Bidahakine gazı Opet'ten mi alayım Shell'den mi kaptanım hangisi iyi gidiyo
hahaha O değilde helal valla çok iyi olmuş en azından kapanışa yetiştin
Bu listede acayip işe yaradı haa
ooo Hülya ablam sahalara mı dönüyo ne
Yemezsin sennnn.
İlla ki salata tarzı yapmıştır , onlardan alırsın .
Aytemiz petrolden al
O liste , o pointler gözümü döndürdü .
Daha da yürümeye çıkmak var aklımda.
Sitenin etrafını 7 tur atsam 3-4 km eder .
30 dk sürer herhalde .
Hele bir adam gelsin maçtan kaybolursam ortadan , kaptan sitede deli dana gibi yürüyor demektir.
Menu bildirimi sabah 1 yulaflı biskuvi
Öğle yumurta kızartma. Tahin helva 1 yemk kasigi kadar az balkaymak peynr zeytin ay tost vardı bi deee. Öf ben gene yazmiyimmm. . Akşam da lahmacun pide . Kabak tatlısı ceviz tatlısı. .. tamam sustum gidiom.
KaptanımAusencia koruma çok iyi fikir. O korumayı yapmadığımız için verdiklerimizi geri aldık zaten. Hedefini yenilesene kaptanım 60 olsun :) listeler şenlensin
Yarın mübarek perşembe.cuma arefesi.ne yesem ne içsem derdindeyim
Menu bildirimi sabah 1 yulaflı biskuvi
Öğle yumurta kızartma. Tahin helva 1 yemk kasigi kadar az balkaymak peynr zeytin ay tost vardı bi deee. Öf ben gene yazmiyimmm. . Akşam da lahmacun pide . Kabak tatlısı ceviz tatlısı. .. tamam sustum gidiom.
Cumartesi 71.6 idi zaten bahane bananeee
Menumu yazamadim ahum dikkat etmeye calisiyorum tatli krizleri var malum günler:) sadece yaptigim tatlidan yedim sali günü aksamBidahakine gazı Opet'ten mi alayım Shell'den mi kaptanım hangisi iyi gidiyo
hahaha O değilde helal valla çok iyi olmuş en azından kapanışa yetiştin
Bu listede acayip işe yaradı haa
ooo Hülya ablam sahalara mı dönüyo ne
Tam da ya bulgur ya patates bari ikisinden biri olaydı diyecektim .
Bu arada 1,5 kk peynir değil mi 0 ? 15 değil
Eki Görüntüle 1934482
Ay zaten ısrardan nefret ediyorum. Ya ben mutluyum sen ye böreğini kekini. Şu kadarcıktan ne olurla başlar amaaan bugün De ara ver canım hem zaten kilo verdin ödüllendir kendinle devam eder.
He bi de ama o kadar hazırlık yaptımcılar var onlara da bana mı sordun demek istiyorum :) ay dolmuşum
Menumu yazamadim ahum dikkat etmeye calisiyorum tatli krizleri var malum günler:) sadece yaptigim tatlidan yedim sali günü aksam
Artık seni tanımışım dimii
sopanı çıkarmadan na beeyleaçıklamamı yaptım
yaaa virgül basmamış15 kk peynir benim 10 günlük istihkakım kaptaniçemm
bu arada bu büyük cezvelere sütlük deniyormuş, geçen marketin fiyat etiketinde de görmüştüm.
bizimm kasımpaşadaki eski mahallede giresunlu bi teyzemiz vardı, çocukluğumda da teyzeydi şimdi de. maşallah yaşı epey var ve allah uzun ömür versin hayatta..
torunu benim cocukluk arkadaşım. ondan harçlık isteyince " dur yavrım sütlükten çıkarayım" sütyen banka el atardı.
aklıma şimdi o geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?