afiyet olsun.Yaş canım .
Dilimleyip dilimleyip yiyorum .
aynı benim şu an olduğum gibiBende bir müddet almadım . Hatta dışarıda gören anlamayıp , içerde gören şok oluyordu bir süre.
Öyle bol bol paçoz paçoz dolandım bir süre
Fatma abla,Yaa kızlar niye takıma gelen 100kilo üstü arkafaşlat kalmıyorım
Hep ben takımın en şişgosımu olucam
Hedef kilom bile bir çoğunuzun başkangıç kilosu
2yıldır buralardayım bir çok 100kilo üstü arkadaş geldi
Ama hiç kalmadılar nisa tekrar döndü dedik oda kayıp
Ama şuda bi gerçek fazla kiloluların diyet süresi çok uzun olacağı için diyet yapmak gerçekten çok zor
Bu konuda verdiklerimin bir kısmını alsamda inşallah devam
Benim kilolar stres uykusuz luk yorgunluk gece yemek yeme nöbetkeriyle geldi
Ama şuanda 145 147 olan ben için okadar mutluyum ki 110kiloda herhalde 110kilonun mutlu ettiği ender insanlardanım
Nedenmi çünkü
Namazımı ayakta kılabiliyorum artık sandalye ye çıkıp mutfak dolaplarımı silebiliyorum
Yerleri rahatça temizliyorum eğilip
Belirli yerlerde bile olsa hazır giyim alabiliyorum önceden pijamamdan eteğime kadar herşeyi diktirirdim ve normalin iki katı fiyat abla hayır birçok defa teyxe malum çok kumaş gidiyor
Ayy ben şükretmeyeyim de kim etsin
Eşim eskiden fatma seni kucaklıyamıyordum bak nekadar boşluk var diyor sarılınca
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ne biliym hem duygulandim hem sevindim benim kadar olmasada aynı dertten musdarip diyet kardeşlerimle paylaşmak istedim
İyiki varsınız
afiyet olsun.
kahve ile ilginç bir kombinasyon..
hmmm
aynı benim şu an olduğum gibi
ben de bir çok şeyi seviyorumHiç nasıl kombin olduklarına bakmıyorum canım .
Burada bir çok kişi süt/yulaf ezmesine lapa derken ben onu da seviyordum .
Ay ben her şeyi seviyorum galiba .
mimu88 cum incir uyutması güzel oldu ama biraz tatsız gibiydi. ben üstüne azıcık pekmez dökğp yedim.
eşim pek oralı olmadı, hepsi bana mı kalacak ne?
yerim yemesine de kalorisinden korkuyorum.
bugün kahvaltı - ögle arasında yedim bir kase. ama çok acıktım arkasından. belki de pekmezdendir ya da benim çok acıkmış olmamdan.
biraz korkutuyor beni açıkçası. çok sık yenmemeli bence..
menümm
1 haşlama yumurta
2 dlm peynir
3 zeytin
maydanozz
öglen
büyük kase sebze çorbası
1 minik biber dolma etli
1 ymk yogurt
akşam
1 kutu ton balıgı
2 bardak ayran
2,5 lt su
2 kahve
1 limonlu soda
evet ya bak tarçın hiç aklıma gelmemişti.canım ben tarçınla deneyeyim diyorum. çok da severim tarçını bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.. belki yarın yemem de cuma tartıdan sonra yerimhesabıma göre kup başına 1.5 incir düşüyor. çok kalorili olmasa gerek. ben zaten şekersiz muhallebi çok severim :)
Şuuuraayaa bi not edeliiimm eeÇarşamba - Perşembe son öğünümü 16:00 da yaparak perdeyi kapatıyorum .
19:00 da kahve ve 1 dlm ananas .
Cumaya hazırım .... Mezuniyet elbisemde potluk darlık istemiyorum
Çarşamba Menü Bildirimi
Sabah (06:00)
1 bardak yağsız süt tarçınlı
5 fındık
Kahvaltı (08:00)
2 etiform
1 kk peynir
Bol tere
2 zeytin
Yeşil çay
Ara (10:30)
1 sade kahve
1 kare bitter
Öğle (12:30)
1 tabak ıspanak
Sarımsaklı yoğurt
Ara (14:00)
Maydanoz (sarımsak kokusuna birebir)
Akşam (16:00)
1 kase çorba
Salata peynirli
19:00 da kahve ve 1 dlm ananas yenilecek.
Su henüz 1.3 . 2 olur .
Spor gir çık koştur dur :)
Ay abla İnan 90 dan seksenlere inmek bile fark ediyo senin yapacağın sadece zamanı beklemek biliyorum beklemek de zor insan çift çift gitsin istiyo ama işte beklemek lazım ben sana uzun süre eşlik ederim merak etme bide içimden bi ses bu hafta -2 gidecek diyo senden ve cuma diyetisyenden yüzün gülerek ayrılacaksın eminimYaa kızlar niye takıma gelen 100kilo üstü arkafaşlat kalmıyorım
Hep ben takımın en şişgosımu olucam
Hedef kilom bile bir çoğunuzun başkangıç kilosu
2yıldır buralardayım bir çok 100kilo üstü arkadaş geldi
Ama hiç kalmadılar nisa tekrar döndü dedik oda kayıp
Ama şuda bi gerçek fazla kiloluların diyet süresi çok uzun olacağı için diyet yapmak gerçekten çok zor
Bu konuda verdiklerimin bir kısmını alsamda inşallah devam
Benim kilolar stres uykusuz luk yorgunluk gece yemek yeme nöbetkeriyle geldi
Ama şuanda 145 147 olan ben için okadar mutluyum ki 110kiloda herhalde 110kilonun mutlu ettiği ender insanlardanım
Nedenmi çünkü
Namazımı ayakta kılabiliyorum artık sandalye ye çıkıp mutfak dolaplarımı silebiliyorum
Yerleri rahatça temizliyorum eğilip
Belirli yerlerde bile olsa hazır giyim alabiliyorum önceden pijamamdan eteğime kadar herşeyi diktirirdim ve normalin iki katı fiyat abla hayır birçok defa teyxe malum çok kumaş gidiyor
Ayy ben şükretmeyeyim de kim etsin
Eşim eskiden fatma seni kucaklıyamıyordum bak nekadar boşluk var diyor sarılınca
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ne biliym hem duygulandim hem sevindim benim kadar olmasada aynı dertten musdarip diyet kardeşlerimle paylaşmak istedim
İyiki varsınız
Şuuuraayaa bi not edeliiimm ee
spor:giiir çıık koşştuurr hah oldu
al sıfır puankoleksiyona ekle
Ay abla İnan 90 dan seksenlere inmek bile fark ediyo senin yapacağın sadece zamanı beklemek biliyorum beklemek de zor insan çift çift gitsin istiyo ama işte beklemek lazım ben sana uzun süre eşlik ederim merak etme bide içimden bi ses bu hafta -2 gidecek diyo senden ve cuma diyetisyenden yüzün gülerek ayrılacaksın eminim
Iyi canim kaynana tam tikirindayasom7272
_AYNURA_
@kelebek19
@asfarovski (ona küsüm:)
Eskileri de bi dürtelim .. afiyetteler mi ?
Aynuranın kaynanası nasıl
Kelebek ve fatmanın gebeliği
Yasomun işleri ....
Iyi canim kaynana tam tikirinda. Bu arada kutlarim seni de editor olmusun canim...hayirli ugurlu devamli olsun....eee 7.takim editor bi kaptaniniz var ne habeeer?
Ayyy 66kiloyum be editorum,kaptanim?offf ya hic diyet yapasim yok ki...ama su ikinciyi dogurayim kosa kosa gelicem buraya eminim...kesin 80kilo olurumTeşekkürler canım
Gelmiyorsun , bir gözüktün kayboldun .
Kilo yok değil mi geri gelen ?
Amin canım aminnnnnAmin canım cümlemizin ...çocuklarımızın bahtları kaderleri güzel olsun)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Ay kız exkaptanım şu çocuk işine el atmadan konuşalım da oğlan çalışalım be ya belki olur Allah ın izniyle ben sana tarih veririm konuşuruz yinede özeldenIyi gunler arkadaslar...yine bi selam verip kacayim...mutlu yillar guzel gunler herkese....valla haberlerde izluyirum hic tebrik edesim gelmiyor ki...bela eksilmiyor...Rabbim korusun hepinizi insallah...biz cok kotu hasta olduk aikecek...daha iyilesemedik...bu aydan ikinci cocuk icin calismalara basliyom...hayirliysa saglikli bebis istiyorum Allahdan...hepinizi cok opuyorum...
@fatmanurkaya ablan sormussun tesekkur ederim
@Daydream15 sen nasilsin bitanem?
aeben ablam, yasom7272 ablam sizler? Ahu060812 bi konuda etiketlemissin bitanem beni karismayayim en iyisi...zaten kaptan kararini vermis ay bi de editor ne soyleyim ki ben sincik ama Habinar in arkadaslarindan ayrilmasina uzuldum acikcasi.hatirlar eskiler habinim ilk geldiyinde kuzularinannesi elifimle de bi sorun yasamisdi sonra cok iyi arkadas olduk...klavye uzerinden duygular dogru gecmiyor maalesef...ama keske birsans daha verilseydi...sonucta bu kadar arkadasi konusmus anlatmaya calismis...bari onlarin hatrina be kaptanim guzelim Ausencia m...nolur kiz guya karismayacaktim bide eskiler yeniler cok optum sizleri...
Yarın ayranda yok peki kaptanimmm
Kes kes herşeyi kes ,ne yiycek bu millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?