ton balığı ile pek aram yok böyle sevimsiz sevimsiz yiyorum ... yiyecem diye eve stokladım duruyor hahahaynen öyle
birgün köfte,tavuk,peynir,tonbalıgı +salata+ayran mis gibi zayıflatır
slm canım nerelerdesin nasılsınNasılsınız güzelliklerözledim sizi
çok geçmiş olsun canım Rabbim daha büyük kaza belalardan korusunAllah razi olsun cansin güzelim şükür su toplamadii sizliyor bayagi bir sadece
ton balığı ile pek aram yok böyle sevimsiz sevimsiz yiyorum ... yiyecem diye eve stokladım duruyor hahah) ada yine stoklama işinde ) ama artık alışacam ..
Yaa o kadar pahalimiymis onlar ya bende yeni duydum sanada soyleyeyim dedimya geceç sordum 48 tl dedi çok pahalı geldi banaaa
Ah kuzum ya kıyamam düzelir inşallah biran onceSekercikiz canım kızım bugün daha iyi ama halsiz çünkü hala yiyemiyo sabah bisküvili süt yedi akşamda bardakla un çorbası içti gecede anne çok açım diye diye zar zor yoğurt yedi tek derdi yiyememesi bide yemeği seven biri diğerleri gibi zor yese neyse bu yemek istiyo ama yiyemiyo tek derdi o bakalım inşallah bi iki güne geçer çinko aldım içiriyorum antibiyotik pekmez portakal suyu idare ediyoruz işte
Geldimmmm .
Gelin bir kahveye diye dışarıda rastladığım arkadaşlar , daha kahvaltı etmedik diyince ... Eeee buyrun dedim .
Öyle işte , sohbet muhabbet ...sonra bizim ev ahalisi öğle yemeği . Şimdi 1 saat evdeyim , hemen burda soluklandım .
Geçmişe dönüyorum
Aaa kim gelmiş hoşgelmiss ne yapiyosun cnm nasil oldun ameliyattan sonra düzene girdimi troidlerinNasılsınız güzelliklerözledim sizi
İsmiyle yaşasın insallah güzelmiş ismi cnmbenim kızımın adınıda yazacam banane banane ;))))
kızmın adı Aysima benim ayyüzlüm)
Abowwww kızz editör mü oldunn senn hayyy maşallahhh kaptanı deryamm kör gözlerim ancak gördüüGeldimmmm .
Gelin bir kahveye diye dışarıda rastladığım arkadaşlar , daha kahvaltı etmedik diyince ... Eeee buyrun dedim .
Öyle işte , sohbet muhabbet ...sonra bizim ev ahalisi öğle yemeği . Şimdi 1 saat evdeyim , hemen burda soluklandım .
Geçmişe dönüyorum
Dukkandan sesleniyorumm canimm yenge o halimlee bilee kahve istediii yaaa benden yaptim mecburen misfir diyeee
Günaaaaydın yarım gözle güne ayanlar, aç karnına çörek otu yağı yutanlar, mide gurultusuyla yollara düşenler, belki iki kalori yakarım diye yolunu uzatıp yürüyenler, sağlıklı beslenmeyi ballı kaymaklı kahvaltıya tercih edenler, Basküle göz kırpıp evden çıkanlar, günaydın kendini sevenler, günaydın 7. Takımın güzel hatunları :)
Ausencia abla ve diğer arkadaşlar
sabah
1 yumurta
ara
3 kayısı
yeşilçay
öğlen
2 parça tavuk
ayran
1 dilim ekmek
ara
leblebi
akşam
salata
yoğurt
1 dilim ekmek
6 kaşık kurufasulye
ara
2 mandalina
Çok ta kullanmaa ama en azından ara rahatlama olsun.Çünkü bu sefer canm alışırsa tüm bünye hep onu istermiş şimdilik rahatlatsınn çok üzüldüm
Ayyy ne severimmm bu şarkıyı da kıvırmayı da
Masummm wc den bildiriyorumbu işin çözümü dereotu günlerdir yemiyordum yedim ve koştum resmen
akşama dereotuuu alıyorum kasa ileeee
Gunaydin herkeseee
Kizlar ben spor yapmayacam ya ne zaman spor yapsam tarti yuzume gülmüyor yahuuu...corba icip yatiyom daha ne yapayim(
Starliçem ben de varım
Başlama kilom 79.5
Hedef Kilom 74
Hemen Menümü vereyim
Ausencia
SALI MENÜM
SABAH
pırasalı yumurta
3 zeytin
maydanoz
ARA
Türk kahve
2 hurma
ÖĞLEN
pırasalı yumurta
4 ceviz
yoğurt
yarım yeşil elma
ARA
iki eti form elmalı
AKŞAM
2 kaşık kısır
pırasa yemeği
yoğurt
2 dl portakal, 2 dl armut
50 dk yürüyüş
2,5 lt su
dün gece 3 de bi uyandım benim ortanca kustu wcden de çıkamadı yine okuldan hastalık getirdi sanırım.bugün öğleden sonra eve gideceğim.inşallah diğerlerine gecmez.
kaptaniçem tahminleri yazmış.bu hafta veremeyim eve kamera yerleştirecem.acaba geceleri uyurgezer miyim.hatta uyuryermiyim.
Kaptaniçemmm keske tahminin tutsa amamumkun gozukmuyor su anda yılbasını ancak temizledim ve tuvalet sorunu... 63,5 a bile raziyim
kaptaniçe yine uyumus olmasın.kaptaniçenin kulakları çınçın.
Kaptanım sakın beni mezun etmeden gitme
Ayy canım aynen oğluşumu karanlıkta gönderiyorum ne kadar zorlanıyor kuzum
Günaydın
Günaydınnnn kaptanım
Günaydın canım
Ne güzel dileklet Günaydın canım
Insallah canım Günaydınnn takımımızın gülen yüzü maşallah
Günaydın canım
Günaydın canım
Helal olsun canım kolay gelsin Günaydınnm
Aleyküm selam canım çok sevindim merak ediyordum
Insallah en kusa zamanda hedefine ulaşır
Nasılsınız güzelliklerözledim sizi
yeşil yeşil yeşillimmmmmmm amannnnnnn
bak yine yeşillendi fındık dalları , ah yine yeşillendi fındık dallarıııı
editörüümmm , kapitanımmmm hayırlı ulsun beyaaaa
Abowwww kızz editör mü oldunn senn hayyy maşallahhh kaptanı deryamm kör gözlerim ancak gördüü
Hehhhhh şahdınn şahbazz oldun huuuuuu 7.takım ayvayııı yedikkkkkkk yedikkkAaaaaaa geçmişi cevaplıyordum , şimdi gördüm bende .
Yeşermişim :))
Artık Hulk aus tepenizde
2 mil 5 point 100 kilonun üstüne 10 point 3 mil 10 point cnm ahucum affına sığınarak cevapladım sekerimAhu060812 2 mil leslie kaç point? 3 mil kac point canım?
Bende şimdi farkettim hayırlı olsun editörlüğün sekerimAaaaaaa geçmişi cevaplıyordum , şimdi gördüm bende .
Yeşermişim :))
Artık Hulk aus tepenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?