Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya geceç sordum 48 tl dedi çok pahalı geldi banaaa

Sekercikiz canım kızım bugün daha iyi ama halsiz çünkü hala yiyemiyo sabah bisküvili süt yedi akşamda bardakla un çorbası içti gecede anne çok açım diye diye zar zor yoğurt yedi tek derdi yiyememesi bide yemeği seven biri diğerleri gibi zor yese neyse bu yemek istiyo ama yiyemiyo tek derdi o bakalım inşallah bi iki güne geçer çinko aldım içiriyorum antibiyotik pekmez portakal suyu idare ediyoruz işte

Cıks keple beraber demir attım .

Şimdilik gitmem dey , sonra ... belki ... hele bir mezun olmasını çok beklediklerim var olsunlar da ; yeni gelenlerle gönül bağı kurmayacağım , merhaba merhaba

Kaptanım sakın beni mezun etmeden gitme

Günaydın. Biktim karanlıkta uyanmajtan ise gitmekten karnim zaten olmuş davul

Uyanamiyorum , akşamda uyuya kalıyorum erkenden ayyy çok depresif başladım güne

Ayy canım aynen oğluşumu karanlıkta gönderiyorum ne kadar zorlanıyor kuzum
Günaydın

Günaydınnnn kaptanım

Günaydınnn kızlar ..

Günaydın canım

Ne güzel dileklet Günaydın canım

Gunaydinnn kizlarrr musmutlu birgün olur insallahhh

Insallah canım Günaydınnn takımımızın gülen yüzü maşallah

Günaydın canım

günaydın canlar

Günaydın canım

Günaydın Hatunlar,
geçmişi okumaya saniye vaktim olmadı, akşama kadar da full meşgul olacağım. Hakkınızı helal edin

Helal olsun canım kolay gelsin Günaydınnm

Antepia27 @Daydream15 habinin selamı vardı üzerimde kalmasın 9.takımla devam edicek

Aleyküm selam canım çok sevindim merak ediyordum
Insallah en kusa zamanda hedefine ulaşır

insan tartılınca istediği bulamayın bunalıyor ne yaniii bu mu şimdi diyor ama dediğin çok doğru sabah pijamamdan bile fark ediyor özellikle baldırdan göbekten bolluk oluştuğu...zaten bacaklarım taş gibi olmuş ... sporu bırakıncada geri dönüşü zor oluyor be öyleyim yaptıkçada yapasım geliyor...

zaten benim vücudum çok sıkı aynı kiloda olan arkadaşımdan zayıf duruyorum bunu ben değil çevremdekiler söylüyor aaaa aynı kilodasınız ama o senden daha kilolu oluyor diyorlar bunu spora borçluyum biliyorum..sağol canım.

adacım sporu niye bırakıyorsun ki.
15 gün çok uzun bir ara !
2 gün yeter bence, bırakırsan sogursun, bence bunu yapma..
evet canım bırakıncada soğuyor insan ... iki gün yapmayacam sonra tekrar başlayacam arada geliyorlar bana sitemmmm damarım tuttu sanırım

hani böyle aç yatıyorum yaaa rüyalarımda da yemek görüyorum sabah tartı yüzümü güldürmeyince sinir oluyorum..

öyle yapıp bugün hemen maydanoz suyuna başlıyorum ))

adaaa biraz proteine agrlık verr dedigim gibii
biz zaten zor veriyoruz cnmm ben buraya geldim 2 ay hiç veremedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…