Doktorumdan aklında kalmıştır o 3 mil artı en az 15 dk tempolu yürüyüş yaptığında 15 yapmadığında 10 veriyorumCnm 3 mil yapanlara 15 point veriyorsun sanki aklimda oyle kalmis
Evet bende sporumu yapmış bulunuyorum 55 dk eliptik 37 dk kol karın bacak hareketleri,squat,200 ip atlama yaptım şimdi de motoru takıp evdeki işleri yapıcam kim bilir ne zaman gelirim
Ausencia kaptaniçem editörüm hayırlı olsun artık bize bi kıyak yaparsın ne de olsa biZde level atladık koskacaaaa editör yardumcusu olduk
Eeee bu hafta şey eee 500 gr versem olurmu
Şaka şaka belki onuda vermem
Aleykumselam canim. Zayiflasinda 9.takimda olsun :)
aminn canımmİnşallahhh kuzumm Rabbim isteyenn herkese nasip etsnnn hele ki ikizz ahhh inşallah hayalimdir.
Rabbim @saydin78 sarı papatyamaa bana ve isteyen herkesee nasip etsin.
hayırlısı olsun kaptanım yeşillerinAaaaaaa geçmişi cevaplıyordum , şimdi gördüm bende .
Yeşermişim :))
Artık Hulk aus tepenizde
Amin canım cümlemizin ...çocuklarımızın bahtları kaderleri güzel olsunİsmiyle yaşasın insallah güzelmiş ismi cnm
kollarımı açtım geldimSabah berii okyanus şarkısınaaa daldımmkelebekolacam kızz çaput bağlıcamm gel helee
Günün birinde inşallah kızım olursa birini Deniz diğerin de Okyanus koyayım barii
Bencedee hemen bir cam kafes yapemm ben kuzumm hahahaha acsusuzbensizz birakemm akillansin azcuk hahahkollarımı açtım geldim
dely o şarkıyı çok dinleme alttan Direktifi veriyo yamuk yapan kocayı hapsedin diyo.
Aslında mantıklı da yinede başka çözümler bulmak lazim
çok geçmiş olsun öncelikle ...bitmez oyunları onlarınEvdeyim oglusum çok şükür iyi uyuduk biraz kipircan hemen ayaklandı ben daha uyuyacaktim gece uyumadık. Neymiş oyunu gelmiş.
En iyisi bizim adamlarada bi erkekler kulübü kuralımda rahatlayalımbenim eşimde isyanlarda akşamları çok takılıyormuşum buraya hiç konuşmuyormuşum falanlar filanlar
Ay aynı.bide kahkaha felan atayım. Bi keresinde oda da olmadığımı anlayınca telden beni arıyor.tam yazıyorum elim de tel çaldı baktım yan odadan bizim bey.benim eşimde isyanlarda akşamları çok takılıyormuşum buraya hiç konuşmuyormuşum falanlar filanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?