Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sonunda trimmer body aletim geldi bu gün onu deniyecem kızım bir görmeden denedim sanırım göbek için faydalı olacak gibi .. şimdi kızım görse aaaa bu benim derrr )
Hayırlı olsun tatlim güle güle kullan bol yağlar yakasın insallah bi ara vereyimde şu benim göbek yağlarınıda hallet sana zahmet

Canımcim nasil oldu kızın indimı dudağını şişliği felan

Kızlar ip Atlamaya niyet ettim . Su spor puanlamasina katilam barim. Alın benı de.. Kahvaltı da gene kaçırdım ama olsun pes etmicem. Kilo vermek istiommmm. . Su icmeliyim bolll boll
Kız vero gel tabi bırak şu abur çuburu da spor yapmasanda sağlıklı beslendimi inan bana canın hicbirsey istemiyo ben glisemik indekse Dikkat ederek besleniyorum ki benim tatlıya düşkünlüğümu herkes bilir nikim bile şekercikız düşün ben bile yapabiliyorsam tatlısız yaşamayı inan sende yaparsın sadece kendine birazcık inan bide kan tahlili ver tabi şekerine insulin drencine baksinlar onlarda abur cubur isteğini çok artırıyor hadi silkelen ve kendine gel bak gelen seni geçiyor örnek aus ve ben

Canımcim nasil oldu kızın indimı dudağını şişliği felan
Canım dudak fena yarık dolu hala oynatamıyo sade dudak değilmiş ki ağız içi Boğaz dil hep aft doluymuş yiyemedikçe artıyor arttıkça yiyemiyor bakalım belki antibiyotik fayda eder

Canım dudak fena yarık dolu hala oynatamıyo sade dudak değilmiş ki ağız içi Boğaz dil hep aft doluymuş yiyemedikçe artıyor arttıkça yiyemiyor bakalım belki antibiyotik fayda eder
Ah kuzum kiyamam ya antibiyotik ise yarar cnm keşke bugünde gondermeseydin dinleseydi kremle nemlendir cnm dudaklarını iyice acımasın çok geçmiş olsun tekrar

glisemin endeks en saglıklısı cnm bend eöyle yapıyorum
aben ablanın sayesinde ögrendigim yöntemmm

Cnm sutlu tatlilar yarismasi var insaAllah katilicam ben de. Tarifime karar verebilirsem 23 unde basliyor oylama canimcim
hııım tatlı yarışması yook ben hiç yapamam uğraşamam zaten beceriksizim girsem kesin sonuncu olurum ama oy kullanmaya gelirim bu tarz yarışmalar hangi bölümde oluyor

Oh mis her yer spor alanı bize tuzu kes sekerim bide funda yaprağı içsene bende çok işe yarıyor wc den çıkamıyorum resmen

ben çok tuzlu yemem öyle tuz atmaa alışkanlıgımda yoktur şükürr
funda yapragı çok içmiştim eskiden şimdi yeşil çay içesim bile yokk

Ah kuzum kiyamam ya antibiyotik ise yarar cnm keşke bugünde gondermeseydin dinleseydi kremle nemlendir cnm dudaklarını iyice acımasın çok geçmiş olsun tekrar
Gitme dedim ama dinlemedi ki tamda yazılı haftası geri kalmak istemiyo sanırım bakalım inşallah zorlanmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…