yemeyince hayat daha güzel. ev yemeği de bir başkaa hiç acıkmıyorsun ohhh miiisss :) ama akşam şu incir uyutmasını yapacağım.
roxen2303 bak görünce hatırladım .
Nerelere para akıttın bakayım ?
ablam kuaföre gittim bi fön çektirdim , arkadaşlarla yemek yedik , pantolonlar BOL geldiği için kemer aldım 2 tanetoka oje ruj maskara tam kız günü oldu denize karşı 3-4 cigarada seni andım abla kulağın çınladımı
Oyyyyyyyyyy güne bak beee .
Alışveriş var , sohbet -muhabbet var ...zıkkım da vardaha ne ola ki
Hahhaa canımsınn kuzumm müjdeli haber 1 hafta kesin bizde belkide daha fazla operasyon geçircekmiş dr gittilerdi bugünn kadın hastalıklarıı ahahaha allah banaa sabır vereYa delyyyy seni görünce yengen geliyor aklıma
Ya ben çok pis gıcık oldum kadına .... Böyle pis takarım işte.
Onu da takıma üye yapalım , sonra ben burnundan fitil fitil getireyim o kahveyi
Anammm dimeee kuzummmm o video 2 yılda attım benn üstümden neydii yaaDavina kuzummmmmmmmm ben seni çok özledim ama kiii
Haftaya izin süren resmi olarak doluyor , tabii ki dilersen uzatabilirsin ama bence artık geeel .
Bak Tülay eve dön' e bağlayacağım ha
Kızzz bayagıı iyi mi maydanoz suyuuu bende içemmm ciddi misinncumayı iple çekiyorum çünkü bugün dayanamayıp tartıldımabla bil bakalım ne içiyorum maydanoz suyu
Yaa kızlar niye takıma gelen 100kilo üstü arkafaşlat kalmıyorım
Hep ben takımın en şişgosımu olucam
Hedef kilom bile bir çoğunuzun başkangıç kilosu
2yıldır buralardayım bir çok 100kilo üstü arkadaş geldi
Ama hiç kalmadılar nisa tekrar döndü dedik oda kayıp
Ama şuda bi gerçek fazla kiloluların diyet süresi çok uzun olacağı için diyet yapmak gerçekten çok zor
Bu konuda verdiklerimin bir kısmını alsamda inşallah devam
Benim kilolar stres uykusuz luk yorgunluk gece yemek yeme nöbetkeriyle geldi
Ama şuanda 145 147 olan ben için okadar mutluyum ki 110kiloda herhalde 110kilonun mutlu ettiği ender insanlardanım
Nedenmi çünkü
Namazımı ayakta kılabiliyorum artık sandalye ye çıkıp mutfak dolaplarımı silebiliyorum
Yerleri rahatça temizliyorum eğilip
Belirli yerlerde bile olsa hazır giyim alabiliyorum önceden pijamamdan eteğime kadar herşeyi diktirirdim ve normalin iki katı fiyat abla hayır birçok defa teyxe malum çok kumaş gidiyor
Ayy ben şükretmeyeyim de kim etsin
Eşim eskiden fatma seni kucaklıyamıyordum bak nekadar boşluk var diyor sarılınca
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ne biliym hem duygulandim hem sevindim benim kadar olmasada aynı dertten musdarip diyet kardeşlerimle paylaşmak istedim
İyiki varsınız
ben suyu kaynatıp şu kavanoz bardaklara doldurup yarım limon sıkıyorum ve 10 dal felan maydanoz atıyorum sanra hüüüüpKızzz bayagıı iyi mi maydanoz suyuuu bende içemmm ciddi misinnnasıl içecezzz
Ya di mi mimu ? Şunu bir hayatımıza oturtsak zaten , her şey yolunda gidecek ?
Ama şuda bi gerçek fazla kiloluların diyet süresi çok uzun olacağı için diyet yapmak gerçekten çok zor
Ama şuanda 145 147 olan ben için okadar mutluyum ki 110kiloda herhalde 110kilonun mutlu ettiği ender insanlardanım
Nedenmi çünkü
Namazımı ayakta kılabiliyorum artık sandalye ye çıkıp mutfak dolaplarımı silebiliyorum
Belirli yerlerde bile olsa hazır giyim alabiliyorum önceden pijamamdan eteğime kadar herşeyi diktirirdim ve normalin iki katı fiyat abla hayır birçok defa teyxe malum çok kumaş gidiyor
Eşim eskiden fatma seni kucaklıyamıyordum bak nekadar boşluk var diyor sarılınca
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ne biliym hem duygulandim hem sevindim benim kadar olmasada aynı dertten musdarip diyet kardeşlerimle paylaşmak istedim
İyiki varsınız
ablacımmmbizlerin kilosu yakın olmasada sana biz sana hep destegiz çünkü bende şahsen 98 leri gördüm aus 00 leri görmüş , görmesek bile kilonun ne kadar etkiledigini biliyoruzz biz hep
snein yanınadayız burdaaki arkadaşlık dostluk degilmi zatn insanı burada tutann,,
ve snein adına sevindimmm olumla yapmışsn ve bak bu kionun bile artıları var eminimki sen istikrarlısın biz senin dahada aşagıdaki kilolarını görüceezzzzz seni canı gönülden tebrik ediyorummmm
ahh kaptanım o 71 kiloları görüp ne gerek vardı gözüm dönmüş gibi yemelere hadi bir gün yiyorsun ikinci gün dur dimi tartı orda kontrol altında tut dimi kendini. hamburgerler pizzalar havada uçuşmasın. hele o sabah kahvaltılarım poğaçalar simitler. çok delirdiysen 1 gün ye dimi. haftanın 5 günü niye. neden dolabı aşırırsın durmadan. ev yemeği ile de doyuyorsun halbuki. o pastalar çikolataların verdiği mutlulukla birlikte gelen göbek yağları. ay ne biliiim. forum ortamı olmasa kendime küfür edicem :)
ya ablacım ne güzel yazmışsın. inşallah hedef kilona ulaşacaksın ulaşacağız hep beraber, önce sağlığımız için. 5 lt damacanayı zor taşırken biz o kiloları üstümüzde yıllardır taşıyoruz. Emeklerimziin karşılığını alacağız inşallah.
Bi önceki sayfaya baksana, bende çrş , prş ..4 e aldım son öğünü :))
Ama kahve değil , salata çorba .
Nedenmi çünkü
İyiki varsınız
cumayı iple çekiyorum çünkü bugün dayanamayıp tartıldımabla bil bakalım ne içiyorum maydanoz suyu
Hahhaa canımsınn kuzumm müjdeli haber 1 hafta kesin bizde belkide daha fazla operasyon geçircekmiş dr gittilerdi bugünn kadın hastalıklarıı ahahaha allah banaa sabır vere
Anammm dimeee kuzummmm o video 2 yılda attım benn üstümden neydii yaa
Kızzz bayagıı iyi mi maydanoz suyuuu bende içemmm ciddi misinnnasıl içecezzz
ablacımmmbizlerin kilosu yakın olmasada sana biz sana hep destegiz çünkü bende şahsen 98 leri gördüm aus 00 leri görmüş , görmesek bile kilonun ne kadar etkiledigini biliyoruzz biz hep snein yanınadayız burdaaki arkadaşlık dostluk degilmi zatn insanı burada tutann,,
ve snein adına sevindimmm olumla yapmışsn ve bak bu kionun bile artıları var eminimki sen istikrarlısın biz senin dahada aşagıdaki kilolarını görüceezzzzz seni canı gönülden tebrik ediyorummmm
ahh kaptanım o 71 kiloları görüp ne gerek vardı gözüm dönmüş gibi yemelere hadi bir gün yiyorsun ikinci gün dur dimi tartı orda kontrol altında tut dimi kendini. hamburgerler pizzalar havada uçuşmasın. hele o sabah kahvaltılarım poğaçalar simitler. çok delirdiysen 1 gün ye dimi. haftanın 5 günü niye. neden dolabı aşırırsın durmadan. ev yemeği ile de doyuyorsun halbuki. o pastalar çikolataların verdiği mutlulukla birlikte gelen göbek yağları. ay ne biliiim. forum ortamı olmasa kendime küfür edicem :)
ya ablacım ne güzel yazmışsın. inşallah hedef kilona ulaşacaksın ulaşacağız hep beraber, önce sağlığımız için. 5 lt damacanayı zor taşırken biz o kiloları üstümüzde yıllardır taşıyoruz. Emeklerimziin karşılığını alacağız inşallah.
bizim yarın düügün çorbası var ben çok seviyorum dügün çorbasını
birde makarna salata var .
no makarna oldugu için
iki kase çorba içerim sadece birde salata yerim
çorba etli yarmlı filan bir çorba
birde 4 gibi sütlü kahve içtin mii biter günn
Ben olsam etli yarmalı o çorbadan 1 kase içerdim ve salata .
Bak dedim , demedi deme sonra .
İki kase şişirir.
Fatma çok güzel yazmışsın canım.
Okurken beni nerelere götürdün bir bilsen .
Hele o eşinle muhabbetine.
Rabbimönce sağlık ve huzur versin .. Sıcacık bir yuva .
Gerisi bizim elimizde fatma .
Sen artık hem kendi iradenin hem benim ellerimdesin. Bırakmam seni .
O 99 gelecek o tartıya . Geç gelecek erken gelecek ama gelecek .
Sonra 88 .
Eşin diyecek ki , fatma yeter boşluk çok oldu artık
Nare83 yazmış bak , dely ' de gördü o da ..benim 100 kilo hallerimi .
Bende geçtim oralardan .
Arkamdan daha 30 lu yaşımda teyzeee diye seslenip , yüzümü dönünce pardon çok pardon diyenleri de gördüm .
Şimdi bende bakıyorum evet teyze gibiymişim .
Ama bitti .
Artık geri dönüş yok .
Sende öyle .
Sabırla inşallah .
Ohhh yarasın şifa olsun . Bende bugün hem yedim hem suyunu diktim .
Ve bende tartıldım şekerim
Ayyy mesajını beğen demeye elim varmadı .
1 hafta mı ?
Oyyy eritir o kadın seni ben sana diyeyim sinirden , sonra bir bakmışın yenge 1 ayda daha kalsana diyorsun ...dal olmuşsun sen
Davi ye karşı hislerim onlar
Tıka burnu dik kafaya dely i
Aynen katılıyorum , gördün beni işte .
Bir daha öyle olmak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuum ....istemiyoruuuzzzzzzzzzzzz...
Seni okurken ben kendime ediverdim bir kaç biiiiiip
Çünkü bende vakti zamanında dyetle , sürüne sürüne verdiğim ve indiğim 58 den 90 lara geldim yine .
Neden ?
Pis boğazımı tutamadığımdan .
Yaş geldi 40 çattı.
Bu son diyorum mimum . Artık 70 üstü görmek istemiyorum asla .
benim de her seferinde böyle oldu ama hedefime ulaşırsam nasıl bir daha 90 ları görmedim. şimdi de 70 in üstüne çıkmayacağımı kendime sınır koyuyorumm..
kendime ceza kıyafet bile almıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?