Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ausummm zaten tembel hiç açlışmıyorki
dha ne kadar tembelleşsinnn

Aaaaaaa geçmişi cevaplıyordum , şimdi gördüm bende .
Yeşermişim :))

Artık Hulk aus tepenizde

bizzz memmunuz cicimmmm

2 mil 5 point 100 kilonun üstüne 10 point 3 mil 10 point cnm ahucum affına sığınarak cevapladım sekerim
Cnm kiloya gore degil puanlar sanmiyorum 2 mil 10, 3 mil 15 diye biliyorum ama Ahu060812 gelince bizi aydinlatir saniyorum

Son düzenleme:
Cnm kiloya gore degil puanlar sanmiyorum 2 mil 10, 3 mil 15 diye biliyorum am Ahu060812 gelince bizi aydinlatir saniyorum
Yok cnm fatma abla 100 un ustunde ya ona 10 veriyor diye biliyorum bizlere değil 0-30 dk 5 puan 30-60 dk 10 puan 60 -90 dk 15 puan 90 üstü 20 puan diye yazmıştım ordan aklımda kalmış ama tabi yanlışta hatırlıyor olabilirim hemen ilk yetkili ağıza soralım Ahu060812 yetiş sportmeniçem ben ortalığı karıştırdım herhalde

Arkadaşlar ahu spor puanlarında 100 kilonun üzerine farklı bir puanlama uyguluyor .

Onun dışında süre bazlı hesaplıyor , bazende yapılan aktivitenin ağırlığına göre .

Ben şimdi Yusufu almaya çıkıyorum .

Gelince damlarım güzeller.

Bu hafta güzel bir Cuma olsun yine ya , geçen Cumanın tadı damağımda kaldı da

Benim adam gibi konuştun :))

Daha ne kadar vereceksin demeye başladı .

Artık daha dengeli beslenip , spora yoğunlaşmam lazım dely'im .
Yanii canım kesiklikle enişte beyde haklıı gerçekten maşallahın var.Ama tabiiiki dengeli git genede sağlıklı beslenme ve spor bir sürü nazar bonucguuu değmesin nazar canımaa maşallahhh

Ahu060812 2 mil leslie kaç point? 3 mil kac point canım?

2 mil 5 point 100 kilonun üstüne 10 point 3 mil 10 point cnm ahucum affına sığınarak cevapladım sekerim

kızlar sporum bitsin dönüşen puanlama şekerciğimin dediği gibi tam olaraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…