Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aytemiz petrolden al

O liste , o pointler gözümü döndürdü .

Daha da yürümeye çıkmak var aklımda.
Sitenin etrafını 7 tur atsam 3-4 km eder .
30 dk sürer herhalde .
Hele bir adam gelsin maçtan kaybolursam ortadan , kaptan sitede deli dana gibi yürüyor demektir.

Menu bildirimi sabah 1 yulaflı biskuvi
Öğle yumurta kızartma. Tahin helva 1 yemk kasigi kadar az balkaymak peynr zeytin ay tost vardı bi deee. Öf ben gene yazmiyimmm. . Akşam da lahmacun pide . Kabak tatlısı ceviz tatlısı. .. tamam sustum gidiom.

Dışarda yürümek mi bırrrrrrrr dehşet soğuk burası mümkün değill çıkamamümkün balkona bile çıkınca bir karışım var sormaaa

Ay zaten ısrardan nefret ediyorum. Ya ben mutluyum sen ye böreğini kekini. Şu kadarcıktan ne olurla başlar amaaan bugün De ara ver canım hem zaten kilo verdin ödüllendir kendinle devam eder.

He bi de ama o kadar hazırlık yaptımcılar var onlara da bana mı sordun demek istiyorum :) ay dolmuşum

Veroooo ya kendi adıma söylüyorum.
Rica etsem menu yazma lütfen ne zamandır diycem diycem olmuyor
Diyet yapınca yazarsın oki

Kaptanım Ausencia koruma çok iyi fikir. O korumayı yapmadığımız için verdiklerimizi geri aldık zaten. Hedefini yenilesene kaptanım 60 olsun :) listeler şenlensin

68 den indirdim 65 e zaten :)
Yok yeter mimu , mezun olayım da takımda yer açılsın , gelene gidene doluyuz diyorum

Yarın mübarek perşembe.cuma arefesi.ne yesem ne içsem derdindeyim

Su iç suuu ...bol bol . Ama 6 dan sonra onu da içme

Ah vero ahhh .

Seni bugün bir topikte etiketledim bakabildin mi oraya ?

Menumu yazamadim ahum dikkat etmeye calisiyorum tatli krizleri var malum günler:) sadece yaptigim tatlidan yedim sali günü aksam

Tam da ya bulgur ya patates bari ikisinden biri olaydı diyecektim .

Bu arada 1,5 kk peynir değil mi 0 ? 15 değil

Eki Görüntüle 1934482

Artık seni tanımışım dimii
sopanı çıkarmadan na beeyle açıklamamı yaptım
yaaa virgül basmamış 15 kk peynir benim 10 günlük istihkakım kaptaniçemm
bu arada bu büyük cezvelere sütlük deniyormuş, geçen marketin fiyat etiketinde de görmüştüm.
bizimm kasımpaşadaki eski mahallede giresunlu bi teyzemiz vardı, çocukluğumda da teyzeydi şimdi de. maşallah yaşı epey var ve allah uzun ömür versin hayatta..
torunu benim cocukluk arkadaşım.
ondan harçlık isteyince " dur yavrım sütlükten çıkarayım" diyip sütyenbank'a el atardı.
aklıma şimdi o geldi

Son düzenleme:

Isrardan küsen komşum vardı benim beee ..daha önce yazmıştım burada . Neymiş ona gitmişim de yememişim (diyetisyen listesi uyguluyordum o zaman ) üstelik hadi onca hazırlığı bana yapsa eyvallah , 10 küsrü kişiydik.
Bildiğin trip attı.
Yemem ..çok ısrar edilirse bozarım .

Menumu yazamadim ahum dikkat etmeye calisiyorum tatli krizleri var malum günler:) sadece yaptigim tatlidan yedim sali günü aksam

Menün bana toparlanmış geldi day .
Salmıştın son haftalarda.
Eksiler gelir bence bu hafta .

Geliyordu sütlükten sopa

Pörtletme o gözleri .

sen istedin bunu

Arkadaslar vorones buraya yazma gerekliligi hissetmese belki daha cok yiyecek belki bu yedikleri bile yetmiyordur ona. Gecen sene boyle yiyerek mezun oldu bu kız takımdan..o zaman sadece bisiklet sürüyordu spor olarak..etipuf adini koyduk ona pufum diyoruz bazen. Ki o puflari almiyor eskisi gibi belki takim sayesinde..polemik yaratmak degil niyetim elbette.. Nare83 yazdigin mesaj beni üzdü..voronesin adini görünce okumazsin olur biter bu sekilde bir mesaj kırıcı olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…