Ay canim zaten 59 olmusum,moralim bozuk,artik hicbirseyin bana yakismiycagini düsünüyorum.
alamamki zaten canim.Cünkü ben hic katalogdan kiyafet alamayan biriyim.Ille giymem lazim.
slm kızlar
selam tatlımmmm
canım avatarın cok güzel senin nasıl yaptınnn
kulitta yaptı cnm
anladım canımm..
ayy ben kendime bi türlü hareketli avatar bulamadımm
baharda gördüm ekledim galibakızlaar banada atıun facenizi bakiim özelden ekliyim siziii....
doğaa... sende at faceni özelden ekliceeem...
biraz daha süslü giyin kız doğa nın dediği gibi atarsın ceketi akşam alttan pullular la atıverirsin göbecikleri yada 2 kıyafet al gözünde kalmasın bi kere oluyo dimi ama netten alsan nasıl olur süslü olanı ...
Ben bunu begendim.Cünkü tek parca olmasini istiyorum.Ama üzerime giymedende hayatta alamamki ben
Eki Görüntüle 169539
iyi akşamlar kızlarrr
meyvecim nasıl bişiy arıon
benide ekleyin benideee..ismini atsana bana doğacığımbaharda gördüm ekledim galiba
güzelmiş varmıdır ki deneyeceğin maaza
kırmızıgül helppp seni bulamıyorum kız benim adımdan 1 tene var yanlışmı yazdın acaba
meyveciğim son günlerde feci iradesizim monti yerlerde..tartıya nasıl yansır bilemiyorum..silkelenmem lazım üstümde pis bir rehavet var..sen mezunluğa adım adım yaklaştın çok tebrik ediyorum seni..senin face varmı sende atsana smini banahoşgeldin canım nasılsın monti nasıl gidiyor..
merhaba kızlarrrrrr
nasılsınız bakalım??
naber luniş kızlar nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?