- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Canım geçmiş olsun ya kıyamam. Ama merak ettim nasıl patladı o su kulağınaKuzumm 2. Bir krem sürdük şükür sanki okyanus ferahligi geldii 2.kez buz torbasii degistirdimm .Sari papatyammm vaalla gulsemmii aglsam mi bilemedimmm.
Günaydın. Biktim karanlıkta uyanmajtan ise gitmekten karnim zaten olmuş davul
Uyanamiyorum , akşamda uyuya kalıyorum erkenden ayyy çok depresif başladım güne
evet benim eş ya, hatta mayıs annelerinde kızımla resmimi paylaşmıştım, kızlar "sana benzemiyor pek babaya daha çok" diye yorum yapmıştı, gelmiş bana diyo ki bak kk dakiler bile bana benzetiyor kızımızıAynen aynen de sheerry nin eşiydi galiba , sekercikızın ki de okumak istiyormuş ...
Eşler isyanda
aynen yaa ne işi var aramızda! kızdım zaten, bu yüzden 2. ye nick değiştirtmesin banaYa abiler okumayın şurda kız kıza muhabbet ediyoruz.
Kizz bende kovayim tevekkeli degil ondan esimde akreppppp hemdee ne akrepppppMerak eden varsaben kova , eşim yay ...
Dukkandan sesleniyorumm canimm yenge o halimlee bilee kahve istediii yaaa benden yaptim mecburen misfir diyeee
Kizz canim anlayamadim vallahi bende agzi kapatirken elimde kaldi allahtan ayaktaydim gobekle karinla kurtardimCanım geçmiş olsun ya kıyamam. Ama merak ettim nasıl patladı o su kulağına
Gunaydinnn tatlimm al benden de o kadarr gece 3 de sokaga cikiyoruz sankii o derece karanlik off offfGünaydın. Biktim karanlıkta uyanmajtan ise gitmekten karnim zaten olmuş davul
Uyanamiyorum , akşamda uyuya kalıyorum erkenden ayyy çok depresif başladım güne
Canim benimm gunaydinn sizliyorr kremlendimm genee ama şükür su felan toplamadiiDelyDoly nasıl oldun tatlım ?
ben rezenemi içtim yanında az kuruyemişle
yatmadan önce de yogurt yiyorum.
kahve ya da yeşilçay içersem ben tüm gecena böyle olurum
canım çok basit ya.
15 inciri bir saat sıcak suya yatırıyorsun.
1 lt sütü kaynatıyorsun. pastorize ise kaynatmaya gerek yok.
mayalamaya sıcaklığı - 40-45 - dereceye gelince içine rondodan geçirdiğin incirleri ekliyorsun.
rondodan geçirirken biraz süt ekle, katılaşıyor.
sonra kaselere bölüp oda sıcaklıgında 1 saat kadar bekletiyorsun
üstünü biraz ört, yogurt mayalar gibi.
o donuyor. inanılmaz bişi.
dolaba kaldır ertesi gün ye. çok çok hafif.
orijinal tarifte 1 su bardağı şeker de var. ben koymadım
@kelebekolacam saygılar doktorum, izninle
***7.TAKIM 499. ETAP***
Betulina(79.5///%) 78.8
saydin78(64.1///%) 62.7
tuba52(88.8///%) 88
roxen2303(61///%) 59.9
Ausencia(65.9///%) Mezun olmak istiyor. 65.2
masumm(72.7///%) 72.1
DelyDoly(89///%) 88.1
cydnz_1(81.6///%) 80.5
Ahu060812(86.4///%) 85.7
kelebekolacam(78.7///%) 78
Sekercikiz(66.7///%) 66
fatmanurkaya (110.8///%) 109.6
ada81 (75.3///% ) 74.8
mimu88 (79.3///%) 78.6
7. Takım Ortalaması %
Bu hafta listemiz böyle olacak nasipse ... bakalım boşluklara ne gelecekkk
dedim ve bayılırım tahmin oyunu oynamayatahminlerimi yeşil ile ekledim .
Canimm mimumm sanada kocamann gunaydinlarrrGünaaaaydın yarım gözle güne ayanlar, aç karnına çörek otu yağı yutanlar, mide gurultusuyla yollara düşenler, belki iki kalori yakarım diye yolunu uzatıp yürüyenler, sağlıklı beslenmeyi ballı kaymaklı kahvaltıya tercih edenler, Basküle göz kırpıp evden çıkanlar, günaydın kendini sevenler, günaydın 7. Takımın güzel hatunları :)
Sabah sabah var yaaa masumm
Al bakempon pon ları ... 20 kere ne güzellllll bi gün de .
Dukkandan sesleniyorumm canimm yenge o halimlee bilee kahve istediii yaaa benden yaptim mecburen misfir diyeee
Gunaydinnn tatlimm al benden de o kadarr gece 3 de sokaga cikiyoruz sankii o derece karanlik off offf
Günaaaaydın yarım gözle güne ayanlar, aç karnına çörek otu yağı yutanlar, mide gurultusuyla yollara düşenler, belki iki kalori yakarım diye yolunu uzatıp yürüyenler, sağlıklı beslenmeyi ballı kaymaklı kahvaltıya tercih edenler, Basküle göz kırpıp evden çıkanlar, günaydın kendini sevenler, günaydın 7. Takımın güzel hatunları :)
Nare83 tatlim sende ben gibi ilkbahar ve yazi seviyorsun anlasilan bende karanlik kasvetli havalari hic sevmem.Yengem evett o durumda bile türk kahvesi istedi icmezse rahat edemezmisss anamda ben yapmayi bilmiyorum demez mii ucuvercektim ustunee hangi birine üzüleyim komediler yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?