Ahahhhaa valla kuuzm bir kaç gün bizdee haşlamazsam iyidir bende biraz deli bozugumayyyy hay allahhh
içi rahat etmezse evde içsinnn
7:takımın güzel vefakar can yoldaşı canlarım sizlere gelsinn haydii canlanınn
Canimm mimumm sanada kocamann gunaydinlarrr
hahaha alemsin aussss bak neşem geldi yerineee
geçmiş olsun cnmmm, ana kahve mi istediiiii hay allah ben hiç isteyemem yaaaaa
ay valla bütün enerjimi alıyor bu karanlıkkkk
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmm , mimuu ne durumda kabızlıkk
Günaaaaaydınnnn tatlı delyyy
Hala birlikteyiz masumummmm
Kuzum daha çıkamadın mı tühh yaaa çok rahatsız eder o daa o kadarda dikakt ediyorsundün iki ölçek ilaç içtimmm banamısın demediii , normalde 2 ölçek ishal yaparmışşş
Kuzum daha çıkamadın mı tühh yaaa çok rahatsız eder o daa o kadarda dikakt ediyorsunSinemakimi içsen şimdilik biraz rahatlatsaa
sherry sakın bi yere kaybolma.Sen yazmasaydın onu yazacaktım sherry ,sen geldin de gelemedin ki :)
Şurda son günlerde tam sın .
Ve tam olmaya devam lütfeeeeen
vayyy gizli tüyolar yeni ortaya çıkıyorSıcak açlığı bastırıyor diye bu saatlerde ya bir kahve ya da yeşil çay daha içiyorum ben .
Onu listeye yazmadım 3 ayşurda gider ayak yazayım bari .
Yok gdip yapacam da şimdi ordan aklıma geldi .
doğum sonrası kabızlıklarımda tavsiye etmişleri et suyu ama denememiştim.bunu da cocukların kemikleri için yaptım kemiklerde pek etde yağda yoktu ama ilikli kemiklerdi.Not aldım doktorum tarifi anneme göndereceğim :)
Huhuuu bende ikizlerim :)
Yaşasın ikizler :)
wuhuuuuuu uçuyorummmmmm.SPOR ÇETELESİ 3.HAFTA
Ausencia 0+10+15+0
@saydin78 0+0+0
@Ahu060812 20+10+15+0
@Sekercikiz 10+0+15
Nare83 0+0+0+?
kelebekolacam 15+10+10+15+15
@roxen230310+0+10+5
@fatmanurkaya10+10+10+10+10
mimu88 0+0+15+?
DelyDoly 15+10+15+15
@ErSeSi 0+0+0+0
@Sherrysherrylady10+10+10+10
@ada81 0+0+15+17
ben 1 yk kaşıgı şeker koydum oğlumda yesin diye yinede yemedi.ben rezenemi içtim yanında az kuruyemişle
yatmadan önce de yogurt yiyorum.
kahve ya da yeşilçay içersem ben tüm gecena böyle olurum
canım çok basit ya.
15 inciri bir saat sıcak suya yatırıyorsun.
1 lt sütü kaynatıyorsun. pastorize ise kaynatmaya gerek yok.
mayalamaya sıcaklığı - 40-45 - dereceye gelince içine rondodan geçirdiğin incirleri ekliyorsun.
rondodan geçirirken biraz süt ekle, katılaşıyor.
sonra kaselere bölüp oda sıcaklıgında 1 saat kadar bekletiyorsun
üstünü biraz ört, yogurt mayalar gibi.
o donuyor. inanılmaz bişi.
dolaba kaldır ertesi gün ye. çok çok hafif.
orijinal tarifte 1 su bardağı şeker de var. ben koymadım
kelebekolacam saygılar doktorum, izninle
Çok ta kullanmaa ama en azından ara rahatlama olsun.Çünkü bu sefer canm alışırsa tüm bünye hep onu istermiş şimdilik rahatlatsınn çok üzüldüm4 gün olduartık aktara gidip ona başvurcam bu gidişleeee
en azından diyet sürecsinceee
dün iki ölçek ilaç içtimmm banamısın demediii , normalde 2 ölçek ishal yaparmışşş
Bendee valla mimum spor yaparkenn daha iyi oluyor yada yürüyüş ensanında tempoya göre hızAyyy ne severimmm bu şarkıyı da kıvırmayı da
Masummm wc den bildiriyorumbu işin çözümü dereotu günlerdir yemiyordum yedim ve koştum resmen
Zaten sporda shakiralar beyonceler yoksa yürü yürü canım sıkılıyor. Kendimi incecik hayal kırıklığına edip yardırıyorumBendee valla mimum spor yaparkenn daha iyi oluyor yada yürüyüş ensanında tempoya göre hız
Evettt canımm hele bende jennifera hayranım o hatunadaaZaten sporda shakiralar beyonceler yoksa yürü yürü canım sıkılıyor. Kendimi incecik hayal kırıklığına edip yardırıyorum
Ayyy ne severimmm bu şarkıyı da kıvırmayı da
Masummm wc den bildiriyorumbu işin çözümü dereotu günlerdir yemiyordum yedim ve koştum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?