Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sen şubat ortasına kadar sporu bırak kh sız beslen
bizim bünye farklı genellemeye alma bizi

ada81 cim spor sana yarıyor sadece kasların su tutuyor.
ben bir kilo artıdaydım yavaş yavaş iniyor ama. lütfen moralini bozma ve vazgeçme.
spora cumaya kadar ara verdim ben, cuma devam edeceğim.
istersen sen de öle yap ve cumaya kadar tartılma, ödemin insin canım

Çoook teşekkür ederim kesin yapacağım hazır light sütü kaynatmadan kullanacağım dimi soğuk sütle
evet canım light uht süt ise sadece 40-45 dereceye ısıt.
evde termometren yoksa gıda için serçe parmagının eklem yerini süte sokup 5 sn dayanacak kadar tutabiliyorsan o zaman tamam demektir

bak şimdi starliçe dedin triliçeyi aklıma getirdin

dün gece 3 de bi uyandım benim ortanca kustu wcden de çıkamadı yine okuldan hastalık getirdi sanırım.bugün öğleden sonra eve gideceğim.inşallah diğerlerine gecmez.
geçmiş olsun şeker..

Kaptaniçemmm keske tahminin tutsa ama mumkun gozukmuyor su anda yılbasını ancak temizledim ve tuvalet sorunu... 63,5 a bile raziyim

adacım sporu niye bırakıyorsun ki.
15 gün çok uzun bir ara !
2 gün yeter bence, bırakırsan sogursun, bence bunu yapma..

O ne güzel mesaj öyle mimu
Günaydınlar efendim

Gunaydin herkeseee

Kizlar ben spor yapmayacam ya ne zaman spor yapsam tarti yuzume gülmüyor yahuuu...corba icip yatiyom daha ne yapayim (
Ada canım spor sonrası yarım saat ile 2 saat arası mutlaka protein almalısın.ton balığı 2 dl ekmek, yoğurt muz,tavuklu salata, köfte, veya chialı yoğurt internetten araştırabilirsin bide spor yapıp ertesi gün tartılma spora kahveyle başla gün içinde yeşil çay iç tartılmadan 2 gün önce sporu bırak suyu ihmal etme ve sadece Perşembe cuma tartıl spor yapıp yapıp günlük değişimlere bakma.beklenti içine girme hayal kırıklığı motivasyon kaybettiriyor.şunu da unutma spor demek kas demek kas demek fazla kalori yakmak demek işi otomatiğe bağlamak istiyorsan sporu bırakamayacaksın keşke analizli tartılabilsek ozaman görürürüz verdiğimiz yağı suyu.bence bırakmak yerine sadece yürü 45-60 dk kadar ama zayıflamanın ilacı desteği spor
dün gece 3 de bi uyandım benim ortanca kustu wcden de çıkamadı yine okuldan hastalık getirdi sanırım.bugün öğleden sonra eve gideceğim.inşallah diğerlerine gecmez.
dün Benim hasta olanda kustu
en büyük korkum diğerlerine bulaşması

Amin canım cümlemizinkini.
evet canım Melisa Ece benim kızımın adı ama genelde Ece diyoruz biz kuzubellama
benide az evvel çıkardı hemen geri girdim
ay bende diyorum niye atıldım siteden

Selam kızlar geçmişi okuyup gelicem Amma da kaynatmissiniz sabah sabah yahu Ahu060812 canım senin kuzu nasıl oldu düzelmiş tir insallah
DelyDoly canım senin yanık nasıl insallah şu toplamamistir
Allah razi olsun cansin güzelim şükür su toplamadii sizliyor bayagi bir sadece

kelebekolacam canım geçmiş olsun kuzucuga rabbim acil şifalar versin

Nare83 canım Kaç gündür bende aynı dertten muzdaripim insallah biran önce düzene girer seninkide eczane de probiyotik satiliyomus o ise yarıyormuş bağırsak hareketlerini düzenliyormuş bi araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…