Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hicbisey anlamadim :26:

ver ver...hangisini verirsen ver...fec versen yeterli kiz..hem benide gorebilirsin

ozelden bildir emme adini..
tamam ama sende de adini ki redetmeyim teklifiniyoksa duvara carparsin
senide ekledim canim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...sonrada koca buluruzzzzzzzzzzzzzzbekarlar icin sadece..yanlis anlasilmasin
kiz basimizdaki yeter fazlasina gerek yok koca alana bir kaynana bide kayin baba esantiyon geliyor gorumceyle kayinda bonus

kizlarrr nerdesinizzzzzzzzzz....
kiz azerii sen yine komsuyami gittin bakem????
dunku msj yoklamasi kaldi galiba

buarada sekerler..soyleyin bakem..facesi meysi olan varmi....eklemek istiyorumda sizleri
heee yepisyeni daha geçen hafta açtım dumanı üstünde atıyorum özele
tamam canim sen ozelden yaz..bende ozelde yazarim adimi...

o bonusu bulamayanlarda var

olur oluuurrr o da olur :82:

kizlar ben kaciyorum...gavur kadin geldi..ispiyoncu..yakalanmim ona simdi..kocaman optum hepinizi..byeee

kız benden bi tane var diye biliyodum ben o dediğin deil akşam eve gidince halledelim burdan açılmıyor 2 tane pembe püsküllü çiçek resmi var ama akşama kızımın resimlerini yükletecem oğlanlara şirinemi görürsün

kizlarrr nerdesinizzzzzzzzzz....
kiz azerii sen yine komsuyami gittin bakem????
dunku msj yoklamasi kaldi galiba

buarada sekerler..soyleyin bakem..facesi meysi olan varmi....eklemek istiyorumda sizleri
Yok kiz hic keyfim yok,cok sancim var.Televizyon bakiyordum uzanarak.
tamam ama sende de adini ki redetmeyim teklifiniyoksa duvara carparsin

kiz basimizdaki yeter fazlasina gerek yok koca alana bir kaynana bide kayin baba esantiyon geliyor gorumceyle kayinda bonus

Bittim bu yoruma.Allah seni ne etmesin

Kizlar dün ayirttigim elbisemi son anda fotosunu cekmek aklima geldi,yarim cektim gerci.Uzun bir elbise.Bir bakip fikir verseniz.
Acik elbise alip üzerine bolero giymek istemedim.Direkt böyle kapali buldum.Fotonun üzerine tiklayin büyüsün

benim hayalimde daha süslü bişeyler vardı

Yok kiz,daha süslü seyler giyemem.Cünkü 150 kisilik bir kongre salonu.Dügün salonu degil.Ayrica önce mevlüt olacagi icin böyle bir tarz daha uygun olur.Ayrica ben kapaliyim diye her istedigimde olmuyorki güzelim be.Cok zor.Ama dur bakalim yarin gidip yeni gelen mallarada bakicam daha.Yani kesin kararim bu degil.

bluzunu beyendim koca göbeğim ve kalçam izin verirse giyebileceğim tür benim demek istediğim hani ceketi olur üstte eylence kısmında atarsın altdan süslü bi bluz çıkar ışıl ışıl öyle bişey olabilirmi

Bu elbise tek parca.Etek bluz degil.
Iste senin tam dedigin gibi bir elbise vardi harikaydi,bayildim.Hemde mor cok severim.Ama bir tanecik 38 beden kalmisti,o da fermuar yerinde hata vardi.Yoksa onu alacaktim.Burada da terziye yaptirmak asiri pahali.Zaten bir etek boyu kestirmeye Tr parasiyla 60 tl falan vericem en az.Ama dur bakalim.Insallah güzel biseyler bulurum canim.Sagol fikir icin tatlim

bence cok güzel bi elbise sünnet gündüzz olucaksa süper olur..

gece olucaksa biraz basit kalabilir daha simli pullu bişi düşünebilirsin ama ben bunun üzerinde cok güzel duracağını düşünüyorum..

bence cok güzel bi elbise sünnet gündüzz olucaksa süper olur..

gece olucaksa biraz basit kalabilir daha simli pullu bişi düşünebilirsin ama ben bunun üzerinde cok güzel duracağını düşünüyorum..

Oyyyy canim beniiimmm.Yesin sevgilin o agzini.
Evet saat 15 te basliycak sünnet.Önce mevlüt,sonra erkekler gidicek ve bayanlara eglence olucak.
Offfff cok kararsizim yaaaaa:26:Ama sen begendin.Tamam o zaman senden bir oy

zalimi hatırlarsan bundan 2 ay önce feln sizin takımdaydım canım ben takıma tekrar girmek istiyorum.bugun tekrar diyete başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…