Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay o ne güzel dilek ay cok heyecanlıyım sanki baskül bana olalala diycek.tırt cıkmaktan korkmak istemiyorummmmmm.

inşallah doktorum bu hafta da emeklerimizin karşılığını alıcaz benden çok sen alacaksın gibi :)

haftasonu cızzzlamasından sonra dün akşam spor sonrası erkek arkadaşım aşık olduğum çikolata markasından çikolata getirmiş. asla yemedim. el yapımı katkısız aslında ama akşam onu yedim spor neye yarar dedim. sabah ben onu ara öğünde yerim diyerek içinden bi küçük aldım :) daha da yemedim.

ya sabırrrr.
çok canım sıkıldı.bir an önce tayinim çıksada gitsem şu kayseriden.

hayırdır ne oldu?

ay boşver yaaaaa salla gitsin her yerde var bunlardan

ya hayatta hep böyle oluyor.iki kişi birbirini çekiştirirken 3. arada kalıyor.

benim iş yerindede oluyor ki sosyal hayatta da
artık uzak duruyorum konuşmaya dahil olmuyorum
dinlemiyorum bile ben , dinleyincede suçlu oluyorsun çünü
üzülme boşver ben bunun acısını birkez gittigimiz arkadaş tatilinde çok iyi yaşadıgım için
şimdiii yogurtu bile üfleyerek yiyenlerdenim

ay bide diğer dr için o dobra sen iki yüzlüsün demezmi.çünkü o hastaya direk bakmıyorum dedi ya.bi bilseki kendi hakkında dobra dediği şahsiyet yalancı sahtekar dedi.

ay bide diğer dr için o dobra sen iki yüzlüsün demezmi.çünkü o hastaya direk bakmıyorum dedi ya.bi bilseki kendi hakkında dobra dediği şahsiyet yalancı sahtekar dedi.
Yuhhh yaa ne bicimm insanlar var.Okumak sadece insana bir meslek ve gelir kapisi verir insanlik vermez sözü dogrulanmiss yazikk insan olamamislar üzülme canim senn senin temiz guzel yuregini biz biliyoruzz.Takilma sen insan vasfini yitirmiş kisilere cansin sen

Ausum oyle yaptim uyuyakalmisim yine

Oyyy oyy kuuzumm kiyamammm benimde cok uykuya ihtiyacimm var vee cok sogukk bugun
Evet kuzum cok soguk bugun Allahim yardim et disarida yasayan tum canlilarimiza Iyi geldi canim uyumak, ihtiyacim varmis demek. Sende misssler gibi istedigin kadar uyursun insaAllah balım

ya hayatta hep böyle oluyor.iki kişi birbirini çekiştirirken 3. arada kalıyor.
Doktorum sabret.
Onlar kim ki sen işine bak.
Istersin.tayinini kurtulursun.
Sirf çekememezlik yaptıkları bence.
Ayni.sebepten.cok.sevdigim.7 yillik isimden çıkış aldim ben.
Iyi niyetli iken kötü ilan.edilmek cok.zordur ah.ben.yillarca.cektim.
Psikolojik tedavi bile gordurduler bana.
Eger tazminatimi verip çıkış alamasa idim mobbing.davasi.acacaktim.
Psikoloğum öyle önermişti
Neyse bir de onun.stresine gerek kalmadi.

Bende aofteyim
Mezun olmama sadece 3 dersim kaldi.
Ama bırakıyorum
Calistigim.dersten 6 puan !
Evet 6 puan vermisler.
4.yanlış 1.doğruyu götürüyor musss.
Örgün okuyanlara yok bu, hocasiz derssiz.sadece kitaplardan ogrenmeye.calisan aof ogrencilerine.
Bende okulu.biraktim. bu.sistem sadece paramizi goturmeye yönelik!

auscum dün yasemine dedim, şöyle kantine gidip çıkolata almamak için kendimi zor tuttum. dört elmalı eti formu ondan yedim, ama banamısın demedi. O yüzden akşam meyve, kabak tatlısı yedim. İnan ki kimsenin beğenmeyeceği kaadar şekersizdi, tarçın ve hindistancevizi ile süsleyince güzel oldu

Hangi bölüm, 2 mi dört yıllık mı? Canımcım kalmış şurada üç dersin, lütfen başladığın işi tamamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…