- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Hayırlı olsun tatlim güle güle kullan bol yağlar yakasın insallahsonunda trimmer body aletim geldi bu gün onu deniyecem kızım bir görmeden denedim sanırım göbek için faydalı olacak gibi .. şimdi kızım görse aaaa bu benim derrr)
Canımcim nasil oldu kızın indimı dudağını şişliği felanAman geçmiş olsun valla bende uyuya kalmışım ama Allah tan Ocak'ta bişey yok
Cuma'ya kadar alış cuma başlayalım listeye olurmu hocam
Kız 10.30 da yatağa bi girdiysem ısınayım diye bi kalktım saat 12 kızda bugün gitti okula da yiyip içemiyo ki napacak bilmem aklım onda
Kız vero gel tabiKızlar ip Atlamaya niyet ettim . Su spor puanlamasina katilam barim. Alın benı de.. Kahvaltı da gene kaçırdım ama olsun pes etmicem. Kilo vermek istiommmm. . Su icmeliyim bolll boll
Canım dudak fena yarık dolu hala oynatamıyo sade dudak değilmiş ki ağız içi Boğaz dil hep aft doluymuş yiyemedikçe artıyor arttıkça yiyemiyor bakalım belki antibiyotik fayda ederCanımcim nasil oldu kızın indimı dudağını şişliği felan
bende katılmaya karar verdimCnm sutlu tatlilar yarismasi varinsaAllah katilicam ben de. Tarifime karar verebilirsem 23 unde basliyor oylama canimcim
Diayy yemek yedim önce 1 tane karnıyarık 1 kase cacık aldım aslında yeterdi ama gözüm aç işte gittim bir tane daha adım karnıyarık çok şiştim doyunca bırak dimi
Ah kuzum kiyamam ya antibiyotik ise yarar cnm keşke bugünde gondermeseydin dinleseydi kremle nemlendir cnm dudaklarını iyice acımasın çok geçmiş olsun tekrarCanım dudak fena yarık dolu hala oynatamıyo sade dudak değilmiş ki ağız içi Boğaz dil hep aft doluymuş yiyemedikçe artıyor arttıkça yiyemiyor bakalım belki antibiyotik fayda eder
Kız vero gel tabibırak şu abur çuburu da spor yapmasanda sağlıklı beslendimi inan bana canın hicbirsey istemiyo ben glisemik indekse Dikkat ederek besleniyorum ki benim tatlıya düşkünlüğümu herkes bilir nikim bile şekercikız düşün ben bile yapabiliyorsam tatlısız yaşamayı inan sende yaparsın sadece kendine birazcık inan bide kan tahlili ver tabi şekerine insulin drencine baksinlar onlarda abur cubur isteğini çok artırıyor hadi silkelen ve kendine gel bak gelen seni geçiyor örnek aus ve ben
Bol şans canim :)bende katılmaya karar verdim
Günaydınn abla sanada güzel bir gün dilerimGünaydın hanımlar güzel bir gün dilegiyle
hııım tatlı yarışması yook ben hiç yapamam uğraşamam zaten beceriksizim girsem kesin sonuncu olurum ama oy kullanmaya gelirim bu tarz yarışmalar hangi bölümde oluyorCnm sutlu tatlilar yarismasi varinsaAllah katilicam ben de. Tarifime karar verebilirsem 23 unde basliyor oylama canimcim
Oh mis her yer spor alanı bizeay feciiii şişim ayak koyma tahtasını çıkardımda step yaptım az
Oh mis her yer spor alanı bizetuzu kes sekerim bide funda yaprağı içsene bende çok işe yarıyor wc den çıkamıyorum resmen
Gitme dedim ama dinlemedi ki tamda yazılı haftası geri kalmak istemiyo sanırım bakalım inşallah zorlanmamıştırAh kuzum kiyamam ya antibiyotik ise yarar cnm keşke bugünde gondermeseydin dinleseydi kremle nemlendir cnm dudaklarını iyice acımasın çok geçmiş olsun tekrar
Biri bana şu kirli sepetinin dibinin ne zaman gözükeceğini söyleyebilir mi
Kesinlikle cnm enn ise yarar yöntem yoksa halimiz yamanglisemin endeks en saglıklısı cnm bend eöyle yapıyorum
aben ablanın sayesinde ögrendigim yöntemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?