- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Ah iyi bari canım buna şükür diyelim oda bir iki güne geçer insallahAllah razi olsun cansin güzelim şükür su toplamadii sizliyor bayagi bir sadece
@kelebekolacam canım geçmiş olsun kuzucuga rabbim acil şifalar versin
Nare83 canım Kaç gündür bende aynı dertten muzdaripim insallah biran önce düzene girer seninkide eczane de probiyotik satiliyomus o ise yarıyormuş bağırsak hareketlerini düzenliyormuş bi araştır istersen
canım ev yoğurduda prebiyotik günde 2 kase ye mutlakaya geceç sordum 48 tl dedi çok pahalı geldi banaaa
canım ev yoğurduda prebiyotik günde 2 kase ye mutlaka
Cıks keple beraber demir attım .
Şimdilik gitmem dey , sonra ... belki ... hele bir mezun olmasını çok beklediklerim var olsunlar da ; yeni gelenlerle gönül bağı kurmayacağım , merhaba merhaba
Günaydın. Biktim karanlıkta uyanmajtan ise gitmekten karnim zaten olmuş davul
Uyanamiyorum , akşamda uyuya kalıyorum erkenden ayyy çok depresif başladım güne
Günaydınnnnnn
Günaydınnn kızlar ..
Günaaaaydın yarım gözle güne ayanlar, aç karnına çörek otu yağı yutanlar, mide gurultusuyla yollara düşenler, belki iki kalori yakarım diye yolunu uzatıp yürüyenler, sağlıklı beslenmeyi ballı kaymaklı kahvaltıya tercih edenler, Basküle göz kırpıp evden çıkanlar, günaydın kendini sevenler, günaydın 7. Takımın güzel hatunları :)
Gunaydinnn kizlarrr musmutlu birgün olur insallahhh
günaydınnnn
günaydın canlar
Günaydın Hatunlar,
geçmişi okumaya saniye vaktim olmadı, akşama kadar da full meşgul olacağım. Hakkınızı helal edin
insan tartılınca istediği bulamayın bunalıyor ne yaniii bu mu şimdi diyor ama dediğin çok doğru sabah pijamamdan bile fark ediyor özellikle baldırdan göbekten bolluk oluştuğu...zaten bacaklarım taş gibi olmuş ... sporu bırakıncada geri dönüşü zor oluyor be öyleyim yaptıkçada yapasım geliyor...O ne güzel mesaj öyle mimu
Günaydınlar efendim
Ada canım spor sonrası yarım saat ile 2 saat arası mutlaka protein almalısın.ton balığı 2 dl ekmek, yoğurt muz,tavuklu salata, köfte, veya chialı yoğurt internetten araştırabilirsin bide spor yapıp ertesi gün tartılma spora kahveyle başla gün içinde yeşil çay iç tartılmadan 2 gün önce sporu bırak suyu ihmal etme ve sadece Perşembe cuma tartıl spor yapıp yapıp günlük değişimlere bakma.beklenti içine girme hayal kırıklığı motivasyon kaybettiriyor.şunu da unutma spor demek kas demek kas demek fazla kalori yakmak demek işi otomatiğe bağlamak istiyorsan sporu bırakamayacaksın keşke analizli tartılabilsek ozaman görürürüz verdiğimiz yağı suyu.bence bırakmak yerine sadece yürü 45-60 dk kadar ama zayıflamanın ilacı desteği spor
dün Benim hasta olanda kustu
en büyük korkum diğerlerine bulaşması
evet canım bırakıncada soğuyor insan ... iki gün yapmayacam sonra tekrar başlayacam arada geliyorlar bana sitemmmm damarım tuttu sanırımadacım sporu niye bırakıyorsun ki.
15 gün çok uzun bir ara !
2 gün yeter bence, bırakırsan sogursun, bence bunu yapma..
öyle yapıp bugün hemen maydanoz suyuna başlıyorumada81 cim spor sana yarıyor sadece kasların su tutuyor.
ben bir kilo artıdaydım yavaş yavaş iniyor ama. lütfen moralini bozma ve vazgeçme.
spora cumaya kadar ara verdim ben, cuma devam edeceğim.
istersen sen de öle yap ve cumaya kadar tartılma, ödemin insin canım
evet canım bırakıncada soğuyor insan ... iki gün yapmayacam sonra tekrar başlayacam arada geliyorlar bana sitemmmm damarım tuttu sanırım
hani böyle aç yatıyorum yaaa rüyalarımda da yemek görüyorum sabah tartı yüzümü güldürmeyince sinir oluyorum..
en sevdğim isim elif benimdeBu arada @Sherrysherrylady canım sen mi sormuştun dün kızın adını hasta olan Elifnur küçük olan Ecenur senin kızda mı Ece maşallah Allah adıyla sağlıkla huzurla yaşatsın cümlemizinkini inşallah
şimdi güzel avuç içi kadar et çıkardım haşlama yapacam yanında salata günü böyle kapatacamadaaa biraz proteine agrlık verr dedigim gibii
biz zaten zor veriyoruz cnmm ben buraya geldim 2 ay hiç veremedimmm
şimdi güzel avuç içi kadar et çıkardım haşlama yapacam yanında salata günü böyle kapatacam))
benim kızımın adınıda yazacam banane banane ;))))
kızmın adı Aysima benim ayyüzlüm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?