ya ....
Bu arada seni bi acayip merak etmekteyim , hem de çok acayip ...kelebekolacam tüyoda vermiyor hiç şöyle beraber çekildiğiniz resmi koysa profil fotosuna
78.9
Olmazsa lobide yatarım
Canım şalgam demek tuz demek , tuz demek vücutta depolanan su demek , su demek ödem demek , ödem demek tartıda artı demek
Okurken aklımdan geçeni yazmaktan vazgeçtim
Ahhh ersesi m ahhh ...
Bırakamadın kendini güvenli kollarımıza .
Dur önceberaber atlayalım 1 er cm için .
Sonra da artılardayımmmmm içinçok mu yükleniyorsun spora ? bu kadar artı oluşturacak spor
Vücudu sistemli olarak bir dengeye oturmak gerek .
Şu an kilo korumuyor , kilo veriyorsanız ; pilav hayatımızda hep olacak , şimdi de az yiyelim olmaz ada . Şimdi yenmeyecek , ne zaman ki hedef kiloya yaklaşılacak , o zaman hepsi yavaş yavaş eklenecek listeye .
Mesela önce sütlü tatlı haftada 2 porsiyon , 1 ay sonra makarna / pilav 4-5 kaşık gibi ... hepsini bir anda yine yer , eskiye göre az yiyorum ama dersek ...kilo vermek hayal olur
Bence de tatlım al . Bu kaçıncı yarı yolda bırakışı seni .
Olsun ben hayallerimde seni 84.4 görmek istiyorum demek .Hayallerimle oynama ahu
Hadi bakalım bende çok merak ettim fatma .
Tartıdaki kilodan çok daha fazla motive ediyor insanı giden yağ.
+200 e şaşırmadım . Daha da çoktur da o , iki günde inmiştir .
Bakalım Cuma ne göreceğiz , bu gidişle - 200 ü öpüp başına koyacaksın sanki.
Eski çoşkulu ahu yu görmek istiyorum . Kuzucuğun iyileşsin bir an önce de önce
Zaten bi baslamak onemli sonra gerisi geliyor ben baslarken dedim ki 15 dakika eliptik 30 dakika yürürüm heralde dedim bi basladim durduramadim kendi mi 30 dakika eliptik 45 dakika yuruyusle bitirdim aslinda daha fazla yapacaktim kargo bekliyorum simdi gelir ben duşta olurum diye hemen dusa gectim..Ohh misben bu gidişle akşama zor yaparım hayalet gibi dolaşıyorum evde resmen
Hadi bakalim şifa olsun canim.çörekotu yagım geldiii inş iyi gelir
Gittik geldik kızlar antibiyotik ağız spreyi bide grip ilacı yazdı boğazında da bi kaç tane aft varmış bakalım ne zaman iyileşecek
Gittik geldik kızlar antibiyotik ağız spreyi bide grip ilacı yazdı boğazında da bi kaç tane aft varmış bakalım ne zaman iyileşecek
Sağol canim , aslinda sizlerden duyunce bende netten arastirdim ..corek otu icin ölümden baska herşeye care deniliyormus..ada şimdi okududa yorumlarda migde yanmasına çok iyi geliyormuş çörekotu ve yagı bak istersen
Sağol canim , aslinda sizlerden duyunce bende netten arastirdim ..corek otu icin ölümden baska herşeye care deniliyormus..
Bu hafta sonu carsiya gidemedik asiri yagmur vardi..avm de markete baktim yoktu..belli bir marka mi aliyorsunuz hangi marka oldugunu bana yazabilirmisin canim ozelden...???
Bende bi bakayim tesekkurler..gerci ben sosyal medya kullanmıyorum..direkt siteden bakayim sağol..cnm ben atişeri market diye bir siteden aldım
instahramda bi kadın kullanıyor hem uygunada geliyor 250 cc 35 tl aktarlarda minicik şişe 8 tl
Bende bi bakayim tesekkurler..gerci ben sosyal medya kullanmıyorum..direkt siteden bakayim sağol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?