YA benim bel incedir aslında . Yanaklarımdan alırım kilo. Bi de basenler. Bende zaten ondan diyeti baslatmamstim kilom iyi die ama çok saçma yedigimn farkindayim. Kontrolsuzce .. bunu yapmicam artık.vorones canım senin kilon cok değil muhtemelen yeme biçiminden kaynaklı yağlısın.bizim sanada demeye çalıştığımız oydu.beslenmeye bağlı olarak vucutda şekilleniyor.Eki Görüntüle 1933754
bak bu kadınların hepsi aynı kilo..
daha evvelde dediğimiz gibi tatlım senin evde tatlı krizleri için abur cubur değil kuru meyve yanında süt bulundurup yemen lazım.
yulaflı biskuvi bile olur ama glikoz şurubu olan bütün paketli gıdalar seni gittikçe hasta edecek.
Kolay gelsinGunaydin herkese
Kahvaltı hazirligi ugrasiyorum....
ben ben dün itibari ile başladım , bir süre sadece yürüyüş yapacağımSPOR ÇETELESİ 3.HAFTA
Ausencia 0
saydin78 ?
@Ahu060812 20
@Sekercikiz 10
Nare83 ?
kelebekolacam 15
@roxen230310
@fatmanurkaya10
mimu88 0
DelyDoly 15
@ErSeSi ?
@Sherrysherrylady10
ada81 0
Kızlar bu cuma puanlarınız adını puanını yazmadığım listeye eklenmek isteyen kim varsa beni etiketleyip bildirsin
Eveeet geçen haftanın 1.liğine el atmayıp serçe parmak uzatan ....kelebekolacam @roxen2303 Betulina @Ahu060812 ..... bu hafta bomba sırası sizde !!!
Supriseeeee
Artık amuda mı kalkılır ,amuttayken parende mi atılır bilemem ... ben pası verdim gol sizden
@Sekercikiz vecydnz_1 sizde kayıplarda olmanın cezalısısınız . Cezanız Cuma tartısının sonucu ile aramızdaki aşka dönüşecektir
DelyDoly de artık eskisi gibi deli olmama cezası veriyorum . 31 Aralıkta dağıttı bize hunileri en az 1 kilo dely !
saydin78 zaten o okurken yüreğime inmeler getiren 2 günü telafi edecek eminim
Nare83 un bi wc lik işi var
mimu88 ada81 @fatmanurkaya @tuba52 bu hafta yanıltmazlar beni eminim
Ausencia o da mezuniyet gazıyla takımına son dk güzelliğini çok görmez herhalde
ceyda ben geldim sen kayboldun spor methini vs duydukta seni sahalarda aktif göremedik.hadi artık..günaydııınn
cydnz sahalara geri döndü
omuzdan dolayı aldığım raporun geri dönüşü facia oldu
yıl sonu sebebi ile cumartesi pazar , cuma akşamı mesailer vardı . yeni rahata erdim
ay o ne güzel dilek ay cok heyecanlıyım sanki baskül bana olalala diycek.tırt cıkmaktan korkmak istemiyorummmmmm.Güzel sabahlar mutlu günler bol yağ yakımlı efsane bir gün dilerim güzellikler
Oyy kuzummm Allah razı olsun ♡♡♡ aģzına yüreğine sağlıksaolun kızlar heyecanlıydı gecen hafta duyamamıştık insan korkuyor inşallah su düşük tehlikesini atlarsam rahat olcam Rabbim isteyen herkese versin her duamda saydin delidoly aklıma geliyor cok dua ediyorum ins olur
Tıka kulaklarını
evet artık başladım ben deceyda ben geldim sen kayboldun spor methini vs duydukta seni sahalarda aktif göremedik.hadi artık..
Ayyy kaptanını seven bana ıspanak yollasın
İki gündür ıspanak ıspanak dolanıyorum marketlerde , yok eciş bücüş kurumuş hepsi . Sabahın körü market kepenk kaldırıyor , beeen ıspanak geldi mi diyorum
Neyse bu gün Salı pazarı var ... akşam menüde ıspanak yazmışsam bilin ki kavuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?