Yok ben kullanan bayanin yorumlarini goremem o acidan demistim...zaten direk siteden alıyorsun başka şansın yok
Yok ben kullanan bayanin yorumlarini goremem o acidan demistim...
beyaz çay demleyeyim derken kaynar suyu elime döküldü. kıpkırmızı oldu parmaklarım :/
Oooo cok gecmis olsun..beyaz çay demleyeyim derken kaynar suyu elime döküldü. kıpkırmızı oldu parmaklarım :/
Brn 1 tatli kasigi iciyorum 1 cay kasigi az geldi bana :))) birde diyet yapan bi arkadasim tahta kasik kullan demir etkisini azaltiyor dedi mantikli geldi banada tahta kasikla iciyorum..yok sadece kullandıgını söylüyor
1 çay kaşıgı çörek otu içi yarım bardak suya iki tatlı kaşıgı elm sirkesi karıştırıyor sonra
Brn 1 tatli kasigi iciyorum 1 cay kasigi az geldi bana :))) birde diyet yapan bi arkadasim tahta kasik kullan demir etkisini azaltiyor dedi mantikli geldi banada tahta kasikla iciyorum..
yani ne diye tartılıyorsun deil mi spor sonrasıKaptaniçem benim kilo 86.4 yazacaktı her ne kadar sen 84.4 görmek istesende acı gerçek 86,4
Tamam doktorcum bugün 4 mil yaparsın ödeşiriz
canım o artı kafana takılmasın hiç tartılmasan zaten görmeyeceksin sana tavsiyem Perşembe cuma tartıl sadece
Kızlar gece boyu uykusuzluktan sonra Yen'i kahvaltı yapacam kızımla uyumadık nasıl bişeyse 4 gecedir uykudan uyanıp ağlıyı bu gece artık bende dayanamadım beraber ağladık şimdi doktora gidecez kendininkine de gidemedim onada yarına alacam randevu artık off bu haftada böyle ama sanki regl olacam gibi geçen ay 3 gün erken olmuştu yine öyle olursa çarşambaya olması lazım inşallah olurumbu arada+200 üm kaptanım Ausencia
Tesekkür ederim canım ♡♡ 3.ncü olmuşum. Benim için de bu bir başarıyani ne diye tartılıyorsun dğeil mi spor sonrası.
her gün tartılırdım spordan önce, son zamanlarda hep eksi çıkardı, artık perşembe - cumaya kadar tartılmam..
oyy kıyamam kuzuna çok geçmiş olsun.
resmini gördüm de şok oldum, ama araya bişiler girdi hemen yazamadım. umarım çok çabuk iyileşir prenses..
Ausencia aslında belki de listede en hafif spor yapan benim, istersen Ahu060812 ya sor.
20 dk kondisyon bisikleti nedir ki ? 500 gr artı olmamın sebebi kaslarımın su tutması olmalı.
saydin78 tebrik ederim canım, derece almışsn yemek yarışmasında..
başarılarının devamını dilerimm
Bana nazar oldu,o katan şeyle birlikte hayatımda kaydı kaptanım ne zaman bi regl görürüm ozaman bir oh çekecem bi de kız iyileşirse tabi ki
ay bende cumayı halatlarla çekiyorum...
hahahahaAusencia Nare83 @kelebekolacam ne güldüm yaa size hahahahah çok yaşayınn hala bekarım hanımlar
kaptanım bu cumaaa beni odunlarda cayır cayır mı yakarsın, ayaklarıma beton mu dökersin sen seç karar ver
burdayım canım,gitmedim biyere
Ay Aus ne çok güldürdün beninemi merak ediyorsun, tontik birşeyim ya Ya şu emotionlarda niye tombik figür yok
-200 ü tabiki de öpüp başıma koymam daha çoğu için elimden geleni yapacağım İnan
2 yumurta
az maydanoz
öglen
1 kepçe mantar çorbası
tvuk haşlama salata
akşam( az önce)
1 kase mantar çorba
3 yk yogurt
2,5 lt su, iki kahve
Bugün menü
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
4 yeşil zeytin
2 yk lor peynir
1 kirmizi biber közlenmiş
1 yeşil biber közlenmiş
2 adet kizarmis form light ekmek.
Ogle
1 bardak lahana suyu
3 yaprak haslanmis lahana
Aksam 16.30
Buyuk kase ezogelin corba
Kucuk kase yogurt
1 adet kizarmis form ekmek.
2 lt su icildi ..cay ve 6 adet badem
Spor 45 dakika yürüyüş 30 dakikada eliptik yapildi.
menümü de paylaşyım tam olsunnnn...
KAHVALTI : 2,5 dilim tt ekmek, peynir, biraz bal ve pekmez, yanında yeşilçayımla..
ARA : 2 mandalina, bir bardak süt
ÖĞLE : 350 ml rezene çayı, 2 diyet biskuvi, bir kk peynir, biraz kuruyemiş ve yarım kuru incir.
ARA : bir kase tavuk sulu tarhana
AKŞAM : 4 kaşık çerkes tavugu denemesi ( ekmeği az ve beyaz ekmek yerine çavdar olunca deneme gibi oldu) , yagsız tuzsuz salata, ayran ve tavuk suyuna çorba.
akşam arasında büyük ihtimalle yogurt olur.
Su : şimdilik 1 lt,
bitki çayı : 700 ml ama 1 lt olur yatana kadar.
spor henüz yapmadım
diyet dışı bişi yerim korkusuna dışarı çıkasım yokEşim aradı , akşam yemeğe çıkalım dedi .
Yahu adam dedi de dediğine pişman oldu benceayyy nereye gitsek , ne yesem , geç kalmayalımmmmm balık istemiyor Yusuf ... bakalım menümün akşam kısmı da tamamlansın yazarım gelince .
Çıkarız birazdan .
valla üstüne cevizin yagı biberle eklenyormuş.Nasıl oldu çerkes tavuk denemesi , tavsiye eder misin ?
Menü
bay bay beybisiiÇıktım ben
canim sabah tam bugday ekmegi ilr peynir zeytin yumurta domates var. normal kahvalti ondan sonra 2 saatte bir yesil elma en son 19.00 da bitiyor arti bol yesil cay toplam bir kiloya yakin 5 6 tne elmasadece ellmamı yiyorsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?