Kesinlikle katılıyorum aynı benim kafa sekerimAman yesinler benimkilerde pizza yedi hiç dönüp bakmadım
Ay ne güzel cnm masallah
Şekerin benim yerken aldığım keyif gelecek artıkları dusununce bitiyor üşeniyorum artı temizlemeye
Mesele basladigim isi yarim bırakmak degil betül cum.Hangi bölüm, 2 mi dört yıllık mı? Canımcım kalmış şurada üç dersin, lütfen başladığın işi tamamla
Basladi cnmyarışma başladımı kızlar ?
sonramı başlıyor
sabır doktorum başka bir yere de gitseniz oradakilerde çok farklı olmayacak...ben yaklaşık 6 yıl özel sektörde çalıştım ilk çalıştığım kurumsal zincir bir yerdi oradada ne insanlar vardı insan durup şaşırıyorasm de 3 ruz 2sinin arasında kaldım biri diğeri için bana gelip sürekli o sahtekar vs dedi.şimdi ikisi iyi sahtekar denilen bana sen iki yüzlüsün dedi.
ben şok.
sebepte sabah bi hasta geldi ,hastanın dru bana ikiyüzlü diyen,diğer dr un odasına girdi oda hastayı irrite etti seni drun yok bekle diye hasta gerildi niye gec geliyor diye ,hastaya ben bakayım dedim.yok olmaz dedi.ve gelince druyla kavga etti.
ben bakarım dediğim halde olay bana nasıl döndü anlamadım.
22 sine kadar katılım, 23.ünde de oylama basliyor. Katilim cok olursa uzatilabilinir deniyoryok oylama ne man başlıyor yanlış sordum
ne oyalaması ne yarışması ayyyy geri kalmayayım22 sine kadar katılım, 23.ünde de oylama basliyor. Katilim cok olursa uzatilabilinir deniyor
aaaaaa çok geçmiş olsun kaptanım hemen bir sadaka çıkarın...Offf canlar
Ocağa yemek koydum buraya bakıyordum
Uyumuşum koltukta
Bir yandan telefon çalıyor bir yandan kapı
ev duman altı olmuş
Allah korudu yarabbim
cok şükür ..Offf canlar
Uyumuşum koltukta
ev duman altı olmuş
Allah korudu yarabbim
bi foto atarmısın merak ettim.sonunda trimmer body aletim geldi bu gün onu deniyecem kızım bir görmeden denedim sanırım göbek için faydalı olacak gibi .. şimdi kızım görse aaaa bu benim derrr)
Offf canlar
Uyumuşum koltukta
ev duman altı olmuş
Allah korudu yarabbim
Ayy canim ya gecmis olsunOfff canlar
Uyumuşum koltukta
ev duman altı olmuş
Allah korudu yarabbim
bi foto atarmısın merak ettim.
ip çok iyi yağ yakıyor ama insanında kalbi ağzında atıyor oluyor canım... bence vücüdü ısındır sonra ip atla kalp için zararlı olmasın...Kızlar ip Atlamaya niyet ettim . Su spor puanlamasina katilam barim. Alın benı de.. Kahvaltı da gene kaçırdım ama olsun pes etmicem. Kilo vermek istiommmm. . Su icmeliyim bolll boll
Ayy cok.gecmis olsun.canimmm,.Offf canlar
Uyumuşum koltukta
ev duman altı olmuş
Allah korudu yarabbim
Offf canlar
Uyumuşum koltukta
ev duman altı olmuş
Allah korudu yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?