Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

akşama dereotuuu alıyorum kasa ileeee

Canım şu rutini yapıp daha wc ye çıkamadığım olmadı;

Sabah uyanır uyanmaz çörek otu yağı ve elma sirkeli suyumu içip evden çıktım. Ofise geldiğim de (1saat kadar sürüyor) bi parça dereotunu iyice çiğneyip üstüne soğuk su içtim. Kahve yapıyordum kaynamasını zor bekledim koştum. Bi dene bakalım bu rutin de bir kaç gün. Ay çok şükür yaaa şu an resmen rahatladım çeken bilir.

Gunaydin herkeseee

Kizlar ben spor yapmayacam ya ne zaman spor yapsam tarti yuzume gülmüyor yahuuu...corba icip yatiyom daha ne yapayim (

adaaa sana daha önede dedm proteini artırmalısın
çorba içip yatıyorsun ama büyük bir kase çorba demişsin akşam ki ezo gelin
2 dlm ekmek eder yanında birde ekmek yemişsin 1,5 dlmdi yanılmıyorsam
akşam bol bol kh almış oldun

bak her akşam salata yanında ızgara yesene
birgün ton balıgı birgün tavuk birgün peynir
protein almıyorsun alsan iyi gidecek kilon bi dene...

Hemen Menümü vereyim

Ausencia
SALI MENÜM
SABAH
pırasalı yumurta
3 zeytin
maydanoz

ARA
Türk kahve
2 hurma

ÖĞLEN
pırasalı yumurta
4 ceviz
yoğurt
yarım yeşil elma

ARA
iki eti form elmalı

AKŞAM
2 kaşık kısır
pırasa yemeği
yoğurt
2 dl portakal, 2 dl armut

50 dk yürüyüş
2,5 lt su

insanın karnı migdeis içine çöküyor yaaaa

dün gece 3 de bi uyandım benim ortanca kustu wcden de çıkamadı yine okuldan hastalık getirdi sanırım.bugün öğleden sonra eve gideceğim.inşallah diğerlerine gecmez.

Haklisin canim ama sunu anlamiyorum diyete baslamadan once corbanin yanina pilav da ekliyor insan sonra ekmekte yiyor sonra cayin yaninda sekerli bisrylerde yiyor ama spor yapmayinca tartida hemen hemen ayni kilo cikiyor insan yavaş yavaş alıyorsun kiloyu...

şimdi 1 saat 15 dakikalık spor için akşam ki dediğin karbonhidrat bence çok önemi yok .... sporsuzda o kadar karbonhidrat alanlar var.... bırakacam sporu zaten babam gelecek sporu yetiştiremeyecem bi 15 günde sporsuz devam edecem amaç sıkılaşmak ise vallaha her yerim taş gibi sıkı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…