ay o ne güzel dilek ay cok heyecanlıyım sanki baskül bana olalala diycek.tırt cıkmaktan korkmak istemiyorummmmmm.
Her birinize günaydınnnnn tekrardan
Kelebek Allahın Ocağında sıcak ve nemli bir sabah beklemek bu Cuma tartıda 75 beklemen gibi
Ceydaaaaaaaaaaaaaaatuttum bırakmamm .
Mimu bu güzel temenninin altında efsane mimu geri döndü mesajını aldım ben
Ne kadar az şekerli bi kabak o bakemdiyet kabak mı ?
İyi iyi beğenmek üzereyim menülerini
Aynen öyleeee ....böyle bir de sarımsaklı yoğurtlu ile hayalini kuruyoruuummm
Ayyyy bir yerim şişmeden buluvereyim bugün .
ya sabırrrr.
çok canım sıkıldı.bir an önce tayinim çıksada gitsem şu kayseriden.
asm de 3 ruz 2sinin arasında kaldım biri diğeri için bana gelip sürekli o sahtekar vs dedi.şimdi ikisi iyi sahtekar denilen bana sen iki yüzlüsün dedi.
ben şok.
sebepte sabah bi hasta geldi ,hastanın dru bana ikiyüzlü diyen,diğer dr un odasına girdi oda hastayı irrite etti seni drun yok bekle diye hasta gerildi niye gec geliyor diye ,hastaya ben bakayım dedim.yok olmaz dedi.ve gelince druyla kavga etti.
ben bakarım dediğim halde olay bana nasıl döndü anlamadım.
ya hayatta hep böyle oluyor.iki kişi birbirini çekiştirirken 3. arada kalıyor.
ay bide diğer dr için o dobra sen iki yüzlüsün demezmi.çünkü o hastaya direk bakmıyorum dedi ya.bi bilseki kendi hakkında dobra dediği şahsiyet yalancı sahtekar dedi.
Eskişehire gellll canimmm süper bir sehrimiz varrya sabırrrr.
çok canım sıkıldı.bir an önce tayinim çıksada gitsem şu kayseriden.
Yuhhh yaa ne bicimm insanlar var.Okumak sadece insana bir meslek ve gelir kapisi verir insanlik vermez sözü dogrulanmiss yazikk insan olamamislar üzülme canim senn senin temiz guzel yuregini biz biliyoruzz.Takilma sen insan vasfini yitirmiş kisilere cansin senay bide diğer dr için o dobra sen iki yüzlüsün demezmi.çünkü o hastaya direk bakmıyorum dedi ya.bi bilseki kendi hakkında dobra dediği şahsiyet yalancı sahtekar dedi.
Ausum oyle yaptim uyuyakalmisim yine
Allah zihin açıklığı versin aebenim .
Az yeme çok doyma hissi ile diyetsiz kilo almama da versin hepimize.
Soğuk ki ne soğuk , ben çıkıp geldim . Eve gelince burnum 20 dk da ancak çözüldü
Sok kolları sok
Iyiyim çok şükür Aebenimm sen nasilsin canimcimSaydın bacım nasılsın
Bu arada hülya kontesim kız ne işine başladın ? Hayırlı olsun canım
Oyyy oyy kuuzumm kiyamammm benimde cok uykuya ihtiyacimm var vee cok sogukk bugunAusum oyle yaptim uyuyakalmisim yine
Evet kuzum cok soguk bugunOyyy oyy kuuzumm kiyamammm benimde cok uykuya ihtiyacimm var vee cok sogukk bugun
Doktorum sabret.ya hayatta hep böyle oluyor.iki kişi birbirini çekiştirirken 3. arada kalıyor.
auscum dün yasemine dedim, şöyle kantine gidip çıkolata almamak için kendimi zor tuttum. dört elmalı eti formu ondan yedim, ama banamısın demedi. O yüzden akşam meyve, kabak tatlısı yedim. İnan ki kimsenin beğenmeyeceği kaadar şekersizdi, tarçın ve hindistancevizi ile süsleyince güzel olduHer birinize günaydınnnnn tekrardan
Kelebek Allahın Ocağında sıcak ve nemli bir sabah beklemek bu Cuma tartıda 75 beklemen gibi
Ceydaaaaaaaaaaaaaaatuttum bırakmamm .
Mimu bu güzel temenninin altında efsane mimu geri döndü mesajını aldım ben
Ne kadar az şekerli bi kabak o bakemdiyet kabak mı ?
İyi iyi beğenmek üzereyim menülerini
Aynen öyleeee ....böyle bir de sarımsaklı yoğurtlu ile hayalini kuruyoruuummm
Ayyyy bir yerim şişmeden buluvereyim bugün .
Hangi bölüm, 2 mi dört yıllık mı? Canımcım kalmış şurada üç dersin, lütfen başladığın işi tamamlaBende aofteyim
Mezun olmama sadece 3 dersim kaldi.
Ama bırakıyorum
Calistigim.dersten 6 puan !
Evet 6 puan vermisler.
4.yanlış 1.doğruyu götürüyor musss.
Örgün okuyanlara yok bu, hocasiz derssiz.sadece kitaplardan ogrenmeye.calisan aof ogrencilerine.
Bende okulu.biraktim. bu.sistem sadece paramizi goturmeye yönelik!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?