Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim vücut 3 haftadır yeni alıştı arada ilaç içtim magnezyum aldım. Yoksa çok kötüydü ya
Dr.cum hakkaten vucut alisana kadar zor spor işi ben tedaviye hazirlik olsun diye ne vitaminler takviyeler aliyorum bi bilseniz onlari almasam daha da fazla kilo veririm belki de, hayirlisi...

İyi akşamlar,
Valla doğru yerde miyim bilmiyorum. Gruba yeni katılımcı alınıyor mu onu da bilmiyorum. Aslında hicbir fikrim yok ben sadece zayıflamak istiyorum. 3 ay evvel evlenmeden önce 59 kiloydum. 3 ay da öküz gibi yiyen kocama uydum çok lazım gibi ve 65 oldum. Boyum 1.64 bu arada. Mekik çekmeye, koşu bandında yürümeye, egzersiz yapmaya squarta falan başladım dün. Hani 3 ay da 65 e çıktın 1 yılda su aygırı olursun dedim kendime. Ekmeği kesmeye çalışıyorum. Tatlıyı tümden kestim. Bol su içmeye gayret ediyorum. Başka ne yapmalıyım? Benim basen, kalça bölgem kalın. Hatta afedersiniz kaynanam kaç kez yüzüme karşı 3 ay içinde bana koca g.tlü dedi sırf şunun için dahi azim doluyum. Üstelik kocam da oradaydı o günden beri beni kırmak pahasına anasının dediği sözü söyleyip duruyor ve ben kilolarımı verip onlara göstermek istiyorum rezil düşüncelerinin getirdiği sonucu. Lütfen bana yardımcı olun motivasyona ihtiyacım var ve bir de nasıl bir diyet yapmalıyım? Sporu evde yapabilrim ne kadar yürümeliyim? Egzersiz ne kadar olmalı?

Yerleşmeyen kiloyu çabuk verirsin.kaptanimiz @Ausencia sana en kisa zamanda cevap verir

saydin78 bende yeni bi vitamin komplexine başladım. Saçlarım çok gucsuzlesti .eczacı bi kur önerdi denemeye başladım. 2 gün oldu.sabah iç enerji verir dedi.pek bi enerji farkı gordummu bilemiyorum aslında az yiyorum ama spor da sorun yaşamıyorum.

Son düzenleme:
Canim kaptanimiz mutlaka sana cevap verecektir..
Kaynanan ayip etmis ama uzulme kilo vererek iyi cevap vermis olursun..motivasyon cok iyi burada mutlaka daha cok hirslanip çabucak kilo verirsin canim

Bende 6 vitamin ve takviye var doktorum bir de arı sütü. Az yemekten gucsuz hissediyorsundur cnm

Sen bide beni gör doktorum dün tatlı krizindeyim regl bekliyorum akşam incir incir diye dolanıyorum eşim diyo ben şurdan sana lokma alıp geliyim gece 12 incir alıp geleyim dedim YOk ufak mufak bi incir buldum yedim rahatladım sonra bugün nasıl gelse beğenirsiniz cevizli baklava kadayıf sarma ve paket paket puding bide çocuklar la eğlenecekmiş puding yaparken bu komplo dedim resmen ya sabah adam benle dalga geçmek için kahvaltı masasında ekmek kırıntılarını toplarken Kırgızistan daki nişanlım güzel olsun diye topluyom dedi bende hıı bende toplayım sen gidince ki nişanlım güzel olsun diyerek elimi masaya götürdüm ama toplamadım oda diyo ki ee sen toplamıyon ben de dedim ki YOk ben vazgeçtim o tezi çürüttüm ben yalanmış dedim hahaha atan 1 karşılayan 0..sonra adam çat diye öğlen geliverdi baktı ben harala gürele spor yapıyorum akşam tatlılarla geldi nedir bunun açıklaması
Kızlar yumurta haslama makinenin ölçü kabini kaybettim ara tara yok ay çok pratik oluyordu yaaa
Kız masum suyu göz kararı koy hemen çıkartırsan kayısı içinde bekletirsen katı oluyo canım
çok gıcık oldum şimdi sen diyet yaparken bence kaynanana bol bol sevdiği tatlılardan hediye et sen incelirken o kalınlaşsın

Son düzenleme:
Dur bende yarın 4 te bırakayım bari bugun tartıldım tartının bana guleceği yok malesef bu hafta oynatmaya az kaldı doktorum nerde

Good roxen good .

Tartı ne dedi sana bi kulağıma desene

Oyyyy oyyyy spora gel ... Nazarlara gelme .

Menüde şahane canım .

Aynen canım .
O yaşlar hep , kilolu olma psikolojisi ile geçti.
Ki ben cidden kendine her daim güvenen bir kadınım ama o gardolabın karşısına dikilip , bu olmaz bu olmaz bu olmaaaz diye delirmelerim ...

Tam da ya bulgur ya patates bari ikisinden biri olaydı diyecektim .

Bu arada 1,5 kk peynir değil mi 0 ? 15 değil

Ya gül gibi menü ... evet öğle yok ara gibi ama kahvaltı geç diye .
İn aşağıya eti puff . Harbiden puf yani

Hiç olmamış orda o.

Extra spor şart . 20 dk spor cezan var , yatana kadar zıplar mısın hoplar mısın sen seç

Hmmm akşam yok bunu sevmedi aus .
Ya acıkırsan şimdi

Kızlar yumurta haslama makinenin ölçü kabini kaybettim ara tara yok ay çok pratik oluyordu yaaa

Hay Allah yumurta haşlama makinesi mi ???

Kız bak benim makinem bu , akmaz kokmaz kaybolmaz , sütlük cezve

Merhabalar ...
Kilo vermek istiyorsan doğru yerdesin .
Buradaki takımlar Cumadan Cumaya tartılan ve toplamda en çok kilo veren takımın 1.olduğu yarışma içindeler .
Bu yarış içinde listeler var .
7.takım olarak bizim listemiz dolu .
Listeye girmeden devam etmekte mümkün olduğu gibi , dilersen de (listede olmak istersen)

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1082

Bu linke tıpkı bize yazdığın gibi katılım için yazıyorsun , katılımcı alan takımlardan çok kısa sürede dönüş mesajı geliyor .

Bu işin yarışma kısmı :)

Ama yazdıklarına yorum yapmadan geçmeyeyim .
Lütfen kayınvalidenin her ne olursa olsun sana o şekilde hitabına izin verme .
Eşlerin birbirine söylemesi bile bence çok saygısızca ama hadi diyelim eş .
Ama kayınvalide asla .

Ve lütfen kilolarını kendin için ver Çok değil zaten 4-5 kilo gelmiş , çok kısa sürede gider.
Karbonhidrat kes , protein ve salata yoğurt ağırlıklı beslen , yapabiliyorsan sporla destekle ..oldu bitti .

Doktorumun eşi kesin tuttu fırlattı teli de...

Benim ki yok 10-11 halı saha da

Benimkide kiziyla tost yapmis yiyorlar ) zaten ben evlendikten sonra cook kilo aldim esim acayip yiyor yaaa..

Kaptanim bugun spor yapamam ama yarin soz ceza için 30 dakika yapayim olur mu ?

Benimkide kiziyla tost yapmis yiyorlar ) zaten ben evlendikten sonra cook kilo aldim esim acayip yiyor yaaa..

Kaptanim bugun spor yapamam ama yarin soz ceza için 30 dakika yapayim olur mu ?

Eeeee olmaz denir mi şimdi denmez .

Ninem geldi aklıma .

Ottuğun yerden yap

Ahu060812 Allah dayanma gücü versin.
Benimki bu sefer destek getirmez öyle şeyler
Senin işin zor.
Benim çocukları ben alistirdim hadi kurabiye yapalım hadi kek yapalım. Şimdi arıyorlar.bi de beslenme meselesi var.
Elmalı tart yaptım kullandığım elmaları kabuklarını tarçınlı demedim. Şuan yemiş gibiyim.

Bugün çocuklar geç yattı.ondan eşinde yarına hazırlık yapıyor. Adam acayip bakimlidir.kendine zaman ayirir.bizde evden ilk ben çıkarım. Gelinliklede ben çıktım bekletilmeyi hiç sevmem.

Aynuram iyiyim şükür..toparlanmaya çalışıyorum..calismaya basladim iyi geldi bana..

Sende Allaha emanet ol kuzumm..görüşeceğiz tabi herzaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…