Canımbenim dediğin gibi @Daydream15 hülyacımda aynısını dedi klavyeden duygular geçmiyor bi talihsizlik yaşandı 9. Takıma geçtim sonuçta hepimiz bildiklerimizle birbirimize destek olarak kilo vermeye çalışıyoruzIyi gunler arkadaslar...yine bi selam verip kacayim...mutlu yillar guzel gunler herkese....valla haberlerde izluyirum hic tebrik edesim gelmiyor ki...bela eksilmiyor...Rabbim korusun hepinizi insallah...biz cok kotu hasta olduk aikecek...daha iyilesemedik...bu aydan ikinci cocuk icin calismalara basliyom...hayirliysa saglikli bebis istiyorum Allahdan...hepinizi cok opuyorum...
Antepia27 ablan sormussun tesekkur ederim
@Daydream15 sen nasilsin bitanem?
aeben ablam, @yasom7272 ablam sizler? Ahu060812 bi konuda etiketlemissin bitanem beni karismayayim en iyisi...zaten kaptan kararini vermis ay bi de editor ne soyleyim ki ben sincik ama Habinar in arkadaslarindan ayrilmasina uzuldum acikcasi.hatirlar eskiler habinim ilk geldiyinde @kuzularinannesi elifimle de bi sorun yasamisdi sonra cok iyi arkadas olduk...klavye uzerinden duygular dogru gecmiyor maalesef...ama keske birsans daha verilseydi...sonucta bu kadar arkadasi konusmus anlatmaya calismis...bari onlarin hatrina be kaptanim guzelim Ausencia m...nolur kiz guya karismayacaktim bide eskiler yeniler cok optum sizleri...
Ay kız exkaptanım şu çocuk işine el atmadan konuşalım da oğlan çalışalım be ya belki olur Allah ın izniyle ben sana tarih veririm konuşuruz yinede özelden
Diğer konu ise kapandı habin 9.takıma çoktan gitti herkesin hakkında hayırlısı olsun artık diyecek bişey yok
Tamam kiz...genis bi vakitte gelirim vatsapa planlarizAy kız exkaptanım şu çocuk işine el atmadan konuşalım da oğlan çalışalım be ya belki olur Allah ın izniyle ben sana tarih veririm konuşuruz yinede özelden
Diğer konu ise kapandı habin 9.takıma çoktan gitti herkesin hakkında hayırlısı olsun artık diyecek bişey yok
Iyi olmana sevindim guzelim...Canımbenim dediğin gibi @Daydream15 hülyacımda aynısını dedi klavyeden duygular geçmiyor bi talihsizlik yaşandı 9. Takıma geçtim sonuçta hepimiz bildiklerimizle birbirimize destek olarak kilo vermeye çalışıyoruz
Önemli olan huzurun bozulmaması
Düşüncelerin için teşekkür ederim
Yol arkadaşlarımdan ayrıldım sadece ona çok üzüldüm
Hepimiz başarılı olalım inşallah
9. Takım arkadaşlarımda çok iyiler kaynaşıyoruz inşallah kaptanlar yardımcı oluyorlar
Antepia27 Ahu060812 @Daydream15 aeben hepinizi çok seviyorum başka gruplarda görüşmek dileğiyle Allah'a emanet...
Menum 04.01.2017 Carsamba
Sabah
4 dlm scklu 1 yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
2 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 kase corba
2 dlm ekmek
Aksam
1 kase corba
1 dlm ekmek
2 lt su 2 kayis cay 2 sekersiz sade nescafe 35 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar kizlarr
Yokk kiz canim bir sey istemiyorr bu araa dengesizimmmCanımmm çorba detoksu mu bu. Cuma iddası mı :)
Bizde seni seviyoruz canım Rabbim yolumuzu açık etsin amaçlarımıza ulaşalım inşallahCanımbenim dediğin gibi @Daydream15 hülyacımda aynısını dedi klavyeden duygular geçmiyor bi talihsizlik yaşandı 9. Takıma geçtim sonuçta hepimiz bildiklerimizle birbirimize destek olarak kilo vermeye çalışıyoruz
9. Takım arkadaşlarımda çok iyiler kaynaşıyoruz inşallah kaptanlar yardımcı oluyorlar
Antepia27 Ahu060812 @Daydream15 aeben hepinizi çok seviyorum başka gruplarda görüşmek dileğiyle Allah'a emanet...
Wayyy superrr canimm superrr cokk sevindimmAyy wc sorunu çözülmüştür stop.
Fatma çok güzel yazmışsın canım.
Okurken beni nerelere götürdün bir bilsen .
Hele o eşinle muhabbetine.
Rabbimönce sağlık ve huzur versin .. Sıcacık bir yuva .
Gerisi bizim elimizde fatma .
Sen artık hem kendi iradenin hem benim ellerimdesin. Bırakmam seni .
O 99 gelecek o tartıya . Geç gelecek erken gelecek ama gelecek .
Sonra 88 .
Eşin diyecek ki , fatma yeter boşluk çok oldu artık
Nare83 yazmış bak , dely ' de gördü o da ..benim 100 kilo hallerimi .
Bende geçtim oralardan .
Arkamdan daha 30 lu yaşımda teyzeee diye seslenip , yüzümü dönünce pardon çok pardon diyenleri de gördüm .
Şimdi bende bakıyorum evet teyze gibiymişim .
Ama bitti .
Artık geri dönüş yok .
Sende öyle .
Sabırla inşallah .
Ohhh yarasın şifa olsun . Bende bugün hem yedim hem suyunu diktim .
Ve bende tartıldım şekerim
Ayyy mesajını beğen demeye elim varmadı .
1 hafta mı ?
Oyyy eritir o kadın seni ben sana diyeyim sinirden , sonra bir bakmışın yenge 1 ayda daha kalsana diyorsun ...dal olmuşsun sen
Davi ye karşı hislerim onlar
Tıka burnu dik kafaya dely i
Aynen katılıyorum , gördün beni işte .
Bir daha öyle olmak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuum ....istemiyoruuuzzzzzzzzzzzz...
Seni okurken ben kendime ediverdim bir kaç biiiiiip
Çünkü bende vakti zamanında dyetle , sürüne sürüne verdiğim ve indiğim 58 den 90 lara geldim yine .
Neden ?
Pis boğazımı tutamadığımdan .
Yaş geldi 40 çattı.
Bu son diyorum mimum . Artık 70 üstü görmek istemiyorum asla .
Fatma abla,
yazdıkların beni de çok duygulandırdı.
inşallah senin 99 larını, 88 lerini hatta belki de 77 lerini görüp kutlayacağız burada, inşallah
Şuuuraayaa bi not edeliiimm ee
spor:giiir çıık koşştuurr hah oldu
al sıfır puankoleksiyona ekle
Ay abla İnan 90 dan seksenlere inmek bile fark ediyo senin yapacağın sadece zamanı beklemek biliyorum beklemek de zor insan çift çift gitsin istiyo ama işte beklemek lazım ben sana uzun süre eşlik ederim merak etme bide içimden bi ses bu hafta -2 gidecek diyo senden ve cuma diyetisyenden yüzün gülerek ayrılacaksın eminim
Iyi canim kaynana tam tikirinda. Bu arada kutlarim seni de editor olmusun canim...hayirli ugurlu devamli olsun....eee 7.takim editor bi kaptaniniz var ne habeeer?
Ayyy 66kiloyum be editorum,kaptanim?offf ya hic diyet yapasim yok ki...ama su ikinciyi dogurayim kosa kosa gelicem buraya eminim...kesin 80kilo olurum
Yarın ayranda yok peki kaptanimmm
Kes kes herşeyi kes ,ne yiycek bu millet
Bende adam gelmeden menü vereyim
Sabah
1 dl ekmekten tost
1 kızarmış ekmek
Peynir zeytin
Öğlen
Barbunya yemeği
Bi kase yoğurt
1/2 muz (tatlı niyetine)
Akşam
Yeşil mercimek çorba
Acılı kıymasız kabuska
Su 2 olur
Spor
55 dk eliptik 37 dk egzersiz 200 ip
toplam 92 dk
Menum 04.01.2017 Carsamba
Sabah
4 dlm scklu 1 yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
2 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 kase corba
2 dlm ekmek
Aksam
1 kase corba
1 dlm ekmek
2 lt su 2 kayis cay 2 sekersiz sade nescafe 35 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar kizlarr
Ayy wc sorunu çözülmüştür stop.
Canımbenim dediğin gibi @Daydream15 hülyacımda aynısını dedi klavyeden duygular geçmiyor bi talihsizlik yaşandı 9. Takıma geçtim sonuçta hepimiz bildiklerimizle birbirimize destek olarak kilo vermeye çalışıyoruz
Yasemin için çile zamanı Ayy kokuya bak .en sevdiğim tatlıyı istedi çocuklar pişiyor o mu ben mi pişiyor.
Menü
Sabah 1 yumurta 2 dilim salam 5 badem
Öğle 3 tavuk köfte 1 tabak ıspanak yoğurt
Ara limonlu peynir
Aksam 1.5 kupa kabak çorbası bi kaç parça elma kabuğu
Ahu060812 toplam 60 dk yürüyüş
Yeşil çay elma kabuğu çayı gojili çay 2 kahve
Zaten hemen animasyon geliyor aklıma balık yemeye yemin eden köpekbalığı kan kokusu alınca deliye dönüyordu bi ısırık diye bit kadar balığın peşine takılıyordu .Her ne ise o tadına bile bakmaaaaaaa .
Tadına bakarsan devamı gelir .
Bırak çoluk çocuğun rızkı o tatlı
Şu şahane menüyü kaçamak ile bozma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?