Hehhhhh şahdınn şahbazz oldun huuuuuu 7.takım ayvayııı yedikkkkkkk yedikkkherkes haftadaa 20 kg hahahaa
Allahtann el insaff bizden kuzumm gramm gramm gidiyooo
Haftada 2 yeter
Bölüm editörünün takımı ilk üçe giremezse , artık bilemiyorum yani
Hadi insallah rabbim gönlünün muradıni versinde ikizlerin olsun sekerimSabah berii okyanus şarkısınaaa daldımm@kelebekolacam kızz çaput bağlıcamm gel helee
Günün birinde inşallah kızım olursa birini Deniz diğerin de Okyanus koyayım barii
Ya sen deli bozuk değilsin yavrum .
Olsaydın o kahveyi yapmazdın .
Ya sabır demişsin ama ben buradan sinirlendim valla
Ne güzel bir günaydın buuu
Aynısından tünaydınnnn .
Tubam nasıl odu uykular ?
Menün iyi tatlım .
Evet ya ...Nare83 çok kullanma .Bağırsak tembelliği ile boğuşursun sonra .
Ooooooo @mimu88Nare83 dere otu satışlarını patlatacak şimdi de çörek otu yağı piyasasından sonra
Sporla ilgili bütün yazılanları okudum adacım .
Düzenli beslenme + spordan kimseye zarar da gelmez , kiloda .
Ama bol karbonlu , proteinden uzak beslenip spor yapılırsa
Sen sadece Cuma tartılıyorsan , perş. akşamları sporu yapmazsın . Böylece sabaha yansıyacak o minik artıyı görmezsin .
Sporu bırakma .
Ekliyorum hemen trileçem
Olmuş kiAkşam ki kısır şişirmişse şişirmiştir bir tek .
Çook geçmiş olsun canım ya .
Evde misin şimdi ?
Nasıl durumu ?
Ben seni mobeselerden takip ediyorum zaten , yolda molda bir şeyler yeme diye
Ahh yılbaşı ahhh .
wc için sende dere otu piyasasına ak bakalım
Ahhh ahhhh insanıın adı çıkmaya görsün
Her gün 6 da hortlayan kadının bile adı uykucuya çıkar
Fatmacım Allahın izniyle buralardayım canım . Kaptan olarak ya da değil . Hepinizle gönül bağım var . Mezuniyetinizi görmeden bırakmam buraları
Ayyy Allah iyiliğini versin ne güldüm ya , okurken dumanı yuttum
Yok almammmmm , o pon ponlar senin artıkSıkıldıkça iki kere salla , hooooop ...
Canım hoş geldin
Nasılsın ?
Sağlık sıhhat durumları nasıl ?
Aaaaaaa geçmişi cevaplıyordum , şimdi gördüm bende .
Yeşermişim :))
Artık Hulk aus tepenizde
İnşallahhh kuzumm Rabbim isteyenn herkese nasip etsnnn hele ki ikizz ahhh inşallah hayalimdir.Hadi insallah rabbim gönlünün muradıni versinde ikizlerin olsun sekerim
Cnm kiloya gore degil puanlar sanmiyorum2 mil 5 point 100 kilonun üstüne 10 point 3 mil 10 point cnm ahucum affına sığınarak cevapladım sekerim
Aminn aminnn taa yurektenİnşallahhh kuzumm Rabbim isteyenn herkese nasip etsnnn hele ki ikizz ahhh inşallah hayalimdir.
Rabbimsaydin78 sarı papatyamaa bana ve isteyen herkesee nasip etsin.
Aminnn bitanemİnşallahhh kuzumm Rabbim isteyenn herkese nasip etsnnn hele ki ikizz ahhh inşallah hayalimdir.
Rabbimsaydin78 sarı papatyamaa bana ve isteyen herkesee nasip etsin.
Yok cnm fatma abla 100 un ustunde ya ona 10 veriyor diye biliyorum bizlere değil 0-30 dk 5 puan 30-60 dk 10 puan 60 -90 dk 15 puan 90 üstü 20 puan diye yazmıştım ordan aklımda kalmış ama tabi yanlışta hatırlıyor olabilirim hemen ilk yetkili ağıza soralımCnm kiloya gore degil puanlar sanmiyorum2 mil 10, 3 mil 15 diye biliyorum am Ahu060812 gelince bizi aydinlatir saniyorum
Amannn kuzummm amannnn çok güzelsinn şimdii maşallahhhh fazladaa vermee beebekimmÇok teşekkürler güzeller .
Bana bir görev verildiğinde fazlası ile titizleniyorum , kafayı hepten yiyip 50 kilo olursamartık bilemeyeceğim sonumu .
Aminn aminnn taa yurekten
Aminnnn aminnn inşallahh canlarımmmAminnn bitanemisteyen herkese hepimize nasip etsin Allahim
Amannn kuzummm amannnn çok güzelsinn şimdii maşallahhhh fazladaa vermee beebekimm
Yanii canım kesiklikle enişte beyde haklıı gerçekten maşallahın var.Ama tabiiiki dengeli git genede sağlıklı beslenme ve sporBenim adam gibi konuştun :))
Daha ne kadar vereceksin demeye başladı .
Artık daha dengeli beslenip , spora yoğunlaşmam lazım dely'im .
Yanii canım kesiklikle enişte beyde haklıı gerçekten maşallahın var.Ama tabiiiki dengeli git genede sağlıklı beslenme ve sporbir sürü nazar bonucguuu değmesin nazar canımaa maşallahhh
Ahu060812 2 mil leslie kaç point? 3 mil kac point canım?
2 mil 5 point 100 kilonun üstüne 10 point 3 mil 10 point cnm ahucum affına sığınarak cevapladım sekerim
kızlar sporum bitsin dönüşen puanlama şekerciğimin dediği gibi tam olaraktanYok cnm fatma abla 100 un ustunde ya ona 10 veriyor diye biliyorum bizlere değil 0-30 dk 5 puan 30-60 dk 10 puan 60 -90 dk 15 puan 90 üstü 20 puan diye yazmıştım ordan aklımda kalmış ama tabi yanlışta hatırlıyor olabilirim hemen ilk yetkili ağıza soralımAhu060812 yetiş sportmeniçem ben ortalığı karıştırdım herhalde
Cnm 3 mil yapanlara 15 point veriyorsun sanki aklimda oyle kalmiskızlar sporum bitsin dönüşen puanlama şekerciğimin dediği gibi tam olaraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?