Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aman yesinler benimkilerde pizza yedi hiç dönüp bakmadım

Ay ne güzel cnm masallah

Şekerin benim yerken aldığım keyif gelecek artıkları dusununce bitiyor üşeniyorum artı temizlemeye
Kesinlikle katılıyorum aynı benim kafa sekerim insana eziyet geliyo resmen bende o yüzden yemeyenlerdenim ama ya bütün gece susmadilarki ye ye diye bide bizimkilerde çok acayip ısrar vardır misafire bende ufak ufak kaçırdım ama allahtan çok artım yoktu bugün tartildim gitmiş şükürler olsun

Hangi bölüm, 2 mi dört yıllık mı? Canımcım kalmış şurada üç dersin, lütfen başladığın işi tamamla
Mesele basladigim isi yarim bırakmak degil betül cum.
Bende bundan.nefret ederim.
Basladigim.hic bir isi ~ rusca ve arapca kursum haric, oda benden.kaynakli . degildi ~ yarim birakmak asla adetim.degildir.
Ama.bunlarin.yaptigi millet derslerden kalsin,.bir.daha para odesin ohh ne guzel.
Egitici materyal dersen.rezalet.
Ders.calisasi gelmiyor insanın,
Benden.artik para filan alamayacaklar tepki gösteriyorum.
Protesto bu !
Kimse ses.etmez devam ederse duzen degisir mi? !
2 yillik bolumum.
Dis.ticaret.
Uni bitirmeden yöneticilik yaptim ben.
3.ihracat odulu aldi birimim.
Gerek yok okula filan!

sabır doktorum başka bir yere de gitseniz oradakilerde çok farklı olmayacak...ben yaklaşık 6 yıl özel sektörde çalıştım ilk çalıştığım kurumsal zincir bir yerdi oradada ne insanlar vardı insan durup şaşırıyor

sonunda trimmer body aletim geldi bu gün onu deniyecem kızım bir görmeden denedim sanırım göbek için faydalı olacak gibi .. şimdi kızım görse aaaa bu benim derrr )

sonunda trimmer body aletim geldi bu gün onu deniyecem kızım bir görmeden denedim sanırım göbek için faydalı olacak gibi .. şimdi kızım görse aaaa bu benim derrr )
bi foto atarmısın merak ettim.

Offf canlar

Ocağa yemek koydum buraya bakıyordum

Uyumuşum koltukta

Bir yandan telefon çalıyor bir yandan kapı

ev duman altı olmuş

Allah korudu yarabbim
Ayy canim ya gecmis olsun dikkat et kuzucum yaa. Allah korumuş vallahi

Kızlar ip Atlamaya niyet ettim . Su spor puanlamasina katilam barim. Alın benı de.. Kahvaltı da gene kaçırdım ama olsun pes etmicem. Kilo vermek istiommmm. . Su icmeliyim bolll boll
ip çok iyi yağ yakıyor ama insanında kalbi ağzında atıyor oluyor canım... bence vücüdü ısındır sonra ip atla kalp için zararlı olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…