Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaş canım .

Dilimleyip dilimleyip yiyorum .
afiyet olsun.
kahve ile ilginç bir kombinasyon..
hmmm

Bende bir müddet almadım . Hatta dışarıda gören anlamayıp , içerde gören şok oluyordu bir süre.
Öyle bol bol paçoz paçoz dolandım bir süre
aynı benim şu an olduğum gibi
ama ben bolluktan değil, hamile kıyafetlerimi giyiyorum hala
t shirtleirmin üstünde, coming soon yazıyor hala

Fatma abla,
yazdıkların beni de çok duygulandırdı.
inşallah senin 99 larını, 88 lerini hatta belki de 77 lerini görüp kutlayacağız burada, inşallah

mimu88 cum incir uyutması güzel oldu ama biraz tatsız gibiydi. ben üstüne azıcık pekmez döküp yedim.
eşim pek oralı olmadı, hepsi bana mı kalacak ne?
yerim yemesine de kalorisinden korkuyorum.
bugün kahvaltı - ögle arasında yedim bir kase. ama çok acıktım arkasından. belki de pekmezdendir ya da benim çok acıkmış olmamdan.
biraz korkutuyor beni açıkçası. çok sık yenmemeli bence..

Hiç nasıl kombin olduklarına bakmıyorum canım .

Burada bir çok kişi süt/yulaf ezmesine lapa derken ben onu da seviyordum .

Ay ben her şeyi seviyorum galiba .
ben de bir çok şeyi seviyorum
sevmesem 84 kilo olmazdım
bu arada yaş ananas benim en sevdigim meyvedir. bayılırımm

canım ben tarçınla deneyeyim diyorum. çok da severim tarçını bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.. belki yarın yemem de cuma tartıdan sonra yerim hesabıma göre kup başına 1.5 incir düşüyor. çok kalorili olmasa gerek. ben zaten şekersiz muhallebi çok severim :)

menümm
1 haşlama yumurta
2 dlm peynir
3 zeytin
maydanozz

öglen
büyük kase sebze çorbası
1 minik biber dolma etli
1 ymk yogurt

akşam
1 kutu ton balıgı
2 bardak ayran

2,5 lt su
2 kahve
1 limonlu soda

menümm
1 haşlama yumurta
2 dlm peynir
3 zeytin
maydanozz

öglen
büyük kase sebze çorbası
1 minik biber dolma etli
1 ymk yogurt

akşam
1 kutu ton balıgı
2 bardak ayran

2,5 lt su
2 kahve
1 limonlu soda

Gayet güzel .

Şu an geçici bir şişkinlik varsa o da iki bardak ayrandandır .

Perş. içme

evet ya bak tarçın hiç aklıma gelmemişti.
bence de cuma tartısından sonra ye, riske girme canım.
benim kase biraz büyüktü. yarım yarım yiyeyim bende..

Şuuuraayaa bi not edeliiimm ee
spor:giiir çıık koşştuurr hah oldu
al sıfır puan koleksiyona ekle
Ay abla İnan 90 dan seksenlere inmek bile fark ediyo senin yapacağın sadece zamanı beklemek biliyorum beklemek de zor insan çift çift gitsin istiyo ama işte beklemek lazım ben sana uzun süre eşlik ederim merak etme bide içimden bi ses bu hafta -2 gidecek diyo senden ve cuma diyetisyenden yüzün gülerek ayrılacaksın eminim

0 demek , 2 değil 1 değil 0

Belki acır da bi iki bi şey atarsın diye mendil açtım ama

Ehhhh sen gör , bu gece spor yapmayan aus , Cumaya + 2 çıksın

Iyi canim kaynana tam tikirinda . Bu arada kutlarim seni de editor olmusun canim...hayirli ugurlu devamli olsun....eee 7.takim editor bi kaptaniniz var ne habeeer?

Teşekkürler canım

Gelmiyorsun , bir gözüktün kayboldun .

Kilo yok değil mi geri gelen ?

Iyi gunler arkadaslar...yine bi selam verip kacayim...mutlu yillar guzel gunler herkese....valla haberlerde izluyirum hic tebrik edesim gelmiyor ki...bela eksilmiyor...Rabbim korusun hepinizi insallah...biz cok kotu hasta olduk aikecek...daha iyilesemedik...bu aydan ikinci cocuk icin calismalara basliyom...hayirliysa saglikli bebis istiyorum Allahdan...hepinizi cok opuyorum...
@fatmanurkaya ablan sormussun tesekkur ederim
@Daydream15 sen nasilsin bitanem?
aeben ablam, yasom7272 ablam sizler? Ahu060812 bi konuda etiketlemissin bitanem beni karismayayim en iyisi...zaten kaptan kararini vermis ay bi de editor ne soyleyim ki ben sincik ama Habinar in arkadaslarindan ayrilmasina uzuldum acikcasi.hatirlar eskiler habinim ilk geldiyinde kuzularinannesi elifimle de bi sorun yasamisdi sonra cok iyi arkadas olduk...klavye uzerinden duygular dogru gecmiyor maalesef...ama keske birsans daha verilseydi...sonucta bu kadar arkadasi konusmus anlatmaya calismis...bari onlarin hatrina be kaptanim guzelim Ausencia m...nolur kiz guya karismayacaktim bide eskiler yeniler cok optum sizleri...

Ay kız exkaptanım şu çocuk işine el atmadan konuşalım da oğlan çalışalım be ya belki olur Allah ın izniyle ben sana tarih veririm konuşuruz yinede özelden

Diğer konu ise kapandı habin 9.takıma çoktan gitti herkesin hakkında hayırlısı olsun artık diyecek bişey yok

Bende adam gelmeden menü vereyim
Sabah
1 dl ekmekten tost
1 kızarmış ekmek
Peynir zeytin
Öğlen
Barbunya yemeği
Bi kase yoğurt
1/2 muz (tatlı niyetine)
Akşam
Yeşil mercimek çorba
Acılı kıymasız kabuska
Su 2 olur
Spor
55 dk eliptik 37 dk egzersiz 200 ip
toplam 92 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…