Dr.cum hakkaten vucut alisana kadar zor spor işibenim vücut 3 haftadır yeni alıştı arada ilaç içtim magnezyum aldım. Yoksa çok kötüydü ya
Yerleşmeyen kiloyu çabuk verirsin.kaptanimiz @Ausencia sana en kisa zamanda cevap verirİyi akşamlar,
Valla doğru yerde miyim bilmiyorum. Gruba yeni katılımcı alınıyor mu onu da bilmiyorum. Aslında hicbir fikrim yok ben sadece zayıflamak istiyorum. 3 ay evvel evlenmeden önce 59 kiloydum. 3 ay da öküz gibi yiyen kocama uydum çok lazım gibi ve 65 oldum. Boyum 1.64 bu arada. Mekik çekmeye, koşu bandında yürümeye, egzersiz yapmaya squarta falan başladım dün. Hani 3 ay da 65 e çıktın 1 yılda su aygırı olursun dedim kendime. Ekmeği kesmeye çalışıyorum. Tatlıyı tümden kestim. Bol su içmeye gayret ediyorum. Başka ne yapmalıyım? Benim basen, kalça bölgem kalın. Hatta afedersiniz kaynanam kaç kez yüzüme karşı 3 ay içinde bana koca g.tlü dedi sırf şunun için dahi azim doluyum. Üstelik kocam da oradaydı o günden beri beni kırmak pahasına anasının dediği sözü söyleyip duruyor ve ben kilolarımı verip onlara göstermek istiyorum rezil düşüncelerinin getirdiği sonucu. Lütfen bana yardımcı olun motivasyona ihtiyacım var ve bir de nasıl bir diyet yapmalıyım? Sporu evde yapabilrim ne kadar yürümeliyim? Egzersiz ne kadar olmalı?
Canim kaptanimiz mutlaka sana cevap verecektir..İyi akşamlar,
Valla doğru yerde miyim bilmiyorum. Gruba yeni katılımcı alınıyor mu onu da bilmiyorum. Aslında hicbir fikrim yok ben sadece zayıflamak istiyorum. 3 ay evvel evlenmeden önce 59 kiloydum. 3 ay da öküz gibi yiyen kocama uydum çok lazım gibi ve 65 oldum. Boyum 1.64 bu arada. Mekik çekmeye, koşu bandında yürümeye, egzersiz yapmaya squarta falan başladım dün. Hani 3 ay da 65 e çıktın 1 yılda su aygırı olursun dedim kendime. Ekmeği kesmeye çalışıyorum. Tatlıyı tümden kestim. Bol su içmeye gayret ediyorum. Başka ne yapmalıyım? Benim basen, kalça bölgem kalın. Hatta afedersiniz kaynanam kaç kez yüzüme karşı 3 ay içinde bana koca g.tlü dedi sırf şunun için dahi azim doluyum. Üstelik kocam da oradaydı o günden beri beni kırmak pahasına anasının dediği sözü söyleyip duruyor ve ben kilolarımı verip onlara göstermek istiyorum rezil düşüncelerinin getirdiği sonucu. Lütfen bana yardımcı olun motivasyona ihtiyacım var ve bir de nasıl bir diyet yapmalıyım? Sporu evde yapabilrim ne kadar yürümeliyim? Egzersiz ne kadar olmalı?
Bende 6 vitamin ve takviye var doktorum bir de arı sütü. Az yemekten gucsuz hissediyorsundur cnmsaydin78 bende yeni bi vitamin komplexine başladım. Saçlarım çok gucsuzlesti .eczacı bi kur önerdi denemeye başladım. 2 gün oldu.sabah iç enerji verir dedi.pek bi enerji farkı gordummu bilemiyorum aslında az yiyorum ama spor da sorun yaşamıyorum.
Sen bide beni gör doktorum dün tatlı krizindeyim regl bekliyorum akşam incir incir diye dolanıyorum eşim diyo ben şurdan sana lokma alıp geliyim gece 12 incir alıp geleyim dedim YOk ufak mufak bi incir buldum yedim rahatladım sonra bugün nasıl gelse beğenirsiniz cevizli baklava kadayıf sarma ve paket paket puding bide çocuklar la eğlenecekmiş puding yaparken bu komplo dedim resmen ya sabah adam benle dalga geçmek için kahvaltı masasında ekmek kırıntılarını toplarken Kırgızistan daki nişanlım güzel olsun diye topluyom dedi bende hıı bende toplayım sen gidince ki nişanlım güzel olsun diyerek elimi masaya götürdüm ama toplamadım oda diyo ki ee sen toplamıyon ben de dedim ki YOk ben vazgeçtim o tezi çürüttüm ben yalanmış dedim hahaha atan 1 karşılayan 0..sonra adam çat diye öğlen geliverdi baktı ben harala gürele spor yapıyorum akşam tatlılarla geldi nedir bunun açıklamasıYasemin için çile zamanı Ayy kokuya bak .en sevdiğim tatlıyı istedi çocuklar pişiyor o mu ben mi pişiyor.
Menü
Sabah 1 yumurta 2 dilim salam 5 badem
Öğle 3 tavuk köfte 1 tabak ıspanak yoğurt
Ara limonlu peynir
Aksam 1.5 kupa kabak çorbası bi kaç parça elma kabuğu
Ahu060812 toplam 60 dk yürüyüş
Yeşil çay elma kabuğu çayı gojili çay 2 kahve
Kız masum suyu göz kararı koy hemen çıkartırsan kayısı içinde bekletirsen katı oluyo canımKızlar yumurta haslama makinenin ölçü kabini kaybettim ara tara yok ay çok pratik oluyordu yaaa
çok gıcık oldum şimdi sen diyet yaparken bence kaynanana bol bol sevdiği tatlılardan hediye et sen incelirken o kalınlaşsınİyi akşamlar,
Dur bende yarın 4 te bırakayım bari bugun tartıldım tartının bana guleceği yok malesef bu hafta oynatmaya az kaldı doktorum nerde
hadi geldim menümü vermeyeAusencia
sabah : 1 süt , 2 yk yulaf , 1 yk kuru üzüm
ara : 1 sade kahve
öğle : 1 kase mercimek çorbası , yarım porsiyon körili tavuk , zero kola , salata
ara : maydanoz suyu
akşam : 1 kase yoğurt , 1 közlenmiş patlıcan
su : 2 lt şimdilik
spor : 1000 ip atlama ve 20 dk bölgesel hareket toplam 35 dkAhu060812 dışarda yürüdüğümü saymıyorum
Merhaba şekerler
Menüm
Sabah
1 kase meyveli nesfit
Öğlen
1 tabak sulu misket köfte ( sadece köfte ve birkac havucu)
1 kase yoğurt
Akşam
3-4 y.k. tavuk
Bol brokoli (havucla) salatası
1 etli yaprak sarma, 1 yudum çiğ köfte
1 yudum lavaş, 1-2 y.k. yoğurt
Aralarda form çayları ( kupa)
Su: 2,5-3 lt.
Spor: 3+2 mil= 5 mil leslie (1 sa.15 dk.) +250 ip atlama Ausencia Ahu060812
Yaa demi bende bakıyorumda gencliğimi hep kilolu geçirmişim son beş yılımsa obez katogorisi yirmili yaşalarım geçti gittiama bende kendime söz veriyorum bundan sonra ne kadar omrüm varsa zayıf sağlıklı güzel kendine özgüveni olan bir anne ve eş olarak geçirmek istiyorum inşallah oleyyy yaşasın diyet kardeşiliğiiii
menümü vereyim efendim..
SABAH : 1 fincan sade kahve, 2 kuru kayısı
KAHVALTI : 2 dilim tt ekmek, 15 kk peynir, 4 zeytin ve biraz pekmez
ARA : bir kase incir uyutma
ÖĞLE : bir kase tavuk etli çorba
ARA : iki kaşık muzlu yoğurt, 1 kaç kaşık çorba ( tatmak için )
AKŞAM : 1 kase yoğurt,
1,5 porsiyon tepside et ( hatay usulu yemek, eşim yaptı ),
2 dilim fırın patates ve biraz salata,
1 kaşık bulgur pilavı
Akşamı bulgur pilavı ve patatesi istemeden yedim, yemek geç pişince geç yendi, acıkan sherry azıcık abarttı.
Su : 2 lt.
Bitki çayı : 350 ml.
Spor : Off
Merhaba herkes
Menü
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
4 yesil zeytin
2 yk lor peynir
1 közlenmis yesil biber
1 kozlenmis kirmizi biber
Dere otu
2 adet kizarmis form ekmek
Ogle
Maydanoz suyu
2 adet ceviz
Aksam 16.00
Avuç ici kadar haslanmis et
Bir tabak salata.
1 tane eti puf (yaaa biliyorum simdi kaptandan pufff yiyecem ))
2 lt su çay ..
Spor disarda 45 dakika tempolu yuruyus...
Kızlar yumurta haslama makinenin ölçü kabini kaybettim ara tara yok ay çok pratik oluyordu yaaa
İyi akşamlar,
Dun aksam cook takildik buralara eşlerden sitem yedik bugün kimsecikler yook
Doktorumun eşi kesin tuttu fırlattı teli de...
Benim ki yok 10-11 halı saha da
Benimkide kiziyla tost yapmis yiyorlar) zaten ben evlendikten sonra cook kilo aldim esim acayip yiyor yaaa..
Kaptanim bugun spor yapamam ama yarin soz ceza için 30 dakika yapayim olur mu ?
Tamam bacaklarimi indirip kaldirayim plates lastigimle anlastik basliyorummm...Eeeee olmaz denir mi şimdi denmez .
Ninem geldi aklıma .
Ottuğun yerden yap
Aynuram iyiyim şükür..toparlanmaya çalışıyorum..calismaya basladim iyi geldi bana..Iyi gunler arkadaslar...yine bi selam verip kacayim...mutlu yillar guzel gunler herkese....valla haberlerde izluyirum hic tebrik edesim gelmiyor ki...bela eksilmiyor...Rabbim korusun hepinizi insallah...biz cok kotu hasta olduk aikecek...daha iyilesemedik...bu aydan ikinci cocuk icin calismalara basliyom...hayirliysa saglikli bebis istiyorum Allahdan...hepinizi cok opuyorum...
@fatmanurkaya ablan sormussun tesekkur ederim
Daydream- sen nasilsin bitanem?
@aeben ablam, @yasom7272 ablam sizler?Ahu060812 bi konuda etiketlemissin bitanem beni karismayayim en iyisi...zaten kaptan kararini vermis ay bi de editor ne soyleyim ki ben sincik ama @Habinar in arkadaslarindan ayrilmasina uzuldum acikcasi.hatirlar eskiler habinim ilk geldiyinde @kuzularinannesi elifimle de bi sorun yasamisdi sonra cok iyi arkadas olduk...klavye uzerinden duygular dogru gecmiyor maalesef...ama keske birsans daha verilseydi...sonucta bu kadar arkadasi konusmus anlatmaya calismis...bari onlarin hatrina be kaptanim guzelim Ausencia m...nolur kiz guya karismayacaktim bide eskiler yeniler cok optum sizleri...
Sende Allaha emanet ol kuzumm..görüşeceğiz tabi herzaman :)Canımbenim dediğin gibiDaydream- hülyacımda aynısını dedi klavyeden duygular geçmiyor bi talihsizlik yaşandı 9. Takıma geçtim sonuçta hepimiz bildiklerimizle birbirimize destek olarak kilo vermeye çalışıyoruz
Önemli olan huzurun bozulmaması
Düşüncelerin için teşekkür ederim
Yol arkadaşlarımdan ayrıldım sadece ona çok üzüldüm
Hepimiz başarılı olalım inşallah
9. Takım arkadaşlarımda çok iyiler kaynaşıyoruz inşallah kaptanlar yardımcı oluyorlar
@fatmanurkayaAhu060812 Daydream- @aeben hepinizi çok seviyorum başka gruplarda görüşmek dileğiyle Allah'a emanet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?