canim baktim simdi sadece yasla hesaplaniyomu s
yag yakman icin en düsük nabiz 131
en yüksek nabiz 161
saglik icin en düsük 101
en yüksek 131
fitness icin en düsük 161
en yüksek 191 ( bu ne demek anlamadim,almanca cünkü,fitnes calismasi oluyo türkce )
hesaplamaya gelince
226-kilo
cikan sonuc
saglik icin düsük nabiz,cikan sonuc*0,50 yüksek nabiz:cikan sonuc*0,65
yag yakimi icin düsük nabiz,cikan sonuc*0.65 yüksek nabiz :cikan sonuc*0,80
fitness icin düsük nabiz,cikan sonuc*0.80,yüksek nabiz:cikan sonuc*0.95
günaydın kızlaar... dışarı çıkmam lazım ama önce sizi bi yoklıyım dedim....keyifler nasssııılll....:79::79::79:
bende verimmi ne varsa ,msn ,face tiwwiter ne bulursam artik
senide ekledim canimcnm bende atıyorum özelden
insallah canim hepimiz amacimiza kavusuruz
günaydın kızlaar... dışarı çıkmam lazım ama önce sizi bi yoklıyım dedim....keyifler nasssııılll....:79::79::79:
tamam ama sende de adini ki redetmeyim teklifiniyoksa duvara carparsinver ver...hangisini verirsen ver...fec versen yeterli kiz..hem benide gorebilirsin
ozelden bildir emme adini..
kiz basimizdaki yeter fazlasina gerek yok koca alana bir kaynana bide kayin baba esantiyon geliyor gorumceyle kayinda bonussenide ekledim canim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...sonrada koca buluruzzzzzzzzzzzzzzbekarlar icin sadece..yanlis anlasilmasin
tamam ama sende de adini ki redetmeyim teklifiniyoksa duvara carparsin
kiz basimizdaki yeter fazlasina gerek yok koca alana bir kaynana bide kayin baba esantiyon geliyor gorumceyle kayinda bonus
tamam canim sen ozelden yaz..bende ozelde yazarim adimi...
o bonusu bulamayanlarda var
heee yepisyeni daha geçen hafta açtım dumanı üstünde atıyorum özelekizlarrr nerdesinizzzzzzzzzz....
kiz azerii sen yine komsuyami gittin bakem????
dunku msj yoklamasi kaldi galiba
buarada sekerler..soyleyin bakem..facesi meysi olan varmi....eklemek istiyorumda sizleri
tamam canim sen ozelden yaz..bende ozelde yazarim adimi...
o bonusu bulamayanlarda var
kizlar ben kaciyorum...gavur kadin geldi..ispiyoncu..yakalanmim ona simdi..kocaman optum hepinizi..byeee
Yok kiz hic keyfim yok,cok sancim var.Televizyon bakiyordum uzanarak.kizlarrr nerdesinizzzzzzzzzz....
kiz azerii sen yine komsuyami gittin bakem????
dunku msj yoklamasi kaldi galiba
buarada sekerler..soyleyin bakem..facesi meysi olan varmi....eklemek istiyorumda sizleri
tamam ama sende de adini ki redetmeyim teklifiniyoksa duvara carparsin
kiz basimizdaki yeter fazlasina gerek yok koca alana bir kaynana bide kayin baba esantiyon geliyor gorumceyle kayinda bonus
Kizlar dün ayirttigim elbisemi son anda fotosunu cekmek aklima geldi,yarim cektim gerci.Uzun bir elbise.Bir bakip fikir verseniz.
Acik elbise alip üzerine bolero giymek istemedim.Direkt böyle kapali buldum.Fotonun üzerine tiklayin büyüsün
Eki Görüntüle 169403
benim hayalimde daha süslü bişeyler vardı
Yok kiz,daha süslü seyler giyemem.Cünkü 150 kisilik bir kongre salonu.Dügün salonu degil.Ayrica önce mevlüt olacagi icin böyle bir tarz daha uygun olur.Ayrica ben kapaliyim diye her istedigimde olmuyorki güzelim be.Cok zor.Ama dur bakalim yarin gidip yeni gelen mallarada bakicam daha.Yani kesin kararim bu degil.
bluzunu beyendim koca göbeğim ve kalçam izin verirse giyebileceğim tür benim demek istediğim hani ceketi olur üstte eylence kısmında atarsın altdan süslü bi bluz çıkar ışıl ışıl öyle bişey olabilirmi
bence cok güzel bi elbise sünnet gündüzz olucaksa süper olur..
gece olucaksa biraz basit kalabilir daha simli pullu bişi düşünebilirsin ama ben bunun üzerinde cok güzel duracağını düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?