geçmiş olsun cnmmm
Oooo cok gecmis olsun..
canim sabah tam bugday ekmegi ilr peynir zeytin yumurta domates var. normal kahvalti ondan sonra 2 saatte bir yesil elma en son 19.00 da bitiyor arti bol yesil cay toplam bir kiloya yakin 5 6 tne elma
Guzel keyifli bir yemek geçirin kaptanim..Eşim aradı , akşam yemeğe çıkalım dedi .
Yahu adam dedi de dediğine pişman oldu benceayyy nereye gitsek , ne yesem , geç kalmayalımmmmm balık istemiyor Yusuf ... bakalım menümün akşam kısmı da tamamlansın yazarım gelince .
Çıkarız birazdan .
beyaz çay demleyeyim derken kaynar suyu elime döküldü. kıpkırmızı oldu parmaklarım :/
Yanık kötüdür cnm bepantn kullan çok iyi gelir geçmiş olsunbeyaz çay demleyeyim derken kaynar suyu elime döküldü. kıpkırmızı oldu parmaklarım :/
Ayy ne güzel bir duygudur o çok iyi bilirim gözlerim yaşardı resmen doya doya dinle tatlim keyfini çıkar bu anlarinHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün bebegin kalp atışlarını dinledim sizinlede paylaşmak istedim
Suan patlamis misir kokusuna sinav veriyorum tabikiiide yemiyorum ...esimle kizim sanki önlerinden kaçırıyorlarmış gibi bir birleriyle yarisiyorlar....))
Menum 02.01.2017 Pazartesi
Sabah
2 yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
1 dlm ekmek
3 bardak cay
Öğle
1 eti küçük kek
1 cubuk kraker
Aksam
2 kk peynir
2.5 lt su 2 kayis cay 2 sekersiz sade nescafe 75 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar dilerim canlarr
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün bebegin kalp atışlarını dinledim sizinlede paylaşmak istedim
Buzluga attim ausum 2 saat sonra yukleyecegim:)Gelir gelir , iki günü kaldı .
Sonra bi oh çekersin gülüm .
Prensese de geçmiş olsun çok tekrar .
Halatın öteki ucunda ben varım ama
Seçenekleri sunayım cancağızım ...
Hafif ölçekli ise...
Şiddet artıkça ben ...
Bnece gel sen benim yine şu tatlışu masum şu cici yüzümü gör Cumaya
Gitmede zaten ama sohbete de gel vaktin oldukça
Az sonra selamım geliyor sana
Oooooo oooo hadi bakalım ....
İpucu var mı ne yapacaksın ?
yarı 4 gün olmuş masum
Nasıl oldu çerkes tavuk denemesi , tavsiye eder misin ?
Menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?