Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın bayanlar nasılsınız

Günaydınnnnnnn

Günaydın ama sogukkkkkk

gunaydin herkese

Gunaydin herkese

Kahvaltı hazirligi ugrasiyorum....

günaydııınn
cydnz sahalara geri döndü

omuzdan dolayı aldığım raporun geri dönüşü facia oldu
yıl sonu sebebi ile cumartesi pazar , cuma akşamı mesailer vardı . yeni rahata erdim

hayırlı sabahlar dostlar

Güzel sabahlar mutlu günler bol yağ yakımlı efsane bir gün dilerim güzellikler

Her birinize günaydınnnnn tekrardan

Kelebek Allahın Ocağında sıcak ve nemli bir sabah beklemek bu Cuma tartıda 75 beklemen gibi

Ceydaaaaaaaaaaaaaaa tuttum bırakmamm .

Mimu bu güzel temenninin altında efsane mimu geri döndü mesajını aldım ben

Ne kadar az şekerli bi kabak o bakem diyet kabak mı ?

İyi iyi beğenmek üzereyim menülerini

ausss bende geçen geberdim ıspanak diyeeee allahtan aşçıya söyledimde sıkıştırdı ıspnagı menüyeee
nasıl yedimse akşama bile bişiy yemedimmm

Aynen öyleeee ....böyle bir de sarımsaklı yoğurtlu ile hayalini kuruyoruuummm

Ayyyy bir yerim şişmeden buluvereyim bugün .

Yine uygun adım tam listesin fatmacım.

Sağol aebenim .

Sınavlar ne zaman ?

Ona göre diyete davet edeceğim seni ...
2 hafta var daha lakin ben diyet modunda değilim bacım . Altarnatif tıptan bir karışım kullanıyorum , 1 ay sürecek yumurta yemiyorum .

Havalar ısınıp yürüyüş yapmadan diyete adepte olamam malesef . Şimdilik kilo almadan devam ediyorum
Artık yaza doğru ömrümüz olursa hizaya çekersin beni .

Bu arada günaydınler efenim

Allah zihin açıklığı versin aebenim .
Az yeme çok doyma hissi ile diyetsiz kilo almama da versin hepimize.

Günaydın şekerler ♡♡ yorganın dışına kollarımı çıkarınca üşüdüm, nasıl soğuk bi gün belli

Soğuk ki ne soğuk , ben çıkıp geldim . Eve gelince burnum 20 dk da ancak çözüldü

Sok kolları sok

Bu hafta bende derse başlasam iyi olacak sinavlara cok az kaldi daha kapak kaldirmadim cuma gunu babam gelecek ziyarete...hic çalışasim yoook ...gerci acelem de yok ne zaman biterse

Ausencia canim sebzeler her yerde yok gibi olanlarda cok pahali malum seralar sular altinda kaldi...

Burda sebze kıtlığı olmaz pek , civar köylerden mal gelir . Kaldı ki kimse getirmese kayınvalide getirir bahçesinden .

Ama ıspanak yok bu ara , çokta severim .

Elim dondurulmuş ıspanağa bile gitti bugün ... yok dedim aus .

Bu hafta bende derse başlasam iyi olacak sinavlara cok az kaldi daha kapak kaldirmadim cuma gunu babam gelecek ziyarete...hic çalışasim yoook ...gerci acelem de yok ne zaman biterse

Hangi bölüm ada ?

asm de 3 ruz 2sinin arasında kaldım biri diğeri için bana gelip sürekli o sahtekar vs dedi.şimdi ikisi iyi sahtekar denilen bana sen iki yüzlüsün dedi.
ben şok.
sebepte sabah bi hasta geldi ,hastanın dru bana ikiyüzlü diyen,diğer dr un odasına girdi oda hastayı irrite etti seni drun yok bekle diye hasta gerildi niye gec geliyor diye ,hastaya ben bakayım dedim.yok olmaz dedi.ve gelince druyla kavga etti.
ben bakarım dediğim halde olay bana nasıl döndü anlamadım
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…