Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydin Tutku.Nasilsin?Nasil oldun?Gecen bir soru sormustum sana ama bisey söylemedin.
günaydın azeri..iyiyim cnm sen nasılsın..ne sormuştun canım kaçırmışımdır..
Gunaydin Tutkucum, nasilsin canim??
günaydın kırmıızm..plates yaptım rahatladım bugün geç kalktık oğlumla şimdi kahvaltı yapıcaz
Günaydin canim.Ne bilim benim pek keyfim yok.Girip forumda arkadaslarla yazisayim dedim.Ama hic kimse yok.Bazilarida selam verip baska yerlere kaciyor.

canım ben her an pc başında olamıyorum size selam verip platese aşladım..şimdide bunları yazdım kahvaltı hazırlamaya gidicem..ara ara bakmaya çalışıyorum

aciklaman icin cok saol canim...bende bosa gitti okadar yuruyus diye dusunuyordum....azda olsa yinede bir faydasi var yani...bende bakim..bulabilirsem nabiz olcer alim..ama nabzimin kac olmasi gerektigini nereden bilebilirim??

canim bi bakayim benim kitabinda yaziyomu,senin yasin ve boyun kacti kilonu 93 olarak bakarim

yas 24 boy 158..bakalim kac cikacak

canim baktim simdi sadece yasla hesaplaniyomu s

yag yakman icin en düsük nabiz 131
en yüksek nabiz 161

saglik icin en düsük 101
en yüksek 131

fitness icin en düsük 161
en yüksek 191 ( bu ne demek anlamadim,almanca cünkü,fitnes calismasi oluyo türkce )

hesaplamaya gelince
226-kilo
cikan sonuc

saglik icin düsük nabiz,cikan sonuc*0,50 yüksek nabiz:cikan sonuc*0,65

yag yakimi icin düsük nabiz,cikan sonuc*0.65 yüksek nabiz :cikan sonuc*0,80

fitness icin düsük nabiz,cikan sonuc*0.80,yüksek nabiz:cikan sonuc*0.95

günaydın hepinize...

ben dünkü menümü yazmadım sanırım, hemen yazıyorum..

kahvaltı: 2 dilim t.b. ekmek, domates, salatalık, nane, peynir, zeytin ezmesi
öğlen: nohut, salata yoğurt
akşam: kuru fasulye, salata,ayran (akşam kuru olduğunu bilseydim öğlen nohut yemezdim ama öyle denk geldi artık )

yani 131/161 arasi olmasi lazim nabzimin yag yakmasi icin...yardimin icin saol bitanemm

Gunaydin Canim...
bence menun gayet guzel...

seni gormusken bende menumu yazim cunku dun yazmayi unutmustum...

sabah ogle. 300gr yogurt..

aksamda:salata(havuc,marul,yesil zeytin ve tonbaligi) cok yorulmustum hepsini yiyemedim bile..

ama bugun icim kiyiliyor..dun az yedim diye oldu galiba..

bugunku menum:

Sabah: 300gr yogurt ve iki adet haslanmis yumurta

ooo hiçbirşey yemiyorsun ki sen..

kizlarrr nerdesinizzzzzzzzzz....
kiz azerii sen yine komsuyami gittin bakem????
dunku msj yoklamasi kaldi galiba

buarada sekerler..soyleyin bakem..facesi meysi olan varmi....eklemek istiyorumda sizleri

Son düzenleme:

valla sakız çiğnemek beni çok acıktırıyor normalde de, hele açken düşünemiyorum bile..

kızlar bende pazara gidicem birazdan ordan eltime geçerim..uğrayamam buralara..kahvaltıda 2 domates,tam buğday ekmeğine light kşarla tost yedim

insallah canim hepimiz amacimiza kavusuruz

günaydın kızlaar... dışarı çıkmam lazım ama önce sizi bi yoklıyım dedim....keyifler nasssııılll....:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…