Allah tamamina erdirsin canim benim cok sevindim :)Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün bebegin kalp atışlarını dinledim sizinlede paylaşmak istedim
Yanık kötüdür cnm bepantn kullan çok iyi gelir geçmiş olsun
Allah gönül genişliği versin ferahlatsinValla canimm bu ara dengesizimm ruh halimde kendimde yememde kendimi gazliyorum
Sabaha acı kalmaz çok acıyorsa nöbetçi eczane bulabilirsen anestezik jel onerebilirimÇok teşekkür ederim hala sızlıyor hemen çay ağacı kremi sürdüm ama ne fayda ilk başta bu kadar yaktığımı düşünmemiştim. İnş yarına geçer sızısı.
Sabaha acı kalmaz çok acıyorsa nöbetçi eczane bulabilirsen anestezik jel onerebilirim
Bende gojili caylara merak salmistim bi ara aldim evi doldurdum sonra korktum yaa böbregime zarar verir diye icmedim attim hepsiniSabah
1 yumurta 2 dilim salam
Öğle kabak çorbası 1 dilim peynir
Ara 10 badem 1 kase yoğurt
Aksam 4 tavuk köfte salata
Ahu060812 3 mil Leslie 15 dk tempolu yürüyüş
2 fincan yeşil çay 1 fincan gojili çay
1 hazır sade kahve
Sudan ne kadar oldu emin degilim
Salam ne almak nede yemek adetim değildir. Southbeach diyeti yapmayı düşünüyordum onun için aldim
Ben arada içiyorum. Almışım öyle .Bende gojili caylara merak salmistim bi ara aldim evi doldurdum sonra korktum yaa böbregime zarar verir diye icmedim attim hepsini(
Benim cok pis huyum var zayiflamak icin bisey desinler hemen aliyorum ama yazik ediyorum paraya kullanmadan çöpe...korkuyorum ya böbreklere zarar verir diye...
Bende gojili caylara merak salmistim bi ara aldim evi doldurdum sonra korktum yaa böbregime zarar verir diye icmedim attim hepsini(
Benim cok pis huyum var zayiflamak icin bisey desinler hemen aliyorum ama yazik ediyorum paraya kullanmadan çöpe...korkuyorum ya böbreklere zarar verir diye...
Ayyy ne yapayim masum boyleyim iste..Ayyy adaaaaa ne pimpirikli bidiysin sen yahu
Tamamdır.pazarı kaçırmışım özürOlmaz mı yaptım 3 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?