Mesele basladigim isi yarim bırakmak degil betül cum.
Bende bundan.nefret ederim.
Basladigim.hic bir isi ~ rusca ve arapca kursum haric, oda benden.kaynakli . degildi ~ yarim birakmak asla adetim.degildir.
Ama.bunlarin.yaptigi millet derslerden kalsin,.bir.daha para odesin ohh ne guzel.
Egitici materyal dersen.rezalet.
Ders.calisasi gelmiyor insanın,
Benden.artik para filan alamayacaklar tepki gösteriyorum.
Protesto bu !
Kimse ses.etmez devam ederse duzen degisir mi? !
2 yillik bolumum.
Dis.ticaret.
Uni bitirmeden yöneticilik yaptim ben.
3.ihracat odulu aldi birimim.
Gerek yok okula filan!
bence leslie yapvorones
ayyy çok geçmiş olsun! Durum nedir, bizi bilgilendir lütfen!Offf canlar
Ocağa yemek koydum buraya bakıyordum
Uyumuşum koltukta
Bir yandan telefon çalıyor bir yandan kapı
ev duman altı olmuş
Allah korudu yarabbim
Yasliyim ben.bebeyummmm.Asi gençlikkız sen kaç yaşındasın sen onların niyetlerini boş ver, belgeni eline alsaydın ya Belgesiz de olur, ama belgeli daha güzel olur
ben tele yükledim biraz ekranım büyük alıstım .sarjım varsa sorun olmaz.ayyyy bus abahta yapamadım kelebek bi kalktım elektirikler yok hay snein dedim
bende snin gibi akşam yapıcammm artık sanırım
ben tele yükledim biraz ekranım büyük alıstım .sarjım varsa sorun olmaz.
akşamları cocukların 40dk tv molası var tam osaatde yapmaya çalışıyorum geç vakte kalınca tembellik yaparım diye korkuyorum.
Günaydın bayanlar nasılsınız
Valla kendimi geçtim. Millete gostercem günlerini. . Sabah 67.0 çıktım bu hafta en az 1000 gr gitmeli. Yoksa kendimi hiç affetmicem. . Çay saati bisküvi yemek yok. Ekmek yok. Su spor olacak .
Sabah içtim limonlu ilik suyumu
Bugünde ıspanak yiycem cuma paxarına cıkıp Yeşillik leri dolfurup gelip 1hafta yemeye çalışıyorum pazarını z varmı kaptanımAyyy kaptanını seven bana ıspanak yollasın
İki gündür ıspanak ıspanak dolanıyorum marketlerde , yok eciş bücüş kurumuş hepsi . Sabahın körü market kepenk kaldırıyor , beeen ıspanak geldi mi diyorum
Neyse bu gün Salı pazarı var ... akşam menüde ıspanak yazmışsam bilin ki kavuştuk
Ausencia canim sebzeler her yerde yok gibi olanlarda cok pahali malum seralar sular altinda kaldi...
Günaydın hanımlar güzel bir gün dilegiyle
Cnm sutlu tatlilar yarismasi varne oyalaması ne yarışması ayyyy geri kalmayayım)
İnsanlarla uğraşmak zor be güzelim boşver sıkma canını 3lu ilişkilerde genellikle hersey benimde basima patladığı için seni çok iyi anliyorum hep iyi niyetten geliyo bunlar başımızaasm de 3 ruz 2sinin arasında kaldım biri diğeri için bana gelip sürekli o sahtekar vs dedi.şimdi ikisi iyi sahtekar denilen bana sen iki yüzlüsün dedi.
ben şok
sebepte sabah bi hasta geldi ,hastanın dru bana ikiyüzlü diyen,diğer dr un odasına girdi oda hastayı irrite etti seni drun yok bekle diye hasta gerildi niye gec geliyor diye ,hastaya ben bakayım dedim.yok olmaz dedi.ve gelince druyla kavga etti.
ben bakarım dediğim halde olay bana nasıl döndü anlamadım.
Kaptanım hem regli hem de geçen haftaki açlık seni böyle yaptı bende bu hafta senden korkuyordum da işte mezun olmak adına kendini tutarsın diye düşünüyorumYa atlattım da inan aman listedeyim bu hafta diye yemedim .
Yoksa içimdeki ses ve karşımdaki eşşş amannn ye gitsin be dedi
Aslında bu hafta yapalım diyecektim ki doktorcuğımun aynı kilodaki kadınların resmini gördüm ve aeben ablamın dediği gibi yağ oranını yansıtmadığı için bencede gerçekçi olmuyo o yüzden kaldır gitsin kaptanımAhu060812 canım ilk sayfada hazırladığın bke listesi kaldı öyle ... ne dersin ? Güncelleyip devam edelim mi kaldırayım mı ?
Ceyda seni cuma spor listesine yazıyorum bu hafta alıştır kendini sıkı gelgeldim geldim , bi daha gitmiyorum .
çok yoğun bir iş süreci oldu gerçi hala öyle ama buraya girmeyince iyice daraldım
aman boş ver doktorum sen takma kafana sen seni biliyorsun kalbinden geçeni de biliyorsun ya işte gerisi boş kimseye iyilik yapmayacan aslında fesat kimselere iyilik yapınca fesatlıklarına buluyorlar iyiliğiniasm de 3 ruz 2sinin arasında kaldım biri diğeri için bana gelip sürekli o sahtekar vs dedi.şimdi ikisi iyi sahtekar denilen bana sen iki yüzlüsün dedi.
ben şok.
sebepte sabah bi hasta geldi ,hastanın dru bana ikiyüzlü diyen,diğer dr un odasına girdi oda hastayı irrite etti seni drun yok bekle diye hasta gerildi niye gec geliyor diye ,hastaya ben bakayım dedim.yok olmaz dedi.ve gelince druyla kavga etti.
ben bakarım dediğim halde olay bana nasıl döndü anlamadım.
Ne guldum ne guldum cnm ya sabah sabah Çokkk zekiceYeni iş kapisii actimm kizlarr firsatlari kar a ceviriyorum gelll vatandass gelll
Eki Görüntüle 1933786
Aman geçmiş olsun valla bende uyuya kalmışım ama Allah tan Ocak'ta bişey yokOfff canlar
Uyumuşum koltukta
ev duman altı olmuş
Allah korudu yarabbim
Cuma'ya kadar alış cuma başlayalım listeye olurmu hocamKızlar ip Atlamaya niyet ettim . Su spor puanlamasina katilam barim. Alın benı de.. Kahvaltı da gene kaçırdım ama olsun pes etmicem. Kilo vermek istiommmm. . Su icmeliyim bolll boll
Kız 10.30 da yatağa bi girdiysem ısınayım diye bi kalktım saat 12 kızda bugün gitti okula da yiyip içemiyo ki napacak bilmem aklım ondaAhu060812 nerdesin cnmmmm
Canım o kadar vermissin derslerini 3 ders kalmış sonra bir diploman olucak ellirinde bırakma bence tamam tam bi rant kapısı yapmışlar resmen ama pireye kızıp yorgan yakma tatlimBende aofteyim
Mezun olmama sadece 3 dersim kaldi.
Ama bırakıyorum
Calistigim.dersten 6 puan !
Evet 6 puan vermisler.
4.yanlış 1.doğruyu götürüyor musss.
Örgün okuyanlara yok bu, hocasiz derssiz.sadece kitaplardan ogrenmeye.calisan aof ogrencilerine.
Bende okulu.biraktim. bu.sistem sadece paramizi goturmeye yönelik!
Ne diyosun çok geçmiş olsun canım allah korumuş resmenOfff canlar
Uyumuşum koltukta
ev duman altı olmuş
Allah korudu yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?