- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Aaa kirli sepetinin dibimi varmisBiri bana şu kirli sepetinin dibinin ne zaman gözükeceğini söyleyebilir mi
Himmm şimdi sen benim bütün tezlirimi çürüttünmuben çok tuzlu yemem öyle tuz atmaa alışkanlıgımda yoktur şükürr
funda yapragı çok içmiştim eskiden şimdi yeşil çay içesim bile yokk
Sorumluluğunü biliyo cnm ya bişey olmaz annesi sıkma canını o zamanGitme dedim ama dinlemedi ki tamda yazılı haftası geri kalmak istemiyo sanırım bakalım inşallah zorlanmamıştır
O ne kizben sütlü tatlı olarak incir uyutması yapmaya karar verdim ne dersiniz?
anemmmm bak sen, maşallah genç ruhlusunYasliyim ben.bebeyummmm.
39 oluyorum bu yil
Ama ruhum gencc hayatimmmm.
Arkadaşlarım azdir ama çoğu benden nerdeyse 10.yas kucukturrrr..
Dedigin.dogru.belgeli iyi olur diye giristik.
Hale bak !
kursagimda kaldi mezuniyet sevinci: (
niçin? PArti var da benim mi haberim yokben sütlü tatlı olarak incir uyutması yapmaya karar verdim ne dersiniz?
ayy evde olsam da, malzeme olsada yemek yapsamUfff öğle yemeği yapmam lazımama biri beni bu sandalyeye yapıştırdı galiba benim haberim yokken kalkamiyorum şimdi ariycak yemek hazır mı diye ne uyursam aceba kocise
Ayyy.kulağa coook leziz.geliyor dohturumm.ben sütlü tatlı olarak incir uyutması yapmaya karar verdim ne dersiniz?
Ee.demistim canım cimmm , ruhum gençanemmmm bak sen, maşallah genç ruhlusunBen dedim bu artist 25 lerinde daha
2. En sevdigin ?ayy evde olsam da, malzeme olsada yemek yapsamEn sevdiğim iş
Ayy bizim evdede öyle.Biri bana şu kirli sepetinin dibinin ne zaman gözükeceğini söyleyebilir mi
O ne kizbenim bilmediğim bir tatlımı varmışss ben sok
niçin? PArti var da benim mi haberim yok
Oyy kiyamam tatlimaaa.. İnşallah en kisa zamanda kapanir yaralar.Canım dudak fena yarık dolu hala oynatamıyo sade dudak değilmiş ki ağız içi Boğaz dil hep aft doluymuş yiyemedikçe artıyor arttıkça yiyemiyor bakalım belki antibiyotik fayda eder
ben yemek yapmak istemediğimde önce güzel bir msj yazıyorum sonra canıııımmm bu gün hiç yemek yapasım yok gelirken alırmısın diyorumUfff öğle yemeği yapmam lazımama biri beni bu sandalyeye yapıştırdı galiba benim haberim yokken kalkamiyorum şimdi ariycak yemek hazır mı diye ne uyursam aceba kocise
ama gerçekten enerjin 25 -28 yaş arası maşallah diyelimAyyy.kulağa coook leziz.geliyor dohturumm.
Yapta bizde öğrenek..
Ee.demistim canım cimmm , ruhum genç
Kocis bilenem genç benden.
Gerci insanda ayri bir genc görünme den.ziyade fit olma zorunluluğu hissi oluyor ama.
Onu da burada cozucimmm şekerim
Vay. 25 lik artizz.haa..
Sağol cnmmmm
Bu arada sen betulina, 90 ile yollarda yazmissin ya profiline.
Ben onu her defasında betulina,yollarda diye okuyorum..
Ee dunki bosna ~ prag macerasi hikayesinden sonra normal heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?