günaydın azeri..iyiyim cnm sen nasılsın..ne sormuştun canım kaçırmışımdır..Günaydin Tutku.Nasilsin?Nasil oldun?Gecen bir soru sormustum sana ama bisey söylemedin.
günaydın kırmıızm..plates yaptım rahatladım bugün geç kalktık oğlumla şimdi kahvaltı yapıcazGunaydin Tutkucum, nasilsin canim??
Günaydin canim.Ne bilim benim pek keyfim yok.Girip forumda arkadaslarla yazisayim dedim.Ama hic kimse yok.Bazilarida selam verip baska yerlere kaciyor.
koşubandının altına teker takıp sokaga çıksak hem ölçer hem yürürüz olmamııı
aciklaman icin cok saol canim...bende bosa gitti okadar yuruyus diye dusunuyordum....azda olsa yinede bir faydasi var yani...bende bakim..bulabilirsem nabiz olcer alim..ama nabzimin kac olmasi gerektigini nereden bilebilirim??
canim bi bakayim benim kitabinda yaziyomu,senin yasin ve boyun kacti kilonu 93 olarak bakarim
yas 24 boy 158..bakalim kac cikacak
canim baktim simdi sadece yasla hesaplaniyomu s
yag yakman icin en düsük nabiz 131
en yüksek nabiz 161
saglik icin en düsük 101
en yüksek 131
fitness icin en düsük 161
en yüksek 191 ( bu ne demek anlamadim,almanca cünkü,fitnes calismasi oluyo türkce )
hesaplamaya gelince
226-kilo
cikan sonuc
saglik icin düsük nabiz,cikan sonuc*0,50 yüksek nabiz:cikan sonuc*0,65
yag yakimi icin düsük nabiz,cikan sonuc*0.65 yüksek nabiz :cikan sonuc*0,80
fitness icin düsük nabiz,cikan sonuc*0.80,yüksek nabiz:cikan sonuc*0.95
yani 131/161 arasi olmasi lazim nabzimin yag yakmasi icin...yardimin icin saol bitanemm
günaydın hepinize...
ben dünkü menümü yazmadım sanırım, hemen yazıyorum..
kahvaltı: 2 dilim t.b. ekmek, domates, salatalık, nane, peynir, zeytin ezmesi
öğlen: nohut, salata yoğurt
akşam: kuru fasulye, salata,ayran (akşam kuru olduğunu bilseydim öğlen nohut yemezdim ama öyle denk geldi artık)
Gunaydin Canim...
bence menun gayet guzel...
seni gormusken bende menumu yazim cunku dun yazmayi unutmustum...
sabah ogle. 300gr yogurt..
aksamda:salata(havuc,marul,yesil zeytin ve tonbaligi) cok yorulmustum hepsini yiyemedim bile..
ama bugun icim kiyiliyor..dun az yedim diye oldu galiba..
bugunku menum:
Sabah: 300gr yogurt ve iki adet haslanmis yumurta
ooo hiçbirşey yemiyorsun ki sen..
gecen haftanin kosturmasinan sonra midem baya kuculdu galiba...pek canim birsey itemiyor...ama bugun icim kiyiliyoryiyebilecek son 300gr yogurdum var sonra eve gidicem..aclik hissini dusunmemeye calisiyorum..bolca su icip duruyorum vallaha..sakiz cignemeyi bile biraktim
valla sakız çiğnemek beni çok acıktırıyor normalde de, hele açken düşünemiyorum bile..
kizlarrr nerdesinizzzzzzzzzz....
kiz azerii sen yine komsuyami gittin bakem????
dunku msj yoklamasi kaldi galiba
buarada sekerler..soyleyin bakem..facesi meysi olan varmi....eklemek istiyorumda sizleri
buarada sekerler..soyleyin bakem..facesi meysi olan varmi....eklemek istiyorumda sizleri
yok kiz bizim ormanlar namuslu gavurlur sabah aksam yuruyus yapiyor benim gectigim yerde...sagimda ata binenler. solumda kopek gezdirenler..issiz bir yer degil yane...yoksam ben korkar gidemezdim..birde ogle saati diye daha rahat gittim
hem dedigin gibi agridan sizidan uyuyamadim gece....aksam 8.15te yataktaydim sonra uykuya dalmisim ara ara sol ayagimin agrisina kalktim ama 3ten sonmuzik dinledim vallaha...bir ara yine daldim...ruya gordum hirsizlik yapiyordum..tam yakalanacaktim onun korkusuylan sicradim...sonrada is saati geldi yani cok macerali geciyor benim gunlerim cokkk kastan dolayida bugun kapi elimde kaldi
kiz giginilmemis kiyafet demeyin bana, benim cok var...yazik ablam zayiflarim diye neler aliyor bana..hepsi bekliyorinsallah busefer son olurda kurtulurum fazlaliklardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?