Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ooff çok pahalıymış yenisini alırsın yaptırana kadar

zalimi hatırlarsan bundan 2 ay önce feln sizin takımdaydım canım ben takıma tekrar girmek istiyorum.bugun tekrar diyete başladım

Zalimi uzun zamandir izinli.Kaptanimiz Kirmizigül.Oda gelince degerlendirir basvurunu.Ama simdiden $unu söylüyümki,biz cok paylasimda bulunacak birilerini aliyoruz.O da tabii yer varsa

Evet canim.Zaten bu elbise 300 lira.Bu fiyattan basliyor.Cok pahali burasi yaaa.Keske Türkiye'ye gelebilsem,ordan ne süper seyler alirdim var ya.offf ne varsa vatanimda var beeee:97::97::97:

hayırlı olsun azrikızı, sünnet olacak yaşta çocuğun var demek ne güzel. elbise seçimi zor iş kolay gelsin :)

canim sen almanyada degilmisin,nerden buldun böyle seyler satan magazayi ayrica ben cok begendim güle güle giy ins

canim sen almanyada degilmisin,nerden buldun böyle seyler satan magazayi ayrica ben cok begendim güle güle giy ins

Evet ben Almanya'dayim.Burasi Türk magazasi.daha cok tesettürlülere yönelik bir dükkan.Var burda kiz böyle seyler.Maasallah kendilerini gelistirenler var,hatta bir cok türk yiyecek fabrikalar bile var.Mesela sucuk salam peynir gibi seyler Türkiye#den gelmiyor buraya.Bir cok Türk fabrika firmalar var.Onlar yapiyor burada.Türk marketler falan.Birde ben Köln'de yasiyorum.Türk'lerin yogun oldugu bir sehir burasi.

biliyorum caim mesla gaz ve egetürk sadece brda var türkiyede yok bu mrkdalr ( gazie eminegilimm) bizimburdada vartür marketi elbisedesatiyolar öyl bi er demkki ama fiyatlar cok cok fazla tabi biliyolar baska secenegi yok insanlarin bi dünya para istiyolar

Yani.Türkiye'den gelmistir o elbise ama kesin.Oradan mesela 100 liraya geliyorsa burada 300 liraya satiyorlar.

Sen nerede yasiyorsun?

tamam canim sen ozelden yaz..bende ozelde yazarim adimi...

o bonusu bulamayanlarda var
kızlaar banada atıun facenizi bakiim özelden ekliyim siziii....
heee yepisyeni daha geçen hafta açtım dumanı üstünde atıyorum özele

olur oluuurrr o da olur :82:
doğaa... sende at faceni özelden ekliceeem...
Evet canim.Zaten bu elbise 300 lira.Bu fiyattan basliyor.Cok pahali burasi yaaa.Keske Türkiye'ye gelebilsem,ordan ne süper seyler alirdim var ya.offf ne varsa vatanimda var beeee:97::97::97:

biraz daha süslü giyin kız doğa nın dediği gibi atarsın ceketi akşam alttan pullular la atıverirsin göbecikleri yada 2 kıyafet al gözünde kalmasın bi kere oluyo dimi ama netten alsan nasıl olur süslü olanı ...

Netten olmuyor canim.O zaman Türkiye'den getirtmem lazim oda bana cok pahaliya patlar.Burada pek secenek hakkimiz olmuyorki canim.Topu topu 5 Türk magazasi var bu sehirde.Baska sehirlere gitmek istemiyorum.Bakicam artik.

Netten olmuyor canim.O zaman Türkiye'den getirtmem lazim oda bana cok pahaliya patlar.Burada pek secenek hakkimiz olmuyorki canim.Topu topu 5 Türk magazasi var bu sehirde.Baska sehirlere gitmek istemiyorum.Bakicam artik.

canim netten bakmak istersen imajgiyim.com a bak fyattlar ayni ama burda oldugu icin posta parasi ucuk degil 6.90 filan galiba

Son düzenleme:
hamburgda yasiyorum ben
ooooo Hamburg,süper.Orasida cok cok büyük.Oralardada bulunmustum bir ara.bekarken Hamburg'dan isteyen biri vardi hatta beni.Eskiden ben Kiel'e yakin bir yerde yasamistim.
canim netten bakmak istersen imajgiyim.com a bak fyattlar ayni ama burda oldugu icin posta parasi ucuk degil 6.90 filan galiba

Harikaaa hemen bakiyorum

gerçekten çok güzel duruyor sana da yakışır.....
Ay canim zaten 59 olmusum,moralim bozuk,artik hicbirseyin bana yakismiycagini düsünüyorum.
canım cok güzelmiş ama kolları cok uzun bence sünnette rahat edemezsin bununla

alamamki zaten canim.Cünkü ben hic katalogdan kiyafet alamayan biriyim.Ille giymem lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…