Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar çok dertliyim canım sikkn resmen. Asansör de karşılaştıgm komşu bana gene hamile sandık biz seni die bana laf soktu. Bi ben anlamiom heralde şu tombak halimi. Öf allahim. Aksam yedigim abur cuburdan ekmekten nefret ediyorum. Su an hiç bişi yemek ıstemiorum. Ama yarin olunca gene unutcam biliorum.
Bi çıkmaza girdim yaa. sadece ekmek kesip tatlı yı kesip verirmmm yaa

Hayırlı geceler sevgili takımım
Menümü veriyorum
Sabah
3dlm tb.ekmeği
7zeytin
Peynir
ARA
2mandalina
ÖĞLE
Tonbalıklı salata
Yogurt
2dlm tam buğday ekmek
AKŞAM
ıspanak
Corba
2dlm tam buğday ekmek
Yoğurt
Salata
ARA
1mandalina
Tarçınlı süt
2mil lesli 2kupa y.cay
2.5lt civarında su
Hayırlı geceler sevgili takımım

Ayy ne güzel bir duygudur o çok iyi bilirim gözlerim yaşardı resmen doya doya dinle tatlim keyfini çıkar bu anlarin

Aman yesinler benimkilerde pizza yedi hiç dönüp bakmadım

Ay ne güzel cnm masallah

Şekerin benim yerken aldığım keyif gelecek artıkları dusununce bitiyor üşeniyorum artı temizlemeye

Allah tamamina erdirsin canim benim cok sevindim :)

@mimu88 çok geçmiş olsun canım .

ervahafsa
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
saolun kızlar heyecanlıydı gecen hafta duyamamıştık insan korkuyor inşallah su düşük tehlikesini atlarsam rahat olcam Rabbim isteyen herkese versin her duamda saydin delidoly aklıma geliyor cok dua ediyorum ins olur

Sağlıktayız afiyetteyiz ...

Banu bu hafta % 2.2 tutturdu ...o kadar iyiyiz yani

Sen ?

Kilo ?

Diyet ?

Ne anımsatıyor bunlar sana
Soruların cevabi yok ausum .

Banuş demek şeytanın bacagını kırdı , çok sevindim
Senide , tüm takımımıda tebrik ederim 1. Liğin devamını bu haftada dilerim .

Son düzenleme:

Önce abur cuburu kes vero .

Sonra o ıhmmmm tazecikti dediğim pofidik ekmekleri....

Azıcık ya azıcık hırs . Kendin için .
O bu şu ... onu dedi bunu dedi diye değil.

saolun kızlar heyecanlıydı gecen hafta duyamamıştık insan korkuyor inşallah su düşük tehlikesini atlarsam rahat olcam Rabbim isteyen herkese versin her duamda saydin delidoly aklıma geliyor cok dua ediyorum ins olur

Aminnnnn canım aminnnn

Valla bugün peynir zeytin de gozum kaldı
Yarin bir etimek ile yiycem
canim gunaydin aksam kacamak yaptigum halde 300 gr gtmis.1 hafta yapilip bir gun ara verilip 1 hafta daha yapiliyor. 4 5 kilo iki haftada verdiyormus. ama aksm saldirilari cok oluyor. o yuzden sabah yesil cay ve elma yiyip oglen normal yiyip aksam yogurtla beraber yesil elma yiyebilirim. yag yakma ozelligi var yesil elmanin. 3 4 bardak yesil cay iciliyor gub icinde

Önce abur cuburu kes vero .

Sonra o ıhmmmm tazecikti dediğim pofidik ekmekleri....

Azıcık ya azıcık hırs . Kendin için .
O bu şu ... onu dedi bunu dedi diye değil.
Valla kendimi geçtim. Millete gostercem günlerini. . Sabah 67.0 çıktım bu hafta en az 1000 gr gitmeli. Yoksa kendimi hiç affetmicem. . Çay saati bisküvi yemek yok. Ekmek yok. Su spor olacak .
Sabah içtim limonlu ilik suyumu

Şoklardayım dely `im.

Bi baktım gelmiş pattadanak

Sana da günaydınnn günden güne çıtırlaşan güzellik
Vallaa ne guzel canim aman amann güzelim agri sizi olmasin ben düz duvara tırmanıyorum öyle böyle agrimiyor.Hee vallah kitirliktan citirliga kosuyorummm birtanemm kocis beni vurcak hahahaah kelebekolacam kuzumun dedigi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…