Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Asi gençlik kız sen kaç yaşındasın sen onların niyetlerini boş ver, belgeni eline alsaydın ya Belgesiz de olur, ama belgeli daha güzel olur

Asi gençlik kız sen kaç yaşındasın sen onların niyetlerini boş ver, belgeni eline alsaydın ya Belgesiz de olur, ama belgeli daha güzel olur
Yasliyim ben.bebeyummmm.
39 oluyorum bu yil
Ama ruhum gencc hayatimmmm.
Arkadaşlarım azdir ama çoğu benden nerdeyse 10.yas kucukturrrr..

Dedigin.dogru.belgeli iyi olur diye giristik.
Hale bak !
kursagimda kaldi mezuniyet sevinci: (

ayyyy bus abahta yapamadım kelebek bi kalktım elektirikler yok hay snein dedim
bende snin gibi akşam yapıcammm artık sanırım
ben tele yükledim biraz ekranım büyük alıstım .sarjım varsa sorun olmaz.
akşamları cocukların 40dk tv molası var tam osaatde yapmaya çalışıyorum geç vakte kalınca tembellik yaparım diye korkuyorum.

Günaydın bayanlar nasılsınız

Günaydın canım bebişin iyi oluduğuna çok sevindim
Cinsiyet belli oldumu

İşte bu canım o metabolizma ya bide dikkat istikrar eklersrn rüzgar gibi esersin

Bugünde ıspanak yiycem cuma paxarına cıkıp Yeşillik leri dolfurup gelip 1hafta yemeye çalışıyorum pazarını z varmı kaptanım

Ausencia canim sebzeler her yerde yok gibi olanlarda cok pahali malum seralar sular altinda kaldi...

Ayyy evet bu hafta pazar acsip pahalıydı
Karnabahar kilosu 5tl di almadım bu hafta

İnsanlarla uğraşmak zor be güzelim boşver sıkma canını 3lu ilişkilerde genellikle hersey benimde basima patladığı için seni çok iyi anliyorum hep iyi niyetten geliyo bunlar başımıza

Ya atlattım da inan aman listedeyim bu hafta diye yemedim .

Yoksa içimdeki ses ve karşımdaki eşşş amannn ye gitsin be dedi
Kaptanım hem regli hem de geçen haftaki açlık seni böyle yaptı bende bu hafta senden korkuyordum da işte mezun olmak adına kendini tutarsın diye düşünüyorum
Ahu060812 canım ilk sayfada hazırladığın bke listesi kaldı öyle ... ne dersin ? Güncelleyip devam edelim mi kaldırayım mı ?
Aslında bu hafta yapalım diyecektim ki doktorcuğımun aynı kilodaki kadınların resmini gördüm ve aeben ablamın dediği gibi yağ oranını yansıtmadığı için bencede gerçekçi olmuyo o yüzden kaldır gitsin kaptanım
geldim geldim , bi daha gitmiyorum .
çok yoğun bir iş süreci oldu gerçi hala öyle ama buraya girmeyince iyice daraldım
Ceyda seni cuma spor listesine yazıyorum bu hafta alıştır kendini sıkı gel
aman boş ver doktorum sen takma kafana sen seni biliyorsun kalbinden geçeni de biliyorsun ya işte gerisi boş kimseye iyilik yapmayacan aslında fesat kimselere iyilik yapınca fesatlıklarına buluyorlar iyiliğini

Ayyy tütsülü ev oldu resmen .

Koku geçsin diye cam pencere ne varsa açtım , ev oldu buuuz

Sonra kapadım bastım kombiyi :)

Bir de karanfil yağı tarçın kabuğu kaynattım buharını koydum odalara ...

Öğlene de ton balıklı makarnaya talim bizimkiler:)

Allah korudu .

Duman kafa yaptı azıcık sanki :)

Gelirim sonra bakarım geçmişe , şimdi eş gelsin ...

eee dikkat etsene hayatım level 289. nasihat zamanı

Offf canlar

Ocağa yemek koydum buraya bakıyordum

Uyumuşum koltukta

Bir yandan telefon çalıyor bir yandan kapı

ev duman altı olmuş

Allah korudu yarabbim
Aman geçmiş olsun valla bende uyuya kalmışım ama Allah tan Ocak'ta bişey yok

Kızlar ip Atlamaya niyet ettim . Su spor puanlamasina katilam barim. Alın benı de.. Kahvaltı da gene kaçırdım ama olsun pes etmicem. Kilo vermek istiommmm. . Su icmeliyim bolll boll
Cuma'ya kadar alış cuma başlayalım listeye olurmu hocam
Kız 10.30 da yatağa bi girdiysem ısınayım diye bi kalktım saat 12 kızda bugün gitti okula da yiyip içemiyo ki napacak bilmem aklım onda

Canım o kadar vermissin derslerini 3 ders kalmış sonra bir diploman olucak ellirinde bırakma bence tamam tam bi rant kapısı yapmışlar resmen ama pireye kızıp yorgan yakma tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…