Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay Aus ne çok güldürdün beni nemi merak ediyorsun, tontik birşeyim ya Ya şu emotionlarda niye tombik figür yok

şalgam daha içememm tövbeeee ) tamam patron anlaşıldı önce hedef kilo

kuzum eliptik için acele etmeseydin sen iyileştin miki.
canım , iki fitilden sonra çok şükür bitti ağrı ve kanama ... ama o iki fitilde beni bitirdi deli baş ağrısı yaptı ...şimdi yapıyorum eliptik bakalım eğer ağrı sızı hissedersem sadece yürüyüş yaparım...

-200 ü tabiki de öpüp başıma koymam daha çoğu için elimden geleni yapacağım İnan

Ohh mis ben bu gidişle akşama zor yaparım hayalet gibi dolaşıyorum evde resmen
Zaten bi baslamak onemli sonra gerisi geliyor ben baslarken dedim ki 15 dakika eliptik 30 dakika yürürüm heralde dedim bi basladim durduramadim kendi mi 30 dakika eliptik 45 dakika yuruyusle bitirdim aslinda daha fazla yapacaktim kargo bekliyorum simdi gelir ben duşta olurum diye hemen dusa gectim..

ada şimdi okududa yorumlarda migde yanmasına çok iyi geliyormuş çörekotu ve yagı bak istersen

ada şimdi okududa yorumlarda migde yanmasına çok iyi geliyormuş çörekotu ve yagı bak istersen
Sağol canim , aslinda sizlerden duyunce bende netten arastirdim ..corek otu icin ölümden baska herşeye care deniliyormus..

Bu hafta sonu carsiya gidemedik asiri yagmur vardi..avm de markete baktim yoktu..belli bir marka mi aliyorsunuz hangi marka oldugunu bana yazabilirmisin canim ozelden...???

cnm ben atişeri market diye bir siteden aldım
instahramda bi kadın kullanıyor hem uygunada geliyor 250 cc 35 tl aktarlarda minicik şişe 8 tl

cnm ben atişeri market diye bir siteden aldım
instahramda bi kadın kullanıyor hem uygunada geliyor 250 cc 35 tl aktarlarda minicik şişe 8 tl
Bende bi bakayim tesekkurler..gerci ben sosyal medya kullanmıyorum..direkt siteden bakayim sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…