- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Haklisin canim ama sunu anlamiyorum diyete baslamadan once corbanin yanina pilav da ekliyor insan sonra ekmekte yiyor sonra cayin yaninda sekerli bisrylerde yiyor ama spor yapmayinca tartida hemen hemen ayni kilo cikiyor insan yavaş yavaş alıyorsun kiloyu...
şimdi 1 saat 15 dakikalık spor için akşam ki dediğin karbonhidrat bence çok önemi yok .... sporsuzda o kadar karbonhidrat alanlar var.... bırakacam sporu zaten babam gelecek sporu yetiştiremeyecem bi 15 günde sporsuz devam edecem amaç sıkılaşmak ise vallaha her yerim taş gibi sıkı)
evet canım light uht süt ise sadece 40-45 dereceye ısıt.Çoook teşekkür ederim kesin yapacağım hazır light sütü kaynatmadan kullanacağım dimi soğuk sütle
bak şimdi starliçe dedin triliçeyi aklıma getirdin
geçmiş olsun şeker..dün gece 3 de bi uyandım benim ortanca kustu wcden de çıkamadı yine okuldan hastalık getirdi sanırım.bugün öğleden sonra eve gideceğim.inşallah diğerlerine gecmez.
Kaptaniçemmm keske tahminin tutsa ama***7.TAKIM 499. ETAP***
Betulina(79.5///%) 78.8
saydin78(64.1///%) 62.7
tuba52(88.8///%) 88
roxen2303(61///%) 59.9
Ausencia(65.9///%) Mezun olmak istiyor. 65.2
masumm(72.7///%) 72.1
DelyDoly(89///%) 88.1
cydnz_1(81.6///%) 80.5
Ahu060812(86.4///%) 85.7
kelebekolacam(78.7///%) 78
Sekercikiz(66.7///%) 66
fatmanurkaya (110.8///%) 109.6
ada81 (75.3///% ) 74.8
mimu88 (79.3///%) 78.6
7. Takım Ortalaması %
Bu hafta listemiz böyle olacak nasipse ... bakalım boşluklara ne gelecekkk
dedim ve bayılırım tahmin oyunu oynamayatahminlerimi yeşil ile ekledim .
adacım sporu niye bırakıyorsun ki.Haklisin canim ama sunu anlamiyorum diyete baslamadan once corbanin yanina pilav da ekliyor insan sonra ekmekte yiyor sonra cayin yaninda sekerli bisrylerde yiyor ama spor yapmayinca tartida hemen hemen ayni kilo cikiyor insan yavaş yavaş alıyorsun kiloyu...
şimdi 1 saat 15 dakikalık spor için akşam ki dediğin karbonhidrat bence çok önemi yok .... sporsuzda o kadar karbonhidrat alanlar var.... bırakacam sporu zaten babam gelecek sporu yetiştiremeyecem bi 15 günde sporsuz devam edecem amaç sıkılaşmak ise vallaha her yerim taş gibi sıkı)
O ne güzel mesaj öyle mimuGünaaaaydın yarım gözle güne ayanlar, aç karnına çörek otu yağı yutanlar, mide gurultusuyla yollara düşenler, belki iki kalori yakarım diye yolunu uzatıp yürüyenler, sağlıklı beslenmeyi ballı kaymaklı kahvaltıya tercih edenler, Basküle göz kırpıp evden çıkanlar, günaydın kendini sevenler, günaydın 7. Takımın güzel hatunları :)
Ada canım spor sonrası yarım saat ile 2 saat arası mutlaka protein almalısın.ton balığı 2 dl ekmek, yoğurt muz,tavuklu salata, köfte, veya chialı yoğurt internetten araştırabilirsin bide spor yapıp ertesi gün tartılma spora kahveyle başla gün içinde yeşil çay iç tartılmadan 2 gün önce sporu bırak suyu ihmal etme ve sadece Perşembe cuma tartıl spor yapıp yapıp günlük değişimlere bakma.beklenti içine girme hayal kırıklığı motivasyon kaybettiriyor.şunu da unutma spor demek kas demek kas demek fazla kalori yakmak demek işi otomatiğe bağlamak istiyorsan sporu bırakamayacaksın keşke analizli tartılabilsek ozaman görürürüz verdiğimiz yağı suyu.bence bırakmak yerine sadece yürü 45-60 dk kadar ama zayıflamanın ilacı desteği sporGunaydin herkeseee
Kizlar ben spor yapmayacam ya ne zaman spor yapsam tarti yuzume gülmüyor yahuuu...corba icip yatiyom daha ne yapayim(
dün Benim hasta olanda kustudün gece 3 de bi uyandım benim ortanca kustu wcden de çıkamadı yine okuldan hastalık getirdi sanırım.bugün öğleden sonra eve gideceğim.inşallah diğerlerine gecmez.
Bende cepten girerken hata verdi yeniden giriş yaptım açıldıCepten girmeye çalışıyorum bağlantı sorunu diyor açılmıyor kızlarpcyi açtım girebildim
Amin canım cümlemizinkini.Bu aradaKedibochi canım sen mi sormuştun dün kızın adını hasta olan Elifnur küçük olan Ecenur senin kızda mı Ece maşallah Allah adıyla sağlıkla huzurla yaşatsın cümlemizinkini inşallah
ay bende diyorum niye atıldım sitedenbenide az evvel çıkardı hemen geri girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?