Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın. Biktim karanlıkta uyanmajtan ise gitmekten karnim zaten olmuş davul

Uyanamiyorum , akşamda uyuya kalıyorum erkenden ayyy çok depresif başladım güne

Sabah sabah var yaaa masumm

Al bakem pon pon ları ... 20 kere ne güzellllll bi gün de .

Aynen aynen de sheerry nin eşiydi galiba , sekercikızın ki de okumak istiyormuş ...
Eşler isyanda
evet benim eş ya, hatta mayıs annelerinde kızımla resmimi paylaşmıştım, kızlar "sana benzemiyor pek babaya daha çok" diye yorum yapmıştı, gelmiş bana diyo ki bak kk dakiler bile bana benzetiyor kızımızı
dogdugundan beri sana çekti bana benzedi var da aramızda..
he geel oku ! ne anlion kadın muhabbetinden diye fırçaladım
napıyım açık bırakmışsın diyo
Ya abiler okumayın şurda kız kıza muhabbet ediyoruz .
aynen yaa ne işi var aramızda! kızdım zaten, bu yüzden 2. ye nick değiştirtmesin bana

Gunaydinnn tatlimm al benden de o kadarr gece 3 de sokaga cikiyoruz sankii o derece karanlik off offf

Günaaaaydın yarım gözle güne ayanlar, aç karnına çörek otu yağı yutanlar, mide gurultusuyla yollara düşenler, belki iki kalori yakarım diye yolunu uzatıp yürüyenler, sağlıklı beslenmeyi ballı kaymaklı kahvaltıya tercih edenler, Basküle göz kırpıp evden çıkanlar, günaydın kendini sevenler, günaydın 7. Takımın güzel hatunları :)

Çoook teşekkür ederim kesin yapacağım hazır light sütü kaynatmadan kullanacağım dimi soğuk sütle

Ahhh kaptanım ağzını bal yesin artık mezun oluyorsun yiyebilir o rakamı görsem göbek atarım :)

Canimm mimumm sanada kocamann gunaydinlarrr

Sabah sabah var yaaa masumm

Al bakem pon pon ları ... 20 kere ne güzellllll bi gün de .

hahaha alemsin aussss bak neşem geldi yerineee

Dukkandan sesleniyorumm canimm yenge o halimlee bilee kahve istediii yaaa benden yaptim mecburen misfir diyeee

geçmiş olsun cnmmm, ana kahve mi istediiiii hay allah ben hiç isteyemem yaaaaa

Gunaydinnn tatlimm al benden de o kadarr gece 3 de sokaga cikiyoruz sankii o derece karanlik off offf

ay valla bütün enerjimi alıyor bu karanlıkkkk

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmm , mimuu ne durumda kabızlıkk

Nare83 tatlim sende ben gibi ilkbahar ve yazi seviyorsun anlasilan bende karanlik kasvetli havalari hic sevmem.Yengem evett o durumda bile türk kahvesi istedi icmezse rahat edemezmisss anamda ben yapmayi bilmiyorum demez mii ucuvercektim ustunee hangi birine üzüleyim komediler yaaa

ayyyy hay allahhh
içi rahat etmezse evde içsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…